povprecna starost 65, to so mladi?A ja? Kar poglej statistike, ki jih 123 vsak dan lima.
da ne omenjam tistega, ko ste nasedli, da so letnice rojstva starost umrlih
povprecna starost 65, to so mladi?A ja? Kar poglej statistike, ki jih 123 vsak dan lima.
Ja pa sej, ja pa sej mladi niso problem. Pa uni srednje stari tudi ne. Ane da niso. Tako praviš.Tudi feb/marec bo pri takih velik problem.
Cepiva namreč ne zdržijo niti 6 mesecev (imaš ogromno materiala na to temo na voljo). Nekatera (džonsonček) celo veliko manj.
Ti bi lahko za začetek sploh začel kaj misliti.Heh lej tega ko misli da nas bodo cepiva rešila.
Napisal sem, da cepljenemu BREZ simptomov hitri test ne bo pokazal pozitivno. Seveda, če je s tem testom vse v redu, kar je pri naših testih bolj vprašljivo. Sicer smo pa ljudje različni. Nekaterim redkim se tudi po cepljenju ne tvorijo protitelesa. Seveda tudi zato ni nobeno cepivo 100% učinkovito.mladega in cepljenega, ki bi rabil kisik ne poznam nobenega,
poznam pa dva mlada (25 in 30), ki sta kr fajn zbolela kljub temu da sta cepljena
enemu je tudi hiter test najprej je pokazal pozitivno, kar pravis, da je nemogoce
poznam pa tudi dve oskrbovanki DSOja (88 in 95), ki sta bili ob presejalnem testu pozitivni (brez simptomov), prestavljeni v rdeco cono za 10 dni z ostalimi okuzenimi, po 10 dneh sta sli nazaj brez da bi kihnili, to je bilo sicer lani pred cepljenjem
Nič povprečje, vedno napiše, koliko je star najmlajši in koliko najstarejši. Povprečje je segedin golaž.povprecna starost 65, to so mladi?
da ne omenjam tistega, ko ste nasedli, da so letnice rojstva starost umrlih
Zakaj bi se ustavili pri 3? Veš kolk je še cepiv za porabit.
ja, bolje mogoce medianaNič povprečje, vedno napiše, koliko je star najmlajši in koliko najstarejši. Povprečje je segedin golaž.
se pravi ti je okej, da bomo hodili v lekarno po cepiva, kot sedaj po hitre teste?In če bo na vsake pol leta, kaj je tu problem?
In če bo na vsake pol leta, kaj je tu problem?
Folk na inzulinu se bocka vsak dan.
Drogeraši, ki sedaj protestirajo proti maskam, ukrepom in cepljenju pa tudi trikrat na dan. Seveda z drogo, ne s cepivom.
Kak problem ti je to?se pravi ti je okej, da bomo hodili v lekarno po cepiva, kot sedaj po hitre teste?
ko bos sel v gostilno, trgovski center,...., bodo pa preverjali, ce si se spiknil
Kaj imajo starostne skupine s tem kar se meniva v tem citatu veš zgolj ti.Ja pa sej, ja pa sej mladi niso problem. Pa uni srednje stari tudi ne. Ane da niso. Tako praviš.
Starejši pa vsaj trenutno nekako hodijo po 3to dozo.
Jaz sem za prostovoljno.Slabi primeri. Prvi so se primorani, ker imajo pač to bolezen. Drugi se prostovoljno drogirajo.
Tu pa govorimo o prisilnem cepljenju zdravih ljudi. A bi ti spil vsak pol leta en zvarek ki ti ga jaz pripravim iz naključnih sestavin?
si pozabo, vceraj, primer zahodne Flandrije?Ko bo cepljenih več kot 90% ljudi, ne bo več nobenih preverjanj, saj bodo ostale ta pametne brez posebnih naporov popedenali v špitalih.
Že primerjava "inzulinskega špikanja" revežev katerih življenje je odvisno od tega "špikanja" zaradi bolezni, in "špikanja" zdravih ljudi za kovid je tako zgrešena da se sam bog usmili.In če bo na vsake pol leta, kaj je tu problem?
Folk na inzulinu se bocka vsak dan.
Drogeraši, ki sedaj protestirajo proti maskam, ukrepom in cepljenju pa tudi trikrat na dan. Seveda z drogo, ne s cepivom.
Še eden ki necepljene pavšalno označuje za bedake.Jaz sem za prostovoljno.
S cako, da si necepljeni sami plačajo COVID zdravljenje in ko pride do zafilanja zdravstvenih kapacitet, da imajo prioriteto cepljeni, ne-cepljeni pa gre v čakalno vrsto. Zanje so lahko ležalniki in šotor Slovenske vojske. Vojaška kuharica bo skuhala vojaški čaj z bromom, Jožko, ki šraufa tanke, bo naštimal en navaden ventilator za zračenje, pravi respiratorji in oskrba v bolnici bodo pa prioritetno za pametne - cepljene.
Kaj COVID-19 ni bolezen? Kaj je? Fatamorgana? Zakaj so intenzivne zafilane?Že primerjava "inzulinskega špikanja" revežev katerih življenje je odvisno od tega "špikanja" zaradi bolezni, in "špikanja" zdravih ljudi za kovid je tako zgrešena da se sam bog usmili.
Bedak je tisti, ki počne bedarije. Forrest GumpŠe eden ki necepljene pavšalno označuje za bedake.
Pove več o tebi majstor, kot o tvojih "tarčah".
Tebe bi isto vprašal.Kaj COVID-19 ni bolezen? Kaj je? Fatamorgana? Zakaj so intenzivne zafilane?
V kateri dimenziji ti živiš, oz. katere droge ješ?