BUAHAHAHAAHAHAHAA, kiri zdravnik iz družiune pa ti je to povedal?In ja, covid cepivo JE ustavilo širjenje, nisi zbolel in nisi bil kužen.
BUAHAHAHAAHAHAHAA, kiri zdravnik iz družiune pa ti je to povedal?In ja, covid cepivo JE ustavilo širjenje, nisi zbolel in nisi bil kužen.
ja clovestvo bo izumrloBrez velike precepljenosti nimamo nobene možnosti in bodo potrebni hudi ukrepi,
Niti približno, ampak nekako smo se zavezali, da nočemo preveč mrtvih iz tega naslova (direktno od Covida) in še manj zaradi kolateralne škode zaradi nedostopa do zdravstva, ker Covid pacienti dušijo bolnice. Ali si hotel kaj drugega pametnega povedat?ja clovestvo bo izumrlo
Jp.Vitamina D 4000UI Integratore Salute Ossa 168 Compresse Masticabili
Vitamina D 4000UI Integratore Salute Ossa 168 Compresse Masticabili sostiene il sistema immunitario e si occupa della salute delle ossa.www.topfarmacia.it
Naročil preko neta ? Pošljejo v Slo ?
Za 168 dni, 4000 IU/dan?Tudi v Sloveniji je tega kolikor hočeš in to za nižjo ceno. Pojdi v vsak DM. Če pa želiš preko interneta, pa na primer tole:
Vitamin D - SITIS - prehranska dopolnila
Kakovostna prehranska dopolnila Sitis, za otroke in odrasle. Prehranski dodatki BetterYou z vitaminom D. Vitamin B, C in D za zdravje.sitis.si
OPA! To je pa daleč od resnice.Ne boš verjel, ampak nihče ni naklonjen cepljenju otrok in mladostnikov. Ni pa treba nonstop tega ponavljat tukaj.
Nisi dovolj dolgo časa tukaj ali pa bereš površno, ampak mislim, da tukaj skoraj ni nobenega, ki bi zagovarjal cepljenje otrok. Kdor se pogovarja o cepljenju, večinoma zagovarja, da bi se morali najprej cepiti vsi rizični, potem pa se širi cepljenje po letih navzdol glede na statistiko v bolnicah. Samo valda ne bo vsak šel tega razlagat vsakič ko se o tem menimo. Jaz sem se cepil predvsem zato, da bi se otroke nehalo buzerirat. Očitno pa mnogo starejšim dol visi za mlade in malo manj mlade in se pač cepili ne bodo. Statistično pa so največji porabniki kisika v bolnici. A to jim prebilo ne bo nikoli.OPA! To je pa daleč od resnice.
Samo par topicov o zadevi prebereš in boš videl da je večina za cepljenje vsega kar leze in gre. In ne samo to. Tudi krivdo se vali vsesplošno na necepljene (od mulcev do penzionistov). Čeprav vsi (zavestno ali podzavestno) vemo da je to daleč od resnice in da krivda leži na obeh straneh (še najbolj pa na nesposobnih šarlatanih ki sedijo v parlamentu in njihovi totalno nesposobni "stroki").
Tukaj nas je kar nekaj ki načeloma nismo proti cepljenju in tem cepivom (pa kakršnakoli že bila), ampak zagovarjamo zgolj to da naj se nesposobni butalci iz vlade osredotočijo na problem (starejše in bolane) in naj že enkrat pustijo mulce pri miru.
Si kaj bral zadnje številke o povečanju mentalnih problemov pri najstnikih? Če ja, ... a to te pa nič ne skrbi?
Nekateri se ne zavedate da s tem buzeriranjem v glavo delamo nepopravljivo škodo marsikateremu otroku/najstniku. In to pač ni fer, ker to, oprosti, ni epidemija necepljenih, ampak je epidemija starejših necepljenih.
Otroci še vedeli ne bi da ta epidemija obstaja če jim ne bi to trosili v betice dan za dnem. In nikoli ne pozabite - da prihodnost sloni na mulcih, ne na 80 letnih penzionistih ki zavračajo cepljenje (iz kateregakoli razloga)!
Glede na odgovore na moje prispevke se s prvim delom ne strinjam.Nisi dovolj dolgo časa tukaj ali pa bereš površno, ampak mislim, da tukaj skoraj ni nobenega, ki bi zagovarjal cepljenje otrok. Kdor se pogovarja o cepljenju, večinoma zagovarja, da bi se morali najprej cepiti vsi rizični, potem pa se širi cepljenje po letih navzdol glede na statistiko v bolnicah. Samo valda ne bo vsak šel tega razlagat vsakič ko se o tem menimo. Jaz sem se cepil predvsem zato, da bi se otroke nehalo buzerirat. Očitno pa mnogo starejšim dol visi za mlade in malo manj mlade in se pač cepili ne bodo. Statistično pa so največji porabniki kisika v bolnici. A to jim prebilo ne bo nikoli.
Bom kar tvoj zapis uporabil - OPA! To je pa daleč od resnice.Samo par topicov o zadevi prebereš in boš videl da je večina za cepljenje vsega kar leze in gre.
Nisi dovolj dolgo časa tukaj ali pa bereš površno, ampak mislim, da tukaj skoraj ni nobenega, ki bi zagovarjal cepljenje otrok. Kdor se pogovarja o cepljenju, večinoma zagovarja, da bi se morali najprej cepiti vsi rizični, potem pa se širi cepljenje po letih navzdol glede na statistiko v bolnicah. Samo valda ne bo vsak šel tega razlagat vsakič ko se o tem menimo. Jaz sem se cepil predvsem zato, da bi se otroke nehalo buzerirat. Očitno pa mnogo starejšim dol visi za mlade in malo manj mlade in se pač cepili ne bodo. Statistično pa so največji porabniki kisika v bolnici. A to jim prebilo ne bo nikoli.
Jap. A tu ne bo pomagalo, da starši jadikujejo nad usodo otrok, ker jim bo vlada šole mirno zaprla. Tu so na potezi šole, ki bi morale družno nastopiti proti ministrstvu, da se teh neumnosti tam ne bodo šli in da tudi šol NE bodo zaprli, dokler vlada ne uredi cepilnega statusa starejših. Šole skupaj imajo neko moč to storiti. Tako pa pohlevno pridejo na sestanek, kjer čakajo navodila kako naj izvajajo napisane neumne odloke in jamrajo kako bo to težko, ampak, da bodo že.Če dosežemo npr 80% precepljenost nad 18 let, obenem pa bo preostalih 20% padlo na starejše od 60 let, nismo napravili popolnoma nič. V luči tega, da tudi cepljeni uspešno širijo okužbo dalje in da ne obstaja neka resna študija, da bi cepljeni imeli manjši viral load.
Vlada in stroka se fokusirajo na delovno in šolsko populacijo, obenem je pa 80%+ ljudi v SB in na intenzivi necepljenih 60+letnikov.
Tja pride tudi kak mlajši, dejstvo. Ampak so mlajši od 50 tam bolj kot ne izjeme.
Fokus bi bilo potrebno dati na cepljenje starejših in kritičnih, pa uspeh ne bo izostal.
DSOji so dober primer.
Mi pa veselo debatiramo ali pustiti testirati prvošolce učiteljem, ter kako jih zmotivirati za nošnjo maske cel ljubi dan. Obenem pa kup penzičev necepljenih v parku/garažah/stanovanjih zaganja veselice.
V redu, potem se pač name in na moje tipkanje limajo zgolj tisti ki spadajo v ta okvir.Bom kar tvoj zapis uporabil - OPA! To je pa daleč od resnice.
Res se najde kdo, ki to zagovarja, niti približno jih pa ni veliko kaj šele, da bi bili takšni v večini.
This!Če dosežemo npr 80% precepljenost nad 18 let, obenem pa bo preostalih 20% padlo na starejše od 60 let, nismo napravili popolnoma nič. V luči tega, da tudi cepljeni uspešno širijo okužbo dalje in da ne obstaja neka resna študija, da bi cepljeni imeli manjši viral load.
Vlada in stroka se fokusirajo na delovno in šolsko populacijo, obenem je pa 80%+ ljudi v SB in na intenzivi necepljenih 60+letnikov.
Tja pride tudi kak mlajši, dejstvo. Ampak so mlajši od 50 tam bolj kot ne izjeme.
Fokus bi bilo potrebno dati na cepljenje starejših in kritičnih, pa uspeh ne bo izostal.
DSOji so dober primer.
Mi pa veselo debatiramo ali pustiti testirati prvošolce učiteljem, ter kako jih zmotivirati za nošnjo maske cel ljubi dan. Obenem pa kup penzičev necepljenih v parku/garažah/stanovanjih zaganja veselice.
Nič novega. Tudi pri nas Moderna že nekaj časa ni priporočljiva za mlajše od 30 let.Po novem bo glavni Pfizer (Za, JJ so že prej 'omejili').
Germany's Vaccination Commission (STIKO) now advises against Moderna for people under 30 years of age.
Za 100 dni 14,5€. Ne rabiš 4000 enot dnevno, dovolj je 2000. Ta doza je še cenejša. Do lani sem ga kupoval v ZDA, sedaj pa imam zalogo, ker ga je neka norveška firma talala zastonj. 360 kapsul po 2000 IE.Za 168 dni, 4000 IU/dan?
Sem že objavil, pa še enkrat specialno zate.Če dosežemo npr 80% precepljenost nad 18 let, obenem pa bo preostalih 20% padlo na starejše od 60 let, nismo napravili popolnoma nič. V luči tega, da tudi cepljeni uspešno širijo okužbo dalje in da ne obstaja neka resna študija, da bi cepljeni imeli manjši viral load.
DSOji so dober primer.
Kako cepivo vpliva na prenos okužbe v domačem okolju, kjer so stiki najbolj tesni in dolgotrajni, razkriva obsežna študija iz Združenega kraljestva, objavljena v reviji The Lancet. Raziskovalci in raziskovalke so analizirali 204 tesne stike s 138 potrjeno okuženimi. Ugotovili so, da je oboleli član gospodinjstva okužil 25 odstotkov cepljenih rizičnih stikov, med necepljenimi se jih je okužilo 38 odstotkov. Rezultat potrjuje ugotovitev, da so cepljeni bolje zaščiteni kot necepljeni.
So cepljeni enako kužni kot necepljeni?
V isti britanski študiji so merili virusno obremenitev okuženih. Cepljeni in necepljeni so dosegli podobno maksimalno virusno obremenitev. Vendar je pri cepljenih padala hitreje, kar neposredno vpliva na tveganje prenosa okužbe. Da je prenos s cepljenega na cepljenega manj verjeten, potrjuje tudi podatek iz študije, da so identificirali le 12 tovrstnih prenosov okužb z različico delta.
Ti pa tako navadno delaš zaključke na podlagi enega primera.Obsezna studija, ki je analizirala reci in pisi 204 tesne stike in 138 potrjeno okuzenih?
Razlika med okuzenimi cepljenimi in necepljenimi rizicnimi stiki pa 13 % tock. Impresivna zascita cepiv.
Sem že objavil, pa še enkrat specialno zate.