Covid-19 Cepiva

jest5

Guru
18. avg 2007
26.099
-8.765
113
Od cepiva se pricakuje, da nisi kuzen in kuzis naprej. To je poanta cepiv, da se ustavi sirjenje okuzb. Ce ne bi bilo tko, ne bi izkoreninili nobene bolezni s cepivi, kar je vec kot ocitno pri Covidu
Izkoreniniti se da bolezni, kjer povzročitelj ni podvržen hitrim mutacijam. In ja, covid cepivo JE ustavilo širjenje, nisi zbolel in nisi bil kužen. Pri sevu za katerega je bilo narejeno.

Torej po tvoje cepivo proti gripi ni cepivo? Namreč ne izkorenini gripe...

• Haha
Reactions: SamSvoj

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
In ti si fotra peljal na gensko terapijo že trikrat..... Ti si res usekan.
Če je oče opravilno sposoben, lahko počne kar hoče.

AndY1

Od cepiva se pricakuje, da nisi kuzen in kuzis naprej. To je poanta cepiv, da se ustavi sirjenje okuzb. Ce ne bi bilo tko, ne bi izkoreninili nobene bolezni s cepivi, kar je vec kot ocitno pri Covidu.
In na tej osnovi je zasnovan qr potni list , ter kar so lokalni fašisti po Eu državah sedaj iz njega po hitrem postopku izumili, "pct pogoj"/3g/covid putovnice.... (oz. se smatraš c-19 bolanega če ne dokažeš s papirjem drugače)
za bencinsko, trgovino, frizerja, zdravnika, za delo in tako dalje.

Hišica iz kart se pospešeno sesuva.

Namesto leta 2505 se je scenarij filma začel v živo izvajati 485 let prej :zavijazocmi:

• Všeč mi je
Reactions: spenstar in AndY1

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Izkoreniniti se da bolezni, kjer povzročitelj ni podvržen hitrim mutacijam. In ja, covid cepivo JE ustavilo širjenje, nisi zbolel in nisi bil kužen. Pri sevu za katerega je bilo narejeno.

Daj poglej si sliko precepljene Eu in povej, kje je cepivo ustavilo širjenje.Danska, Nemčija, Avstrija, Islandija ?

Vlade se že od vsega začetka gredo zero covid strategijo za rnk hitro mutirajoč virus, s cepivom iz prvotnega Wuhanskega seva iz 10/2019, ki ni sterilizajoče.
In je na sceni delta sev.
Namerno ali so sami idioti za krmilom ?
Proti gripo cepijo že kontinuirano +70 let in se vsako leto pojavlja.Tako gripa kot c-19 sta isto rnk virusa, torej hitro mutirata.

Če vlade niso popolni idioti, se torej namerno (in popolnoma brez efekta) sedaj špika ljudi in uničuje države, gospodarstva (celotne verige), psihira prebivalce s kretenskimi ukrepi in izvaja fašizem, na katerega bi bil Malar ponosen.Ecb tiska denar kot včasih v jugi na Topčideru., inflacija je seveda uradno 2%.

Aja ne, sedaj vlade nenadoma skrbi za zdravje prebivalcev :evil: .
Sedi na kavču in glej tv, tako bomo premagali epidemijo, je rekel Ivan.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113

Od cepiva se je pricakovalo enak ucinek, kot ga ima prebolevnost. Pa je WHO v vmesnem casu celo umaknil prebolevnost iz definicije credne imunosti, kljub temu, da prebolevnost prinese mnogokrat boljso imunost od teh zvarkov in ne samo to, prinese tudi imunost na druge seve. Ampak v glavah nasih vlad in strokovnjakov je se vedno imunost manj vredna od prebolevnosti.
Me zanima, kaj naknadno cepljenje po prebolevnosti, naredi preboleni imunosti? Upam, da je ne pokvari.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.099
-8.765
113
Od cepiva se je pricakovalo enak ucinek, kot ga ima prebolevnost. Pa je WHO v vmesnem casu celo umaknil prebolevnost iz definicije credne imunosti, kljub temu, da prebolevnost prinese mnogokrat boljso imunost od teh zvarkov in ne samo to, prinese tudi imunost na druge seve. Ampak v glavah nasih vlad in strokovnjakov je se vedno imunost manj vredna od prebolevnosti.
Me zanima, kaj naknadno cepljenje po prebolevnosti, naredi preboleni imunosti? Upam, da je ne pokvari.
Prebolevnost prinese imunost v odvisnosti od tega, kateri sev si prebolel. Se spomniš tiste študije, ki sem jo nalimal konec pomladi?
JA sev, ter še posebno brazilc ti dasta zelo slabo imunost za delto. Anglež ti po drugi strani nudi dobro imunost.
Poleg tega je imunost po prebolevnosti zelo odvisna tudi od tega, kako konkretno si zbolel.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Kako glup moraš biti, da prideš do zaključka, da je edino moje mnenje pravo? :nigladek:

• Všeč mi je
Reactions: damirj

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
Eni ste res taki idioti (pa nem zaj s prstom kazal na našega dr yt in družbo, ker nebi blo lepo), da vam še zaj ni jasno da ste vi necepleni krivi, da še cepivo ni ustavilo virusa? Res vam to ne kapne? Če bi bli cepleni vsi oziroma večina bi virusu zmanjkalo gostitelja. Zaj pa ma še vedno med pametnimi dovolj idiotov med katerimi lahko skače brez ovir in vam povzroča gensko terapijo pri okužbi. Aja čakaj ko ti virus svoj RNK uturi ni genska terapija, se opravičujem. Genska terapija je samo takrat ko ti ga fajzer uturi.

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Eni ste res taki idioti (pa nem zaj s prstom kazal na našega dr yt in družbo, ker nebi blo lepo), da vam še zaj ni jasno da ste vi necepleni krivi, da še cepivo ni ustavilo virusa? Res vam to ne kapne? Če bi bli cepleni vsi oziroma večina bi virusu zmanjkalo gostitelja. Zaj pa ma še vedno med pametnimi dovolj idiotov med katerimi lahko skače brez ovir in vam povzroča gensko terapijo pri okužbi. Aja čakaj ko ti virus svoj RNK uturi ni genska terapija, se opravičujem. Genska terapija je samo takrat ko ti ga fajzer uturi.
No, to enostavno ni res ;)
Če bi bilo to res, bi bil v Izraelu ta virusek že zdavnaj bye-bye, pa ni. Nasprotno... folk se menda cepi že s 4. dozo.
Niti "ni zmanjkalo gostiteljev" v dobro precepljenih državah a'la Portugalska, Španija...

Pa ne govorim da cepivo nič ne pomaga (preden komu zraste pritisk), ker to bi bila tudi laž.

Ampak previdno. Če označuješ druge ljudi za lažnjivce in idijote, ti ni potrebno svojih trditev podkrepiti z ... lažmi oziroma idijotizmi ;)

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
No, to enostavno ni res ;)
Če bi bilo to res, bi bil v Izraelu ta virusek že zdavnaj bye-bye, pa ni. Nasprotno... folk se menda cepi že s 4. dozo.
Niti "ni zmanjkalo gostiteljev" v dobro precepljenih državah a'la Portugalska, Španija...

Pa ne govorim da cepivo nič ne pomaga (preden komu zraste pritisk), ker to bi bila tudi laž.

Ampak previdno. Če označuješ druge ljudi za lažnjivce in idijote, ti ni potrebno svojih trditev podkrepiti z ... lažmi oziroma idijotizmi ;)
kaj pa ti veš o Izraelu? O Izraelu vete točno toliko, kot piše na internetu, torej 30% resnice, 70% pa fake.
ma nonstop omenjate Izrael, Singapur, Indijo, večina od teh, ki to nonstop omenjajo teh držav še na globusu ne zna poiskat.
Precepljenost mora bit res, ker drugače nam ni pomoči, vedno je tako bilo in bo tudi v bodoče.

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
kaj pa ti veš o Izraelu? O Izraelu vete točno toliko, kot piše na internetu, torej 30% resnice, 70% pa fake.
ma nonstop omenjate Izrael, Singapur, Indijo, večina od teh, ki to nonstop omenjajo teh držav še na globusu ne zna poiskat.
Precepljenost mora bit res, ker drugače nam ni pomoči, vedno je tako bilo in bo tudi v bodoče.
Če bi pazljivo prebral preden ti je živce razneslo, bi videl da sem omenil tudi Španijo in Portugalsko. Tudi tam ni "zmanjkalo gostiteljev" pa so dobro precepljeni.
Ta cepiva lahko delu prebivalstva rešijo življenje ali preprečijo hujši potek (s tem da delu prebivalstva lahko tudi zakomplicirajo zdravje, ampak o tem kdaj drugič). Ampak, ta ista cepiva pač ne bodo rešila te kovid zagate. In to so javno priznali že malone vsi ki se na te zadeve spoznajo.

Glej, če butaš v steno, tuliš "LALALALALA!", cepetaš z nogicami po tleh in te ne zanima čisto nobeno drugo mnenje kot tvoje ter imaš svoje trditve za edino resnico potem, news flash, nisi nič boljši od najbolj extremnih "antivaxx-erjev" ;)

• Všeč mi je
Reactions: nemenabijat

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Če bi pazljivo prebral preden ti je živce razneslo, bi videl da sem omenil tudi Španijo in Portugalsko. Tudi tam ni "zmanjkalo gostiteljev" pa so dobro precepljeni.
Ta cepiva lahko delu prebivalstva rešijo življenje ali preprečijo hujši potek (s tem da delu prebivalstva lahko tudi zakomplicirajo zdravje, ampak o tem kdaj drugič). Ampak, ta ista cepiva pač ne bodo rešila te kovid zagate. In to so javno priznali že malone vsi ki se na te zadeve spoznajo.

Glej, če butaš v steno, tuliš "LALALALALA!", cepetaš z nogicami po tleh in te ne zanima čisto nobeno drugo mnenje kot tvoje ter imaš svoje trditve za edino resnico potem, news flash, nisi nič boljši od najbolj extremnih "antivaxx-erjev" ;)
ne bit pametn in ne šlogat, ker ti ne gre. namreč ni mi niti pod razno živcev razneslo.
je preceplenih 90% ok., ampak še vedno ostane 1mio osebkov za gostitelje, kjer virus zmutira in cepljene naredi v necepljene. je to možno?
če je cepivo pravo, virus pa ne zmutira, bi cepljenje moralo končat zadevo? imam prav?
vedno me zanimajo druga mnenja, ampak mnenja iz bližnje okolice, recimo Avstrije, Italije, kjer so stvari približno enake našim. Nikakor me ne zanima izrael, mehika,laos, ker pojma nimam kaj, s čim, koga in kje so tam cepili. v indiji je baje en model cepil z vodo. v laosu pa je cepivo en stiskal v koš in delal zaznamke za cepljene, mi pa ti obravnavamo kot "cepljeni".
zdaj razumeš, zakaj ne Portugalska?