Hm, mogoce pa sem se spomnil "cepiva for dummies" razlago, ki jo bi moral razumeti tudi penzionist (tipa: "Ko naredis copy, gre kar si oznacil v misko, ko naredis paste, pride iz miske na ekran"):
----
Poglej tale post obdelujeva skupaj iz dveh tipkovnic. Jaz pisem notri kletvice, ti jih pa brises. Tekmujeva. In se nisva zacela.
----
Startna pozicija: ti sploh ne ves kaj kletvica je, ker se se nisi naucil. Lahko prebiras moj post in cez cas dojames, da sem nekoga poslal v k*rac in da je to kletvica in po nekaj casa, si sposoben prepoznati vzorec posiljanje v krščen duš.
Seveda ne vem kako hitro znas brati, mogoce si hiter, mogoce crkujes, mogoce sploh ne znas brati, si neucinkovit,.... Kar lahko traja teden, dva. Ali pa se vec.
----
In zacneva: zacnem pisati posiljanje v krščen duš med ostalim besedilom in ti se ucis kaj sem povedal. Mine precej casa, mojih PVK pa se nabere za stran, dve, tri,... ljudje so vedno bolj uzaljeni, ti pa ne ves kaj bi naredil. Morda pride celo do tega, da zacnejo obiskovalci zapuscati forum in na koncu forum umre. Morda ti uspe ustaviti moja PVKje, ker pa si seveda star, ti refleksi ne delujejo vec tako hitro kot bi ti, ce bi bil 30 let mlajsi.
Obstaja pa druga moznost, na pomoc poklices Nodija: In ti na hitro prinese kup papirja z vsemi kombinacijami posiljanja v krščen duš.
----
Ko prvic napisem: solatko pojdi v krščen duš, hitro najdes besedno zvezo in jo izbrises. Na koncu si tako ucinkovit, da se meni ne da vec in obupam.
----
Potem pa jaz dobim malo amfetaminov in zacnem pisati s trojno hitrostjo. Se vedno vas samo vse posiljam v krščen duš, samo moja hitrost je vecja. Sicer prepoznavas moja posiljanja v krščen duš, ampak ne mores tako hitro obdelovati vsega mojega teksta, vcasih ti uspe, da me dohitis, vcasih pa jaz zmagam.
Brez Nodijevega slovarja, precej veckrat.
----
Cez cas, se odlocim, da bom ruknil cez amfetamine, se en Red Bull. Tipkam se hitreje in ti imas se vecje tezave dohajati moje tipkanje.
----
Jaz sem covid.
Z amfetamini sem delta razlicica.
Z amfetamini + red bullom sem nova delta razlicica.
Ti si imunski sistem.
Nodi je cepivo.
Bo slo? Tole je spisano za kretene brez sposobnosti razmisljanja in prelene, da bi sami nastudirali. Tako, da si lahko mislis, kaksni bojo moji zakljucki o tebi, ko bos pribil naslednjo, ki bo izkazovala nerazumevanje konceptov.