Zanimivo zakaj do tega pride. Nizka raven trombocitov pomeni da se kri ne strjuje, krati pa je imela krvne strdke. Nisem doktor, zato če ima kdo bolj širšo sliko od mene, lahko malo razloži.Ce bi le brali in ne na pamet..
Pri gospodicni je slo za hkratno stanje strdkov in krvavitev v mozganih. Izredno hudo stanje, skooraj 100% smrtnost.
Zanimivo zakaj do tega pride. Nizka raven trombocitov pomeni da se kri ne strjuje, krati pa je imela krvne strdke. Nisem doktor, zato če ima kdo bolj širšo sliko od mene, lahko malo razloži.
Ej a veš da zato imajo pri cepivih še fazo, kjer se gleda tudi dolgoročne učinke. No pri vseh cepivih razen za koronavirus, kjer smo mi ta podaljšana faza. Ampak če bi ta faza bila potem ta cepiva nikoli ne bi prišla na trg.Zanimivo zakaj do tega pride. Nizka raven trombocitov pomeni da se kri ne strjuje, krati pa je imela krvne strdke. Nisem doktor, zato če ima kdo bolj širšo sliko od mene, lahko malo razloži.
Pri mRNA pa umreš od srčnega napada pa si na istem, to je pod zemljo. Po NIJZ je že 25 ljudi umrlo pri nas od Pfizer in Moderne.To je sedaj t.i. TTS sindrom ki se pojavi po cepljenju z vektorskimi cepivi.
Drugače krvni strdek lahko nastane z vezavo trombocitov in če nekaj sproži vezavo na sistemskem nivoju se lahko iz krvi izloči velika količina trombocitov (preslikajo se v novo nastale strdke), tako da neka logična povezava je kako je oboje hkrati možno. Mehanizem zakaj vektorska cepiva sprožijo tole trenutno še ni poznan, ker nastanek strdkov ni direktno povezan s samim cepivom (cepivo samo oz. komponente cepiva NE povzročijo nastanka krvnih strdkov). Se pa trenutno kaže da je nekaj v imunskem odzivu, ki je jasno posledica cepljenja. Da je kriv imunski sistem se vidi v tem da se TTS pojavi skoraj vedno pri mladih ljudeh kjer je imunski sistem najbolj optimalen.
Pa stvar niti ni tako redka (nastanek strdkov), pri vektorskih cepivih je ranga 1:10.000. So pa to večinoma majhni lokalizirani strdki, ki nismo smrtno nevarni in načeloma ne povzročajo niti nobenih drugih težav (99% ljudi ne ve da jih ima). Večjo pojavnost resnih primerov se opaža pri ženskah v rodni dobi, zakaj je tako tudi ni čisto jasno.
Aja na J&J se strdki dejansko poojavljajo v večji meri (kot pri AZ), kar je posledica dejstva da cepivo v eni dozi vsebuje več učinkovine.
Ker si se dokazano že večkrat zlagal, sem šel malo preverjat na NIZJ. No pa poglejmo podrobnosti:Pri mRNA pa umreš od srčnega napada pa si na istem, to je pod zemljo. Po NIJZ je že dobrih 25 ljudi umrlo pri nas od Pfizer in Moderne.
Na vprašanje o oškodninski odgovornosti tistim, ki so utpeli hude posledice zaradi stranskih učinkov Covid cepiv, je Minister Poklukar izjavil."Odškodninska odgovornost velja za obvezno cepljenje.Ta trenutek cepljenje za Covid ni obvezno." Ste slišali, javna uprava? Ni obvezno!
Ej a veš da zato imajo pri cepivih še fazo, kjer se gleda tudi dolgoročne učinke. No pri vseh cepivih razen za koronavirus, kjer smo mi ta podaljšana faza. Ampak če bi ta faza bila potem ta cepiva nikoli ne bi prišla na trg.
Kaj pa je z Janssenom narobe???, Pa saj so nas vseskozi prepričevali, da so vsa cepiva varna?Imeli so celo poletje čas za dobiti mrNa cepiva pa so mislili saj meni ne bo treba.
In potem pride dan x in gremo se piknit z vsako greznico, da dobimo papirje.
No pol pač jeba.
Clio15 je vedel da je smrtno nevaren pa ni hotel nobenemu povedat. Je raje čakal da nekdo umre.Kaj pa je z Janssenom narobe???, Pa saj so nas vseskozi prepričevali, da so vsa cepiva varna?
Misliš cela vlada, koordinator cepljenja Kacin in strokovne skupine?Clio15 je vedel da je smrtno nevaren pa ni hotel nobenemu povedat. Je raje čakal da nekdo umre.
Hvala za izčrpno razlago. To malo razjasni zgodbo. Zanimivo (ampak nemogoče) bi bilo zvedet, kako bi se punca odzvala če bi zbolela za covidom, glede na to, da strdki, infarkti in mužganske kapi pri prebolevbikih niso neznanka.To je sedaj t.i. TTS sindrom ki se pojavi po cepljenju z vektorskimi cepivi.
Drugače krvni strdek lahko nastane z vezavo trombocitov in če nekaj sproži vezavo na sistemskem nivoju se lahko iz krvi izloči velika količina trombocitov (preslikajo se v novo nastale strdke), tako da neka logična povezava je kako je oboje hkrati možno. Mehanizem zakaj vektorska cepiva sprožijo tole trenutno še ni poznan, ker nastanek strdkov ni direktno povezan s samim cepivom (cepivo samo oz. komponente cepiva NE povzročijo nastanka krvnih strdkov). Se pa trenutno kaže da je nekaj v imunskem odzivu, ki je jasno posledica cepljenja. Da je kriv imunski sistem se vidi v tem da se TTS pojavi skoraj vedno pri mladih ljudeh kjer je imunski sistem najbolj optimalen.
Pa stvar niti ni tako redka (nastanek strdkov), pri vektorskih cepivih je ranga 1:10.000. So pa to večinoma majhni lokalizirani strdki, ki nismo smrtno nevarni in načeloma ne povzročajo niti nobenih drugih težav (99% ljudi ne ve da jih ima). Večjo pojavnost resnih primerov se opaža pri ženskah v rodni dobi, zakaj je tako tudi ni čisto jasno.
Aja na J&J se strdki dejansko poojavljajo v večji meri (kot pri AZ), kar je posledica dejstva da cepivo v eni dozi vsebuje več učinkovine.