Covid-19 Cepiva

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.657
15.705
113
Kaj jaz vem, nekaj angleščine pa še vseeno razumem ... tam od 1:40 dalje razlaga, kak bi lahko očistili telo vbrizganjem razkužila :valjamse:
Nekaj jo razumeš a očitno premalo ("can we do something like" that pač ni enako "let's inject disenfectant") poleg tega si pa našel točno tako poročilo, ki je narejeno ,da ljudje to "kupijo". Poglej si posnetek celotne konference, neobdelane in poišči ta del pa boš videl, da niti približno ne predlaga vbrizgavanja razkužila v žilo. Če ti bo razumevanje angleščine to seveda dopustilo.
Zdaj se pa res umikam kar se tega tiče, ker se zavedam, da je vse tole bob ob steno in tako ali tako nerelevantno. Orange man bad pa konec.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.592
6.671
113
pri taščici
V njem pa neki čudni trdi delci, ki bi ti speskali ožilje.
Mislil si nano trdi delci ;) ?
Matey; so kje zanikali trumpove izjave. Se pravi vsi nasi mediji posredujejo fake.news?
Zastopim da jih kdaj kdo nategne, ampak da bi nekdo preko trumpa nategnil cel svet, in da trumpovi ljudje tega nategatorja ne bi "poiskal", je pa
Drugace pa, itak sem bil sarkastičen. Obstaja nekaj možnosti, da o tem kaj bi razkuzilo naredilo v ozilju in telesu vem vec kot Trump (oziroma njegovi svetovalci ki so predvidevam strokovnjaki )
Edit Aha vidim sedaj se tvoj dodatni odgovor nad mojim
..

• Všeč mi je
Reactions: Matey
I

Izbrisan uporabnik 474

Ti bi jim kar grozil?
Pravzaprav kakšna je razlika, s pravnega stališča, če npr eni deklici s grožnjami, prisilo.. vbrizgam spermo, ali pa če bi ji cepivo?
Ded, čestitam. Dosegel si novo dno, čeprav sem bil mnenja, da nižje ne gre. Ne samo, da si sramota za svoje starše, ti si sramota samemu sebi.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.924
2.633
113
Če profesor reče, ne moreš hodit na predavanja, če ti ne vbrizgam sperme, ali pa če reče, ne moreš hodit na predavanja, če ti ne vbrizgajo cepiva, sama se odloči.....je kaj bistveno drugače?
OPOZORILO!

Branje te teme (in večine Covid-19 tem) vas poneumlja.
Nadaljevanje branja na lastno odgovornost oziroma samo za najbolj neumne.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.797
5.920
113

Novo ogromno istraživanje iz Izraela potvrdilo da kod Pfizera jako slabi zaštita i od težih ishoda nakon 6 mjeseci

Istraživanje je rađeno na 2500 zaposlenika u belgijskom bolničkom sustavu te su promatrani oni zaposlenici koji ranije nisu bili inficirani SARS-CoV-2 virusom.
Oni koji su primili cjepivo Moderne imali su razinu od 2881 na mililitar, dok su oni cijepljeni Pfizerom ostali na 1108 modela po mililitru.

• Wow
Reactions: LjuboB

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.315
-2.606
113
Ded, čestitam. Dosegel si novo dno, čeprav sem bil mnenja, da nižje ne gre. Ne samo, da si sramota za svoje starše, ti si sramota samemu sebi.
Vbrizg sperme ali vbrizg cepiva, oboje je poseg v telo. In če je ta poseg posledica grožnje, pritiskov, pogojevanj... in si deklica sama ne želi tega posega ampak podleže grožnjam, pritiskom... je to kaj?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nekatere ti ga z veseljem še pogoltnejo :slinar: .

Ampak res, včasih so pa ženske res ogrožene. Sploh nekoč ko smo imeli toliko vojašnic in samskih domov. Samo mimo je šla pa je že bila noseča :rolleyes: . Sperme za izvoz, bi jo lahko s karjolo vozil ... Proti takim infekcijam ni bila uporabna nobena kurativa, cepljenja še najmanj. Še župniki so se trudili iz prižnice .. po svojih močeh itd.

• Haha
Reactions: Hanzi

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.315
-2.606
113
Nekatere ti ga z veseljem še pogoltnejo :slinar: .

Ampak res, včasih so pa ženske res ogrožene. Sploh nekoč ko smo imeli toliko vojašnic in samskih domov. Samo mimo je šla pa je že bila noseča :rolleyes: . Sperme za izvoz, bi jo lahko s karjolo vozil ...
Časi so se premenili. Sedaj se baba po 20+ letih spomni, da si je dala injecirat spermo zaradi kake vloge v filmu - in rešiserja obtoži posilstva ali zlorabe...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Časi so se premenili. Sedaj se baba po 20+ letih spomni, da si je dala injecirat spermo zaradi kake vloge v filmu - in rešiserja obtoži posilstva...

Ja, pa so se res spremenili. Celo v bolj varno smer :cheer: . Sedaj naše dame odložijo zvečer orglice na nahtkaselj in je mnogo bolj varno, mehko, udobno, ... :norec:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Hanzi in mirsi

damirj

Guru
9. maj 2012
5.235
2.377
113
Smo tam-tam, ampak OK, če prav berem, obe cepivi delujeta, le da eno boljše kot drugo. Tako da bojazni tudi zate ni, da bi se cepivo skregalo s tabo in te uničilo na prafaktorje.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.235
2.377
113
Če sem čisto pošten, tudi mene ne skrbi, ne covid, ne cepivo. Priznam tudi, da sem se cepil samo zaradi dopusta, ker za v Italijo je bila opcija samo test ali pa 2x cepljen. Vse ostalo je trilili tralala, še posebej antivaxerski del populacije.

• Všeč mi je
Reactions: darjan