Covid-19 Cepiva

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Da do

Da dopolnim zgornjo tezo - toliko kot si je dovolila oblast, torej zdravstvena zavarovalnica v navezi z javnim zdravstvom, torej mahinacij (!!!) glede te epidemije, bomo lahko brali še vsaj 50 let :mad:. Domala vsaka objava v javnih občilih glede tega problema je bila čista spletka, samo da bi se statistika obračala v zaželjeno smer.

Moja mati (neposredni primer :gorjaca:), je po nekaj urah po drugem cepljenju padla v komo - odpeljali so jo direktno na covid oddelek. Ko smo skočili v luft, so nam strokovno odgovorili, da "je pa to vendar zanjo bolje, saj bo deležna mnogo boljše oskrbe".
V osmrtnici piše, da je umrla zaradi posledic zapletov ob covid okužbi.

NE NAMERAVAM objavljati dobesednega teksta njene osmrtnice, toda tako je bilo. Covid epidemija je bila v njenem primeru prisotna samo tako, da so jo : zavestno okužili z nekim primernim pripravkom kao "cepivom", ko se je posledično pojavil sekundarni zaplet (ob prvem cepljenju dva tedna nazaj srčni infarkt zaradi strdka), so jo pa dali 'zares okužiti' med prave covid bolnike. Statistika je pa pridobila naslednjo točko :gorjaca::gorjaca: !
Pred nekaj dnevi mi je pripovedoval znanec, kako je bilo z njegovo mamo. Dva dni po pozitivnem PCR testu so ji odpovedale noge in odpeljali so jo v bolnico. Tam se je matrala še en mesec in pol, preden je umrla. Doživela je vse, od kisika do ventilatorja. Sedaj bi lahko nekdo trdil, da je bil kriv PCR test. In ne, ni se hotela cepiti, čeprav jo je cela družina prepričevala.

I

Izbrisan uporabnik 474

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.316
-2.606
113
To bi seveda držalo, če bi testi takoj pokazali začetek okužbe. Kar pa seveda ne drži in to se ve, videl pa sem tudi na konkretnem primeru. Dopoldanski test negativen, vmes delo, ponoči simptomi, jutranji test pozitiven, okužen pa tudi kdo, ki je bil po negativnem testu z osebo v stiku.
Testi so pomoč, niso pa rešitev. Rezultati testov veljavni 48 ur ali celo več, še zdaleč ne morejo ustaviti virusa. Nekaj ga pa verjetno upočasnijo.
V primeru maturantov bi držalo to, da bi jih precej ujeli, ker test takrat, ko imeš simptome, že pokaže pozitivno, pa tudi že nekaj prej. Test pokaže takrat, ko virus trosiš okoli. Maturantje so že imeli simptome, torej bi te lahko našli in izločili v karanteno, če bi le hoteli. Saj sprva so mislili vse testirat, pa so potem od te namere odstopili, so se zbali, da bi okužene našli med cepljenimi.
Sem napisal, da bi lahko vnos virusa v državo zdesetkali, kakšen bi se že izmuznil, večina pa ne.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Na zavajaj in izmikaj se. Iz nekega članka si na osnovi svojih teorij zarote in neumnih prepričanj potegnil ven neko trditev.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.592
6.671
113
pri taščici
Pepe: saj sem napisal, da bi morali VSE maturante (vse na avionu!) zapreti v "hotelsko" karanteno. Tako pa smo jih poslali domov In jim po enem tednu poslali odlocbo o karanteni.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.686
5.865
113
V primeru maturantov bi držalo to, da bi jih precej ujeli, ker test takrat, ko imeš simptome, že pokaže pozitivno, pa tudi že nekaj prej. Test pokaže takrat, ko virus trosiš okoli. Maturantje so že imeli simptome, torej bi te lahko našli in izločili v karanteno, če bi le hoteli. Saj sprva so mislili vse testirat, pa so potem od te namere odstopili, so se zbali, da bi okužene našli med cepljenimi.
Sem napisal, da bi lahko vnos virusa v državo zdesetkali, kakšen bi se že izmuznil, večina pa ne.
Če vnos zdesetkaš ne pomeni ama nič. Dovolj je eden. Sploh če praktično ni ukrepov. Pač namest da imaš danes 90 maturantov, boš imel pri enem uvozu čez 3 dni 90 drugih okužb. Še enkrat, pa nebom več trobil. Z virusom se bomo mogli naučit živet! In to brez ukrepov. Obvezno cepljenje starejših od 50 je dobra pot k temu. Hkrati pa par poživitvebih odmerkov, upam da z modifikacijami na nove seve.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.961
113
Toliko pac za zacetek, ko pa se javnost zbuni, pa bodo zvisali da jih pomirijo
Dejansko pa nas bodo nategnili s prisilo

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
NEcepljenemu fanatiku potrču prepovedali vstop v picerijo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pred nekaj dnevi mi je pripovedoval znanec, kako je bilo z njegovo mamo. Dva dni po pozitivnem PCR testu so ji odpovedale noge in odpeljali so jo v bolnico. Tam se je matrala še en mesec in pol, preden je umrla. Doživela je vse, od kisika do ventilatorja. Sedaj bi lahko nekdo trdil, da je bil kriv PCR test. In ne, ni se hotela cepiti, čeprav jo je cela družina prepričevala.

To kar opisuješ, so simptomi z okužbo. Jaz sem pokazal stranske učinke pri cepljenju s Pfeizerjem. Pokazal sem nevarnost sprožitve krvnih strdkov, kar čisto vsak starejši človek vsebuje.

Si nekje moja generacija ... pomisli, kako smo takrat živeli. Ker ni bilo masla, so v vseh občilih nepopisno propagirali uporabo margarine. Kasneje se je organizirala reka dobave margarine RAMA skozi Šentilj , mimo Debele Berte in naprej v Gradec, samo da smo dobili nekaj malce imenitnejšega kot je bila klasična margarina od Zvezde. Jebiga. Pa je še vedno bila samo "margarina", torej hidrogenirana maščoba, za katero človeško telo nima ustreznega encima :zavijazocmi: . (V prejšnjem naboru smajlijev je bil eden, ki bi bil bolj ustrezen)

Torej - kako boš starejšemu človeku očital, da je v preteklosti nezdravo živel in da bo sedaj posledično zelo verjetno doživel zaplet v posledici s cepljenjem s poizkusnimi cepivi, kar tole kar trenutno imamo tudi so ! :(

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in darjan

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.686
5.865
113
Japajade.
Torej je vseeno, če danes v državi ugotovijo 538 okužb, ali pa čr bi jih 5000, ali pa samo 5. ????
Kaj ti res ne razumeš? Ni vseeno če jih imaš 5000.
Še enkrat, pišem bolj počasi da boš razumel. :valjamse:
Vseeno je če imaš eno okužbo ali jih imaš 90. Ker čez "3" dni jih boš v primeru ene okužbe imel tako ali tako 90. Vse v predpostavki da praktično ni ukrepov, kar jih na dan uvoza študentov iz Španije ni bilo, in jih še danes ni.