Še ena 'teorija zarote', ki se je uresničila.Dva meseca in vec preprozno
Še ena 'teorija zarote', ki se je uresničila.Dva meseca in vec preprozno
Bolje pozno, kot pa nikoli.Dva meseca in vec preprozno
Mimogrede, kroži že nadgrajeni JA sev. Že ta je bilo konkretno odporen na cepiva, ta nadgrajeni pa naj bi bil še bolj kot Delta.Andy;
Ne, samo nasi strokovnjaki imajo včasih cudne "misli".
Kako dolgo se ze ve, da cepljenje ne sciti pred okuzbo? Stanovalci doma v trbovljah so bili ze marca? pozitivni. Ce to ni alarm za stroko, potem....
To ni teorija zarote ampak preprosta matematika, ki pa ti ocitno, tko kot anglescina, ne lezi.Še ena 'teorija zarote', ki se je uresničila.
Necepljeni so imeli veljaven negativen test, cepljene niso preverjali.Vem, ampak za ta.poletni zagon imajo po mojem mnenju levji delež maturantje.
Vedeli smo, da so bili na rizičnem območju. Vedeli smo da niso drzal distance, mask....
Vedeli smo da so bili doloceni okuženi (spanci) ze ob prihodu, pa nismo spravili vseh v karanteno loceno od domacih.
Dobili smo namige da tudi "grki" kazejo simptome, pa nismo nikogar odkrili. Ker so imeli imuniteto na testiranje.
Tako da ja, za ta zagon so po mojem krivi "strokovnjaki". In to ne fb strokovnjaki, ampak Nijz in gov.
Vem, ampak za ta.poletni zagon imajo po mojem mnenju levji delež maturantje.
Vedeli smo, da so bili na rizičnem območju. Vedeli smo da niso drzal distance, mask....
Vedeli smo da so bili doloceni okuženi (spanci) ze ob prihodu, pa nismo spravili vseh v karanteno loceno od domacih.
Dobili smo namige da tudi "grki" kazejo simptome, pa nismo nikogar odkrili. Ker so imeli imuniteto na testiranje.
Tako da ja, za ta zagon so po mojem krivi "strokovnjaki". In to ne fb strokovnjaki, ampak Nijz in gov.
Pismenost je spet problem? Odgovarjal sem na to, da nekateri menijo, da država s temi maturanti ni postopalo dovolj strogo. Kaj točno bi naj storila z njimi?Necepljeni so imeli veljaven negativen test, cepljene niso preverjali.
Problem ?
Pepe
Si majhna tuna, a rad bi bil velik nacistek ?
Na podlagi česa bi ti kar zapiral ?
Samo maturante ali vse ?
Kaj bi državni organi lahko storili? Morali bi že prej ukinit PCT pogoje, in uvest samo T pogoj.Če bi maturante po prihodu v Slovenijo "zaprli", pa bi bile splošne demonstracije petkovega goveda, da se gre država teror nad mladino.
Kaj v resnici bi državni organi lahko storili, da bi to 99 % ljudi (ne samo umsko zdravih, ki jih ni niti 50 %) to sprejelo kot pravo odločitev?
Vse so imeli na pladnju, na letalu...pa so okužene spustili v državo.Zakaj je lani zdrave "Špance" zapirala v Velenje. Celo Dragića!
Ytbnd a nisem jaz isto napisal?
Zakaj so se pa sedaj odlocil, da bodo tudi cepljene testiral?
Zato ker jim voda grlo teče.
MrDaco res je, tezko bo s izognili okuzbam kasneje, ampak tukaj smo imeli jih veliko "na pladnju", (letalu, ladji) pa se nam je "fuckalo", in smo raje buzeriral ljudi s testi ko so hoteli iti na wc v gostilno ali pa najeti druzinski apartma sredi nicesar kjer bi zelo tezko tako dobili kot sirili virus.
Prejsnji teden sem dobil vabilo za lep celodnevni druzinski izlet z busom. Prakticno gratis. Odklonil sem ga, ker se zavedam da lahko bo dovolj eden na busu, da bomo ostali pokasiral.
Zakaj bi izzival zaradi "turizma".
To bi seveda držalo, če bi testi takoj pokazali začetek okužbe. Kar pa seveda ne drži in to se ve, videl pa sem tudi na konkretnem primeru. Dopoldanski test negativen, vmes delo, ponoči simptomi, jutranji test pozitiven, okužen pa tudi kdo, ki je bil po negativnem testu z osebo v stiku.Kaj bi državni organi lahko storili? Morali bi že prej ukinit PCT pogoje, in uvest samo T pogoj.
Potem bi na povratku lahko maturante vse testirali, pozitivne pa poslali v karanteno.
Tako bi možnost, da kdo prinese virus v državo zdesetkali.
Če bi namesto PCT pogoja bil samo T pogoj, bi tudi v notranjosti državi hitro polovili okužene cepljene, ki še sedaj virus neovirano trosijo in razširjajo okoli.
Če zaradi policijskih ur, zapiranja v občin, lockdownov... ni bilo splošnih demonstracij, bi tudi teror testiranja 150 maturantov preživeli.
Kakšen osebni podatek pa je to, da je neka xy oseba stara 20 let.Kar zanimivo da jim ni problem razkrivati osebne zdravstvene podatke ljudi, in to samo za njihovo lastno zabavo.
Nikjer ne piše, če je ta raziskava potrjena in da jo morda ni financirala Moderna.Znanstvenici uspoređivali cjepiva Moderne i Pfizera, rezultati su zapanjujući
Novo ogromno istraživanje iz Izraela potvrdilo da kod Pfizera jako slabi zaštita i od težih ishoda nakon 6 mjeseciwww.jutarnji.hr