Naj se cepljeni testirajo tako kot se necepljeni, torej na vsakem koraku, vsakih 48 ur, pa bomo videli, če jih bo le še promil.Zakaj pa lahko nijz računa št okuženih glede na VSE cepljene, jaz pa ne smem računat glede na vse necepljene in samo na tiste, ki so bili testirani?
Do zdaj je bilo v Sloveniji izvedenih okoli 1,7 milijona cepljenj proti covidu-19, z enim odmerkom je cepljenih skoraj milijon ljudi. Od teh se jih je po podatkih NIJZ-ja 1113 kljub cepljenju okužilo z novim koronavirusom, kar je promil cepljenih.
Kje si bil pa ti zadnje čase, da klatiš take zablode?Zakaj bi bili necepljeni bogi? Mogoce bogi na umu, če se niso zastopili, da s cepljenjem zmanjsajo moznost prenosa okužbe in tako ščitijo tudi ogrožene.
Dejansko je zadeva enaka, ko če se noben ne bi cepil in bi vsi lahko hodili povsod brez kakih testov. Kot smo pred obstojem covida. S to razliko, da imamo sedaj skupine nekih testnih ovc z vbrizganimi neznanimi dolgoročnimi učinki eksperimentalnih cepiv. Zdravstvo se pa bremza, ker se ne ve, kakšne posledice eksperimentov nas čakajo.Cepljeni so sedaj postali bolj nevarni za "vse", kot necepljeni. Namreč "mislijo", da ne morejo prenašati virusa in nikjer se jih ne testira, če dejansko prenašajo virus ali ne, in ga lepo trosijo naokrog.
Pol veš kak je nek rotavirus nevaren v primerjavi z neko delta različico korona virusa. Če si ti kot zdrav in čil ideal družbe dobil drisko, je nekdo z multiplosklerozo že na smrtni postelji. Med tem ko je tvoje telo ta rotavirus prebolelo kot keks, je nekdo zaradi tega umrl.Eh daj no.
Me je zagrabilo neka driska v Nedeljo zvečer , včeraj vročina pol pa borba z email zdravniki, danes pa morem na PCR test, jaz pa že zdrav.
Sedaj pa vprašanje je bila delta ????
Ali kakšen rota virus. Bomo videli čez 24 ur.
Cepljeni so sedaj postali bolj nevarni za "vse", kot necepljeni. Namreč "mislijo", da ne morejo prenašati virusa in nikjer se jih ne testira, če dejansko prenašajo virus ali ne, in ga lepo trosijo naokrog.
Jaz preboleli novembra, prejšni teden v petek in potem še nedeljo.Koliko cepljenih na forumu in koliko necepljenih se je šlo v zadnjih mesecih testirat ob pojavu prehladnih simptomov?
Cepljeni in preboleli smo na nek način res nekoliko bolj "lažno prepričani" in bolj samozavestni glede obolelosti in prenosa virusa, a velik del necepljenih se od nas ne razlikuje, saj "mladi in zdravi" zaradi virusa pač ne bomo imeli posledic. Itak je samo prehlad ne?
Sicer pa cepljeni v primeru širjenja okužbe ogrožamo predvsem necepljene in neprebolele, kar potrjujejo statistike hospitaliziranih. Bomo državo še naprej zapirali, da necepljeni ne bi zboleli/umrli, ali bomo svobodni vsaj v okviru PCT pogojev?
Biden Administration Expected to Call for Covid-19 Vaccine Booster Shots
The U.S. is expected to recommend that Americans get a Covid-19 booster shot eight months after the second dose of the vaccine, people familiar with the matter say.