Dogajanja v Izraelu ne bos komentiral? Potrebujes kvaliteten RCT in peer reviewed studijo?AndY1 - a si ti avtor tega? Precej podobno besedišče tvojemu.
Sem preletel po diagonali - prevod neumnosti, za kater smo že tukaj na Alterju pokazali da so neumnosti.
AndY1 legenda medtem ko pišem o Izraelu, me ti prcaš, če bom kaj napisal o Izraelu .Dogajanja v Izraelu ne bos komentiral? Potrebujes kvaliteten RCT in peer reviewed studijo?
Mogoče v tvoji glavi, vsi normalni se pa še spomnimo, da se je vseskozi poudarjalo, da traja zaščita vsaj 6-mesecev, za daljšo zaščito se bo pa videlo.So presenetljivi, ker do pred kratkim so vsi rekli da si 95% zaščiten doživljensko. To so ponavljali kot papige skoz.
Sem imel Jodlarje za bolj pametne , pa vidim da tudi njim antivaxerska propaganda dela.Starši v Avstriji iz šol izpisali več tisoč otrok zaradi možnosti obveznega cepljenja | 24ur.com
Avstrijski mediji poročajo, da je vse več ravnateljev šol zaskrbljenih zaradi odzivov staršev na ukrepe, ki so napovedani pred novim šolskim letom. Doslej so podali že več kot 3600 zahtevkov za izpis iz šole, število pa bi lahko še pred začetkom šolskega leta naraslo na 6000. Največ izpisov so...www.24ur.com
Pa ti veš koliko jugovičev je gor preseljenih? Tak kot pri nas šiptarjev. Saj samo taki delajo zgago.Sem imel Jodlarje za bolj pametne , pa vidim da tudi njim antivaxerska propaganda dela.
Še dobro ,da je pri nas osnovna šola obvezna.
A ti pa sebe imaš za brihtnega? Ker je OŠ obvezna, ne more biti cepljenje obvezno.Sem imel Jodlarje za bolj pametne , pa vidim da tudi njim antivaxerska propaganda dela.
Še dobro ,da je pri nas osnovna šola obvezna.
A ti pa sebe imaš za brihtnega? Ker je OŠ obvezna, ne more biti cepljenje obvezno.
Aha ker priznanih 1000 + ki so dejansko kej delal na tem je pa pickin dim ali kaj.Tako je. Vir je vazen, ne priznani znanstveniki, ki na to opozarjajo
In ne, nisem tega jaz spisal, ocitno pa stvari koncno pritekajo v MSM.
Kako je pa na Floridi in Texasu?