Ni znova ona v akciji, ampak so naši preljubi anticepilci potegnili na plano zmazek iz leta 2012.
Antivaxerka s štemplom "kraljica psevdoznanosti" znova v akciji.
Odgovor je prilagojen vsebini na katero se nanaša. Drugič naredi domačo nalogo predno limaš debilizmeTvoj način odgovora pa res daje občutek, da za njim stoji človek z znanjem in razumom in ne nek prvošolček, ki se mu zdi fino, ko nabije v post 100 smeškov.
Ko bodo jeseni / pozimi spet zapirali vse po spisku ,mularija bo spet na daljavi preko pc in ko vam bomo cepljeni necepljenim je*** mater ..ali boste sprejeli odgovornost in priznali da ste krivi vi in samo vi necepljeni za lockdown ????Ne razumem, zakaj se cepci prižigate kot vžigalice. Ste cepljeni, ste baje varni, imate privilegije, baje boste rešili epidemijo in sploh ne vidim razloga, zakaj skačete kot feder, ko se nekdo noče cepit in napiše drugačno mnenje. Ne vem zakaj tudi silite nekoga, ki se noče cepit v ceplenje. Imamo pol cepljenih, četrt prebolelih in slej kot prej bo tega konec.
Proti klopom se je treba tudi 3x cepit pa se noben ne oglaša...
1. Sploh kdo dokazal, da je to cepljenje 'prijelo' - je kdo dobil/ni dobil Klopni meningoencefalitis in bil zaradi cepljenja 'rešen'?Za klopa bi itak moralo biti obvezno cepljenje.
Ja, posledice korone so pa nekaj takega, kot posledice prehlada!Ker je vedno več klopov, torej vedno več možnosti okužbe. Klopni meningoencefalitis pa ni niti najmajn nedolžna zadeva, ti lahko konkretno zjebe življenje.
Pa kaj je tisto, kar te tako spravlja na feder in zakaj? Kaj ima to sploh veze ali je razlog butast ali ne? Zakaj sploh nekomu vsiljevat lastno mnenje? Če ti rečeš, da je nekaj belo, jaz pa, da je črno, imava vsak svoje mnenje. Zdej boš ti šel iskat ljudi, kateri so mnenja, da je belo in me boste na vsak način hoteli prepričat, da je belo. Če vam ne bo šlo, boste iskali še več ljudi, da potrdijo belo in zadevo podkrepili z znanstvenimi dokazi. Ok prav, ampak jaz še vedno trdim, da je črno. Ti pa še naprej skačeš kot feder in hočeš, da še jaz rečem, da je belo.Ampak take butaste razloge proti pa težko sproduciras.
Lahko si jo boste sami, ker ne bo nobene razlike od lani, kljub cepivu. No v bistvu bo v črki novega seva. Prej, ko se boš zbudil v realnost, lažje ti bo.Ko bodo jeseni / pozimi spet zapirali vse po spisku ,mularija bo spet na daljavi preko pc in ko vam bomo cepljeni necepljenim je*** mater ..ali boste sprejeli odgovornost in priznali da ste krivi vi in samo vi necepljeni za lockdown ????
Al bo spet kriv Krek ,Jansa,Beovic... ki vam v te trde betice vsak dan ubijajo da rabimo precepljenost ?
Preberi počasi še enkrat, mogoče dvakrat.-virus je izmišljen
-vstavljajo vam čipe
-hočejo vas nadzarovati
-en dr. Ve več kot 100 drugih
Se kak butast razlog želiš?
Zato ker se butasti starci ne cepijo, cepilci vse necepilce grdo gledajo. Še v mladino in otroke bi brizgali, ker se starci ne cepijo.
Kdaj boste dojeli in priznali, da bodo za morebitnen porast okužb jeseni še najbolj krivi Krek ,Jansa, Beovic..., ki s svojimi PCT pogoji omogočajo širjenje virusa, ki ga širijo okuženi cepljeni, ki lahko neomejeno potujejo, se gibljejo po lokalih, shodih...in se jih ne testira in ne daje v karanteno Okuženi cepljeni so glavni prenašalci virusa. Negativno testirani necepljeni pač niso okuženi, se pa tudi morajo necepljeni stalno testirat, že preboleli se pa tudi ne okužijo.Ko bodo jeseni / pozimi spet zapirali vse po spisku ,mularija bo spet na daljavi preko pc in ko vam bomo cepljeni necepljenim je*** mater ..ali boste sprejeli odgovornost in priznali da ste krivi vi in samo vi necepljeni za lockdown ????
Al bo spet kriv Krek ,Jansa,Beovic... ki vam v te trde betice vsak dan ubijajo da rabimo precepljenost ?
Boš rekel, da to, kar zganja zadnje čase naš turbo YT doktor Andy zadnje čase podobno kakšnemu mnenju?Pa kaj je tisto, kar te tako spravlja na feder in zakaj? Kaj ima to sploh veze ali je razlog butast ali ne? Zakaj sploh nekomu vsiljevat lastno mnenje? Če ti rečeš, da je nekaj belo, jaz pa, da je črno, imava vsak svoje mnenje. Zdej boš ti šel iskat ljudi, kateri so mnenja, da je belo in me boste na vsak način hoteli prepričat, da je belo. Če vam ne bo šlo, boste iskali še več ljudi, da potrdijo belo in zadevo podkrepili z znanstvenimi dokazi. Ok prav, ampak jaz še vedno trdim, da je črno. Ti pa še naprej skačeš kot feder in hočeš, da še jaz rečem, da je črno.