Ista firma, ne sodelavca.Andy pa kalbo sta sodelavca? to more bit neprecenljivo...
Ista firma, ne sodelavca.Andy pa kalbo sta sodelavca? to more bit neprecenljivo...
Zato pa imamo vas sposobne.Ne ponudil sem se če boš nesposoben poiskati en podatek, če že najdeš toliko neumnosti na netu. Si pa sam dokazal...svojo nespodsobnost. (ali pa lenobo)
Verjetno ja, je Janša osebno plakate urejal v photoshopu.Je to res, ali je fotošop?
Izrael se ne strinja s tabo. 60% hospitaliziranih je precepljenih. Zdaj pa samo še čakam, da mi nekdo reče, da okuženi in hospitalizirani cepljenci ne kužijo naprej.Rešuje jo tako, da velika večina cepljenih ob morebitni okužbi ne bo imela trajnih posledic zaradi bolezni in rešuje jo tako da večina ne zboli in ne širi virusa.
Andy piše o tistem, kar mu tisti hip potrjuje trenutno zblojeno teorijo/obsesijo, ostale stvari, pa so lohk v istem članku/videu, gladko zignorira.Ker ne berem vseh smeti, andy piše o okužbah ti o smrtih.
Za smrti je upam da tudi njemu jasno zakaj je višja pri cepljenih,
zakaj pa so okužbe in to v visokih številka pri precepljenih je pa dugo vprašanje.
Bi bilo fino da ostanete pri hruškah, če se o hruškah pogovarjate. Vidim pa da vsi fleke fašete, karkoli kdo napiše.
Izrael se ne strinja s tabo. 60% hospitaliziranih je precepljenih. Zdaj pa samo še čakam, da mi nekdo reče, da okuženi in hospitalizirani cepljenci ne kužijo naprej.
V UK število okuženih cepljenih iz tedna v teden raste za 40%, med tem ko število okuženih necepljenih pada za 22%.
Tako da prosim, ne o tem, da cepljeni ne širijo virusa, ko je kristalno jasno, da ga širijo.
Smesis se samo ti. Vse kar znas je zaliti in pisati zaljivke. Toliko premore tvoj intelekt.
Zal niste sposobni normalne debate brez zaljenja in zmerljivk.
kje se lahko odcepim?Izrael se ne strinja s tabo. 60% hospitaliziranih je precepljenih. Zdaj pa samo še čakam, da mi nekdo reče, da okuženi in hospitalizirani cepljenci ne kužijo naprej.
V UK število okuženih cepljenih iz tedna v teden raste za 40%, med tem ko število okuženih necepljenih pada za 22%.
Tako da prosim, ne o tem, da cepljeni ne širijo virusa, ko je kristalno jasno, da ga širijo.
pa to se mi bere, kot da si na lotu zadel, srečko ti.Ista firma, ne sodelavca.
Lej, če izraelski PV z zdravstvenim osebjem pravi, da cepiva nimajo učinka, potem vejo, o čem govorijo. Tvoj drugi stavek pa je čista špekulacija.Imaš podatek ali so cepljeni 1x ali 2x? Imaš podatek kakšna je starost teh ljudi? Necepljen bi verjetno umrl, cepljen je pa hospitaliziran.
Vsi tvoji zaključki, teorije ITD, so bolj ali manj čiste špekulacije, sam ti te stvari prodajaš kot dejstva.Lej, če izraelski PV z zdravstvenim osebjem pravi, da cepiva nimajo učinka, potem vejo, o čem govorijo. Tvoj drugi stavek pa je čista špekulacija.
Ima kdo link na tisti članek od tega vikenda?
itak, ker izraelski PV je veliko bolj kredibilen od nemškega, francoskega ali belgijskega.Lej, če izraelski PV z zdravstvenim osebjem pravi, da cepiva nimajo učinka, potem vejo, o čem govorijo. Tvoj drugi stavek pa je čista špekulacija.
AndY1 spet v akciji: izraelski premier je rekel da imajo cepiva proti delta verziji manjši učinek, kot so upaliLej, če izraelski PV z zdravstvenim osebjem pravi, da cepiva nimajo učinka, potem vejo, o čem govorijo. Tvoj drugi stavek pa je čista špekulacija.
So the Spike protein produced by the mRNA vaccines has more binding affinity for the ACEII receptor.