In to tebe boli?
Odgovarjam naj na nekaj, kar so drugi limali o virusu? Fak, a si res tak retard, ali se samo delaš? Že cel dan čakam razsvetlenje od Floki , pa nič od tega. No lahko me pa ti, razen, če imaš tudi ti YT diplomo.
Moje delo? Pa sam si se ponudil.Eni imamo še kaj drugega za počet kot opravlja tvoje delo.
In kako se ta potencialen (sicer realen) problem reši?S cepljenjem sredi epidemije smo dali virusu najvecji gain-of-function laboratorij na svetu.
To je vse Janša nategnil. Ker se bo do jeseni premislil glede plačljivosti testov in bodo spet brezplačni, če bodo sploh kdaj postali plačljivi.FOTO: Velik porast cepljenja v Mariboru, množica ljudi se je cepila v Europarku - Lokalec.si
Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor in nakupovalno središče Europark sta konec tedna organizirala cepljenje za vse zainteresirane obiskovalce štajerskega nakupovalnega središča. Cepljenje je potekalo v nadstropju Europarka, včeraj in danes. Ker je bil odziv ogromen, bodo s cepljenjem...lokalec.si
Če je že v Mariboru takšno, kako še bo na Gorenjskem ko so slišali da bo treba teste plačati.
Tega virusa ne bomo izkoreninili pa ce se na popek vrzemo, se posebej pa ne s cepivi, ki ne preprecujejo okuzbe, ne preprecujejo kuznosti, ocitno pa tudi ne preprecujejo hospitalizacije (vir: Izrael), kar pomeni, da v cepljenega virus vstopi, se razmnozuje, lahko mutira in se siri na ostale okoli te osebe, se posebej pa, ce se cepljenih NE testira (beri: PCT) in NE daje v karanteno (beri: Fafangel).In kako se ta potencialen (sicer realen) problem reši?
Tako, da se ne menca in se na hitro precepi populacijo. Za zahodni svet in Slovenijo je to bilo popolnoma izvedljivo - cepiv je dovolj.
Mnogi so razlagali začetek letošnjega leta, da nas začetni uspeh ne sme uspavati (prevarati) in nikakor ne odnehati sredi poti - to kar se naprimer dogaja v USA, ko se je cepljenje skoraj povsem ustavilo in so na ravni precepljenosti kjer pač so.
Torej ti bi pustil bolane, da rihtajo zdrave.Pa bi pustili, da vas ali vaše starše, rihta cepljen zdravnik, ki je okužen in netestiran, ali osebje v DSO - ali kjekoli!
Tudi cepleni se lahko okužijo, prenašajo virus, testirat se jim pa ni treba.
Zakaj?Noro. Jaz sem tole prebral, naprej pa ne bom več spremljal. Svoje stališče prej in potem sem napisal. Stanje sebe, družine in širše okolice. Srečno vsem.
Daj glej če praviš da sta sodelavca. Daj organiziraj intervencijo v službi. Ziher je kaka oseba tam, ko mu še lahko pomaga. Ker tole bo počasi na točki brez vrnitve.A zdej si že na novi teoriji. Pa ti si nadAas.
Andy pa kalbo sta sodelavca? to more bit neprecenljivo...Daj glej če praviš da sta sodelavca. Daj organiziraj intervencijo v službi. Ziher je kaka oseba tam, ko mu še lahko pomaga. Ker tole bo počasi na točki brez vrnitve.
Tega virusa ne bomo izkoreninili pa ce se na popek vrzemo, se posebej pa ne s cepivi, ki ne preprecujejo okuzbe, ne preprecujejo kuznosti, ocitno pa tudi ne preprecujejo hospitalizacije (vir: Izrael), kar pomeni, da v cepljenega virus vstopi, se razmnozuje, lahko mutira in se siri na ostale okoli te osebe, se posebej pa, ce se cepljenih NE testira (beri: PCT) in NE daje v karanteno (beri: Fafangel).
Vsaka taka oseba je super gain-of-function laboratorij za virus.
Glede da sta imela opcijo se cepipt ker delata v kritični infrastrukturi si ne predstavljam da se kateremu dokncno odpuli in kaj požene v luft. Zdaj ali je to trafo postaja , peč za butek vodovodno omrežje ali nuklearka ...Andy pa kalbo sta sodelavca? to more bit neprecenljivo...
Moje delo? Pa sam si se ponudil.