Dolžnost niso, odkar sem na zadnje preveril???Če jim Janez ne bi onemogočil državljanske dolžnosti v domu, jih ne bi bilo treba vozit na volitve. Volitve so pa pravica in dolžnost, al kako si vi predstavljate demokracijo?
Dolžnost niso, odkar sem na zadnje preveril???Če jim Janez ne bi onemogočil državljanske dolžnosti v domu, jih ne bi bilo treba vozit na volitve. Volitve so pa pravica in dolžnost, al kako si vi predstavljate demokracijo?
A to ti je od brata prjatu povedal?Vidim nekaj resnice v tem, ampak ne drzi povsem. Vsaj v Sloveniji so nedavno uvedli moznost odskodnine v zvezi s cepljenjem.
Khm, UK in Nemcija ukinjata vse ukrepe."Uvajajo obvezno cepljenje za zdravstvene delavce | Žurnal24" https://www.zurnal24.si/svet/uvajajo-obvezno-cepljenje-za-zdravstvene-delavce-369984
Macron postavlja merila v EU.
Kdaj se bo vsul plaz.
Pravzaprav je s temi obveznimi zdravljenji začel Josef Mengele.Macron postavlja merila v EU.
Kdaj se bo vsul plaz.
Lahko link? Tega se nisem zasledil, pa me bo zanimalo v nekaj dneh.Khm, UK in Nemcija ukinjata vse ukrepe.
Lahko link? Tega se nisem zasledil, pa me bo zanimalo v nekaj dneh.
Prestavila kaj točno? Saj so že sedaj ena najbolj prostih držav na tem koncu sveta kar se ukrepov tiče.Velika Britanija je junija že prestavila na julij. Sedaj čakajo, kakšni bodo učinki Euro 2020.
Sem bil prepričan, da je tisti zapis fake news, sedaj so pa priznali, da imajo pacienta ki delno ustreza opisu.Kaj so vam zamolčali slovenski zdravniki, ki so proti cepljenju
Več tisoč Slovencev je na družbenih omrežjih v zadnjih dneh delilo zapis skupine Iniciativa slovenskih zdravnikov z naslovom Mojim otrokom o cepljenju. Srž zapisa, katerega avtorica je ginekologinja dr. Sabina Senčar, je apel staršem, naj svojih otrok ne cepijo proti bolezni covid-19. Zapis je v...siol.net
A ljudje pa ne umirajo vsak dan iz različnih vzrokov? če so so okuženi s kovidom?"Ljudje umirajo vsak dan iz ogromno različnih razlogov - tudi tisti, ki so že bili cepljeni proti bolezni covid-19"
Ne samo, če so okuženi s kovidom ... saj iz različnih vzrokov ne umirajo več niti, če so že pred več tedni bili okuženi s covidom. Vse je to zgolj covid ...Sem bil prepričan, da je tisti zapis fake news, sedaj so pa priznali, da imajo pacienta ki delno ustreza opisu.
A ljudje pa ne umirajo vsak dan iz različnih vzrokov? če so so okuženi s kovidom?
Saj jim cepljenje na domu tudi ni omogočil.Če jim Janez ne bi onemogočil državljanske dolžnosti v domu, jih ne bi bilo treba vozit na volitve. Volitve so pa pravica in dolžnost, al kako si vi predstavljate demokracijo?
Ne... Takrat umrejo zaradi kovida in grejo v statistiko kovid smrtiSem bil prepričan, da je tisti zapis fake news, sedaj so pa priznali, da imajo pacienta ki delno ustreza opisu.
A ljudje pa ne umirajo vsak dan iz različnih vzrokov? če so so okuženi s kovidom?