Covid-19 Cepiva

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
Mimogrede, da ne bomo samo o grdi grdi Sloveniji... Moj (AT) delodajalec je za 7.1.2021 in 11.1.2021 predpisal obvezno testiranje na sedežu firme. Brez izjeme (nema skijanja itd.) Brez negativenga testa ne moreš v službo (najprej brišejo dopust, če ti tega sfali, 2x "plavi", potem knjigica.). Konec debate. Lahko prineseš svoj (negativen) test, ki ne sme biti starejši od 48 ur.
In kaj si s tem želel povedat?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
da za razliko od slovenije, se drugje pričakuje tud od ljudstva neka odgovornost? :D
A bejžgakakat. To je povedal s tem? Če želi delodajalec testirat zaposlene to pač naredi, na podoben način kot je njegov. Je naša država to naredila za zaposlene v šolstvu? Ni. Kacin je skozlal na tiskovki dva datuma. Kje, kdaj na kakšen način... Tema.

I

Izbrisan uporabnik 474

To morš pa pristojna ministra vprašat.

Ne, postavit si je potrebno ogledalo.
Sem že drugje napisal - nekje se nekaj reče in se uredi. Pri nas se nekaj reče in prvo kaj se naredi je, da se pogrunta kako se temu izognit.

Zdaj pa idi do šolnikov, jim reči, da morajo biti 7.1.2021 vsi, brez izjeme na delovnem mestu (po potrebi tudi prekiniti "težko prigaran" dopust), kjer bodo dali bris. Če te ni, ne moreš v službo. Že zdaj delajo tako, kot da je armagedon.

Vidim pa, si ti tudi en tak zajeban težak, ki nikoli nikdar ni nič prav.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
Vidim pa, si ti tudi en tak zajeban težak, ki nikoli nikdar ni nič prav.
Ja, to je blo treba dodat. Včasih morš bit zajeban, drugač ljudje hodjo po teb.

Moja firma, za razliko od mnogih pri nas in tudi v tako opevani Avstriji, je za nas poskrbela in še skrbi, na situacijo so se odzvali hitro in učinkovito, kar prej ni bla navada. Mogoče smo vsi skup z vodstvom vred rabl tole brco. Zdej se večina ne bo pritoževala, če bo treba na test, do pogojevanja cepljenja smo pa še daleč, ker če hočeš to pogojevat, moraš zagotovit cepivo za vse in uredit možne izjeme.
Če pa delaš tko kot naša vlada, pa logično pol nisi ravno vrhunski delodajalec.

Mimgrede, tud v Avstriji ni vse briljantno.

19. jul 2007
2.843
1.566
113
Komaj smo se nekoliko spocili od dvojih ekstremno nizkointelekualnih vlozkov na formu pa si spet zacel driskarit in poglabljat Alter greznico.
Ko je v Sloveniji umiralo po 50+ ljudi dnevno so se darjani poskrili, sedaj ko so se malce stvari umirile (še vedno pa umre 30 ljudi dnevno, v marčevskem valu bi to bilo vseeno nepojmljivo), ko se kaže da bomo s cepivom zamejili COVID, so pa darjani spet prišli na plano, spet poslušamo o gripici (sedaj v povezavi s cepljenjem) in podobne ekstremno nizkointelekualne vložke

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
A bejžgakakat. To je povedal s tem? Če želi delodajalec testirat zaposlene to pač naredi, na podoben način kot je njegov. Je naša država to naredila za zaposlene v šolstvu? Ni. Kacin je skozlal na tiskovki dva datuma. Kje, kdaj na kakšen način... Tema.
No zdej berem, da je celo ministrica za šolstvo dala neki od sebe. Močno upam, da to speljejo po napovedih in kot se zagre skupaj s protokoli testiranja učiteljev. Pol šele lahko kritiziramo grde šolnike, ki se ne bi hotli testirat.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Ko je v Sloveniji umiralo po 50+ ljudi dnevno so se darjani poskrili, sedaj ko so se malce stvari umirile (še vedno pa umre 30 ljudi dnevno, v marčevskem valu bi to bilo vseeno nepojmljivo), ko se kaže da bomo s cepivom zamejili COVID, so pa darjani spet prišli na plano, spet poslušamo o gripici (sedaj v povezavi s cepljenjem) in podobne ekstremno nizkointelekualne vložke
Glede na vsakoletne številke povprečno umre 50 ljudi dnevno, covid gor ali dol.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113
Glede na vsakoletne številke povprečno umre 50 ljudi dnevno, covid gor ali dol.

Evo, evo, sem vam reku ! Source code ... a sem vam reku ... programiral nas bodo, evo ! :valjamse:

• Ljubezen
Reactions: Ginginova

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Za take se potem pokliče stare C64 programerje....delajo čudeže z 64kb :D