Tega nisem našel, bi pokljukal, če bi me to pripeljalo naprej v vrstiKaj pa piše zraven kljukice? Član SDS?
Tega nisem našel, bi pokljukal, če bi me to pripeljalo naprej v vrstiKaj pa piše zraven kljukice? Član SDS?
Malo nazaj me je doktor prepričeval naj se ne cepim z rmna ampak rajši z vektorji AZ, J&J ali sputnik ko bo.
Pravi da je 50 let testirana zadeva, rmna pa se sedaj prvič testira (nimajo pojma, kako bo reagirala genetika) in to na živih primerkih.
Takle imamo, ko še zdravniki trosijo čiste kretenizme naokoli. Vektorska cepiva so praktično identično nova tehnologija kot mRNA cepiva. 50 let testirana zadeva ... *facepalm*
Zaenkrat Kitajcem kaže najbolje. Že od decembra ...Potem pa skeptiki kar čakajte na Kitajca, saj je 50 let stara tehnologija najmanj učinkovita.
Oh, kako bi jokal o represiji, če bi se šli po KitajskoZaenkrat Kitajcem kaže najbolje. Že od decembra ...
How the Sinopharm Vaccine Works (Published 2022)
Using inactivated coronaviruses to train the immune system.www.nytimes.com
Kitajski Sinopharm je 50 let preizkušena tehnologija.
Včeraj zvečer sem dobil SMS, da sva vpisana v evidenco ZD MB - kjer sva vpisana že od februarja - preverjeno!
Včeraj je sosed rekel, da je predvčerajšnjim poklical (brez prijave vnaprej) v ZD in so mu rekli - pridite čez eno uro.
To bi teoretično lahko bila dobra novica, ker pomeni, da so uvozili evidenco ZD MB v centralno evidenco in bo manj podvojenih prijav...Včeraj zvečer sem dobil SMS, da sva vpisana v evidenco ZD MB - kjer sva vpisana že od februarja - preverjeno!
Mogoče sem se nerodno izrazil: dobil sem potrdilo, da so me vpisali v evidenco ZD MB. Tam pa sva preverjeno že prej bila vpisana.To bi teoretično lahko bila dobra novica, ker pomeni, da so uvozili evidenco ZD MB v centralno evidenco in bo manj podvojenih prijav...
In ti ne verjameš, da si lahko pred tedni na Ptuju tako poklical in prišel na vrsto isi teden.Včeraj zvečer sem dobil SMS, da sva vpisana v evidenco ZD MB - kjer sva vpisana že od februarja - preverjeno!
Včeraj je sosed rekel, da je predvčerajšnjim poklical (brez prijave vnaprej) v ZD in so mu rekli - pridite čez eno uro.