Ti si poseben primer.Sem mlajši od 50 pa mi je bil ponujen Pfizer, ko so me klicali iz ZD-ja.
Ti si poseben primer.Sem mlajši od 50 pa mi je bil ponujen Pfizer, ko so me klicali iz ZD-ja.
Andya zezamo ko trosi nebuloze. Mal se pozanimaj kako deluje vektor in kako mRNA. Oboje deluje na podobnem trigerju imunskega sistema, le da AZ za del procesa proizvodnje tega trigerja uporabi tvoje celice. Tko sem si jest laik to zapomnil. Tehnologija oslabljenega virusa je pa stara 50plus let ja. Če sem pa kozla ustrelil, me naj pa kdo popravi.Ima kdo link, kam doktorja prijavim, ker neboluze širi?
S tem se ni za hecat!
kaj to kako yt potrdilo dobiš al kako?Ti si tudi medicino končal?
Čist res vprašam
Ne vem no, Andy-a na križ pribijate, ker ima samo YT medicino končano.
Ti si tudi medicino končal?
Čist res vprašam
Ne vem no, Andy-a na križ pribijate, ker ima samo YT medicino končano.
Tega jst nikoli nisem napisal in tudi nisem sklepal.
Govorimo o problemih na cepilnih mestih in neurejenih seznamih. Kar se je zgodilo ker je pred izdajo aplikacije Kacin rekel da AZ ni na zalogi za nove doze in da so dobave "nepredvidljive" in folk se je masovno prijavil. Sedaj so pa problemi ker 30% folka cepijo se vedno z AZ in folk jim zavrača prijave kar dela neorganiziranost na ravni cepilnih centrov. To je bil moj namen prvotne izjave.
Nisem, zato sem vprašal zdravnika, kako in kaj.Ne, nisem je, si jo morda ti? Povprašaj raje svojega zdravnika, katero 50+ staro vektorsko cepivo je imel v mislih.
Kaj ima Andy pri tem pa veš samo ti.
Zanimivo, nisem vedel da moraš še po telefonu težit da si cepljen. Ker se gremo po pravilih smo zdej mi lažnivci?Sem ti povedal, da kliči zdravstveni dom, ne pobiram jaz naročil. Sicer pa nima veze, jaz itak nisem v vrsti za cepljenje. Ste pa navadni lažnivci tisti, ki se tu gor hvalite kako ste že mesece prijavljeni in nestrpno čakate na svojo dozo, ter jamrate kako vas vsi prehitevajo po levi in desni. Kdor se ima namen cepiti, pokliče svoj ZD in je v enem tednu cepljen. Eni ste se pa očitno prijavili v upanju, da vas nikoli ne pozovejo.
Drži se!Evo... pravkar je še poskusni zajček prejel Janssen. Pa da vidimo če me pobere v naslednjih dneh.
Beri dalje! Opis vseh tipov cepiv, ki trenutno obstajajo za Sars-Cov2:Nisem, zato sem vprašal zdravnika, kako in kaj.
Je problem izraz "vektorski" ali je generalno vse narobe povedal.
Ta vektorska cepiva sem jaz dodal in iz mojega sestavka komot odstrani "vektorsko" ostalo pa pusti.
Hvala za odgovor
Da. Enako Janssen. Pfeizer in Moderna sta pa mRNA, nova tehnologija.Če bi jaz bil pamaten, ne bi sedaj pisal po Alterju, zato dajte bolj po domače.
Je AZ cepivo narejeno podobno kot cepiva, s katerimi se cepimo proti navadni gripi in s tem vsaj delno preizkušena na podlagi dolgoletnih izkušenj?
AZ je nova tehnologija.Če bi jaz bil pamaten, ne bi sedaj pisal po Alterju, zato dajte bolj po domače.
Je AZ cepivo narejeno podobno kot cepiva, s katerimi se cepimo proti navadni gripi in s tem vsaj delno preizkušena na podlagi dolgoletnih izkušenj?