Covid-19 Cepiva

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jest sem bil po AZ nasledn dan zjutri mačkast, pol me je pa kuhal do večera, ponoč švicenzi, zdej je pa že ok.
Si pa včeri z mojim počutjem ne predstavljam dela v razredu, tko da ajncvaju sporočam, da čist razumem učitelje, da so bli na bolniški dan do dva.

Ce pogledam moje sodelavce in znance, jih je dobra polovica oblezala po cepljenju z AZ, tako da učitelji takrat niso nic fejkali. Ceprav sem tudi jaz takrat mislil, da so pussyji.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
no jest sm fasal đonsona v četrtek zjutraj
tekom dneva mi je mal vroče postajalo, zvečer sem že v kratkih rokavih okol skakal - kar mimogrede ne počnem, dokler ni solidnih 30 v senci...
včer sm bil pa cel dan neki zmačkan... to je blo nekak vse... upam...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.097
16.267
113
no jest sm fasal đonsona v četrtek zjutraj
tekom dneva mi je mal vroče postajalo, zvečer sem že v kratkih rokavih okol skakal - kar mimogrede ne počnem, dokler ni solidnih 30 v senci...
včer sm bil pa cel dan neki zmačkan... to je blo nekak vse... upam...
Torej drži, da te - kot reklamirajo - pri uporabi Johnson&Johnson ne pečejo oči? :p

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Torej drži, da te - kot reklamirajo - pri uporabi Johnson&Johnson ne pečejo oči? :p
hja, kle pa težko kej pametnega povem...
jest mam to slabo navado, da si šampone zlivam na glavo in ne špricam v oči... tko da me po nobenem ne pečejo...

ne vem če bi jo spremenil samo za to, da zadovoljim tvoji radovednosti... kr se mene tiče je vse isto.... :norec:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
bom kle napisal ker po mojem paše sem...

pred mnogo leti sem mel psa, ki ga je blo pač treba cepit proti steklini... ok..
pač smo ga... dobil štempelj v knjižico, pa še eno tako lepo trikotno značko, da sem mu jo obesil na ovratnico... pa sva bla legit

kaj pa zdej? jest sm štempelj v knjižico sicer dobil, značke mi pa niso dal :mad:
s čim zdej dokazujem, da sem okolici nenevaren? a moram cepilno knjižico s sabo nosit?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
ko bom dobil položnco za 400€ bom še kej druzga počel, ne samo lajal in grizel...

evo, sm najdu... tole je blo:

20210515-201434.JPG

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Danes dobil vabilo za naslednji teden . Valda ne pise s cim me bodo spiknili. Predvidevam da AZ. Se splaca odpovedati termin, glede na to da vsi streljajo, da moramo imeti izbiro?