Kako to da zdravstveni domovi imajo kar naenkrat čas telefonirati? Do sedaj so imeli taktiko da se ne javljajo na telefon.Pred 10 minutami sem dobil klic iz ZD Domžale. Danes, 15.35, Pfizer.
Sem rekel hvala lepa, za enkrat se ne mislim cepiti.
Kako to da zdravstveni domovi imajo kar naenkrat čas telefonirati? Do sedaj so imeli taktiko da se ne javljajo na telefon.Pred 10 minutami sem dobil klic iz ZD Domžale. Danes, 15.35, Pfizer.
Jaz sem včeraj dobil vabilo za u3 z AZ. Sem se odjavil....
Pa še enkrat prijavil, pa napisal da sem alergičen na AZ....
Bomo videli
Norveška uradno opušča cepivo AstraZenece, J & J samo za prostovoljce | 24ur.com
Norveška se je zaradi pomislekov o resnih stranskih učinkih odločila, da v celoti preneha uporabljati cepivo proti covidu-19 podjetja AstraZeneca. Cepivo podjetja Johnson & Johnson, ki je prav tako vektorsko cepivo, naj bi medtem v tej skandinavski državi ponudili le še prostovoljcem.www.24ur.com
Več držav opušča cepljenje z AstraZeneco, vsaj za mlajše
Sodelavka, ki je dobila vabilo za AZ je stara okoli 30 let.Do tega datuma so z njim cepili okoli 135.000 ljudi ter zabeležili osem primerov resne tromboze, večinoma pri mladih in zdravih ljudeh, štirje so bili smrtni.
Katera lokacijo imaš , na Štuklju je ponavadi z Mrna cepivi . V zdravstvenem domu pa z AstroJaz sem danes dobil povabilo na cepljenje. ZD MB ne javi s katerim cepivom bom cepljen.
Lej, mojster, ti si čisto v redu fant. Imaš pa nekoliko kompleksa, ker si v življenju s svojimi rokami nekaj ustvaril (in če bi jutri šel v penzijo se ti, roko na srce, niti ne bi preveč poznalo). Vsa čast.Pred 10 minutami sem dobil klic iz ZD Domžale. Danes, 15.35, Pfizer.
Hvala za mnenje, nobene zamereLej, mojster, ti si čisto v redu fant. Imaš pa nekoliko kompleksa, ker si v življenju s svojimi rokami nekaj ustvaril (in če bi jutri šel v penzijo se ti, roko na srce, niti ne bi preveč poznalo). Vsa čast.
Težava s tem pa je, da si enkrat prišel na idejo, da si vseveden, in zaradi finančnega uspeha bolj pameten kot pol sveta skupaj. In, brez zamere, za kaj takega ni nobenih šans. (O tem, kolikor ur naravoslovja si v formalnem izobraževanju poslušal od OŠ dalje ne bom špekuliral, zdi pa se, da niti ene.)
Pa sicer z necepljenjem nimam problema - ko boš fasal kovid (in še cela tvoja familija zraven, ker to pač tako gre), boš v najboljšem primeru kak dan revež, v najslabšem pa, če ste vsi še dovolj mladi, bo kdo končal na intenzivni. Sou uot. Svet se bo vrtel naprej. Kot družba bomo z javnim zdr. sistemom poskrbeli tudi za takšne nesrečnike, tudi če nas boš namesto 2 evra (doza cepiva AZ) koštal 200 jurjev.
Problematično pa je bi bilo tvoje pisanje razumeti s stališča avtoritete (v Alanu Fordu so se temu posmehnili z: "Ker imamo denar, imamo tudi okus!").
Zato je treba širno forumsko občestvo opozoriti, da bi se morala tvoja izjava glasiti:
"O cepljenju sicer ne vem nič (znanje nabiram s foruma), se pa ne bom cepil."
Očitno ti cepljenje predstavlja zgolj UPANJE NA SVOBODO. Nacisti so pri tebi uspeli in iščejo še več takšnih naivnežev.Če plastično povem, je to tako, kot če bi človek namesto enega živel 100 življenj, namesto 8 ur delal 5 minut na dan, v avtu imel namesto 100 kar 10000 konjev eek:) in nenavsezadnje namesto jurja na mesec potegnil 100 jurjev plače. Razlika je velikanska, le včasih jo težko ozavestimo.
Očitno ti zelo krati spanec, glede na to kakšen čustven izliv si nam natipkal ob svojem doživljanju pričakovanja na cepljenje.Meni to ne krati spanja. Srečno