Necepljen otrok bo tedensko moral na hitri test. Sedaj pa se odloči.Vidiš kle se pa pri meni ustavi.
Necepljen otrok bo tedensko moral na hitri test. Sedaj pa se odloči.Vidiš kle se pa pri meni ustavi.
Emer Cooke, izvršna direktorica EME, je v torek za več evropskih časopisov povedala, da bi lahko še ta mesec odobrili cepivo Pfizerja za mlade, stare od 12 do 15 let, tudi v EU-ju.
Starting in 1985, she held various positions in the pharmaceutical industry and from 1991 to 1998 she was a board member of the European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA), a lobbying organisation of the largest European pharmaceutical companies.[4][5] There she spent eight years lobbying for the "Big 30" of the European pharmaceutical industry, including Pfizer, AstraZeneca, Novartis, and Johnson & Johnson.[6]
ker ste vi in podobni nabijalci pred pol leta bili polnih ust o KOLEKTIVNI odgovornosti...sedaj pa to sploh ni vec pomembnoZakaj ti je pa tok mar za vse to? Ker se ne zelis cepiti in ker nisi se prebolel?
Seveda se da. Parkirno kartico potem daš v potrditev na izhodu.Off-topic: a se da za čas cepljenja na Gospodarcu parkirati avto? Tam je parkinga sicer veliko, ampak a je trenutno tam sploh mogoče parkiranje za obiskovalce?
Lahko ga celo čisto noter na pločad zapelješ, moraš pa priti iz smeri Pionirskega doma.Off-topic: a se da za čas cepljenja na Gospodarcu parkirati avto? Tam je parkinga sicer veliko, ampak a je trenutno tam sploh mogoče parkiranje za obiskovalce?
Vidiš kle se pa pri meni ustavi.
Trajanje učinkovitosti - neznano, se bodo še dogovorili.
Daljnoročni stranski učinki - neznani
Prenos in okužba - možna
preverjanje na protitelesa pred cepljenjem - ga ni
Super, hvala!
On Tuesday, the UN chief said that the WHO could greenlight Sputnik V as soon as June or July.
Univerza v Oxfordu je z 830 prostovoljci opravila študijo, kjer so raziskovali učinke kombinacije različnih cepiv proti covidu-19. Omenjena skupina je za prvi odmerek prejela cepivo AstraZenece, drugega pa Pfajzerja. Predhodni rezultati so pokazali, da so pri takšnem doziranju cepiv stranski učinki pogostejši.
Spregledal semImamo pa tudi konkreten odstotek starejših, ki se ne želijo cepiti, pa vejo, da s tem tvegajo svoje življenje. Samo okoli 60% starejših (70+) je cepljenih.
Pred 10 minutami sem dobil klic iz ZD Domžale. Danes, 15.35, Pfizer.sam ne mi pa nakladat, da bi zavrnil tudi Pfizerja....
Zanimivo kako se vsi cepijo, dobivajo klice, zavračajo, dobivajo že ponovne klice. Mene pa noben ne pokliče sploh. Zapisan ne vse možne sezname, tam jamrajo, da je premalo prijavljenih in cepiv dovolj, a pokliče nobeden. Se da kje preveriti, če si sploh na seznamu, če je sistem registriral prijavo?Gud for ju.....Še vedno si ga sral in se na druge nisi kaj dosti oziral.