Covid-19 Cepiva

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.375
113
V firmi smo imeli danes cepljenje, lahko bi se cepil.

Ko sem vprasal, katero cepivo dobimo, ni nihce vedel. Mi je bilo ze sumljivo. Pridem tja, nihce ne ve, kaksno cepivo se uporablja, tako da mi je instinkt rekel, da AZ, zato sem se obrnil in odsel.
Vprasam sodelavce, so rekli, da jim je vseeno, samo da dobijo papir.

Kasneje sem izvedel, da so jih res z AZ.

In sedaj si pobegnil in kdo bo sedaj vejice na Pag hodil pobirat?

Aja pa saj naši priznajo eno dozo Astre za prihod domov k Hrvatom pa lahko greš z hitrim testom

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Ampak ZAKAJ z AZ, če dobivajo ogromne količine Pfizerja in zmanjkuje količin za drugo dozo AZ?
Tega tudi jaz ne razumem. Sem mislil, da bodo zaloge AZ uporabili za drugo dozo ze cepljenih z eno dozo, pa ocitno, da ne. Pa se povejo ti tega ne, dokler nimas igle v rami.

Strategija pa taka.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
In sedaj si pobegnil in kdo bo sedaj vejice na Pag hodil pobirat?

Aja pa saj naši priznajo eno dozo Astre za prihod domov k Hrvatom pa lahko greš z hitrim testom
Bom lepo hodil za tistih 72 ur. Je to cist ok zame. Ce bom sel pa dlje, grem pa s colnom do Raba na PCR test za nazaj.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
V firmi smo imeli danes cepljenje, lahko bi se cepil.

Ko sem vprasal, katero cepivo dobimo, ni nihce vedel. Mi je bilo ze sumljivo. Pridem tja, nihce ne ve, kaksno cepivo se uporablja, tako da mi je instinkt rekel, da AZ, zato sem se obrnil in odsel.
Vprasam sodelavce, so rekli, da jim je vseeno, samo da dobijo papir.

Kasneje sem izvedel, da so jih res z AZ.
Sedaj boš lahko naredil disertacijo na to temo kar med šihtom. Spremljaj koliko jih bo jutri na bolniški .

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Ampak ZAKAJ z AZ, če dobivajo ogromne količine Pfizerja in zmanjkuje količin za drugo dozo AZ?

Zakaj so v osamosvojitveni 10 dnevni vojni naši streljali z mauserji če se je pa za TO nabavili super-duper sodobno orožje iz tujine, cele kamione tega orožja je bilo? Tako je vsaj bilo rečeno s strani določenih oseb ki .... aja to so iste osebe kot te ki sedaj govorijo tole o cepivu! :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: jekleni

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Bodo dobili drugo. Sedaj imajo samo az.

Sedaj ravno AZ nimajo.
Po njegovih besedah je trenutno najstabilnejša in najbolj redna dobava proizvajalca Pfizerja/Biontecha, ki bo v Slovenijo že konec meseca in junija dobavljal 100.000 odmerkov cepiva. Slovenija pa bo pridobila tudi dodatnih 330.000 odmerkov iz dodatne dobave EU-ju, ki je posledica velikega povečevanja proizvodnih zmogljivosti Pfizerja. S tem EU nadomešča izpad cepiva Astra Zenece, ki po Kacinovih besedah še vedno ne izpolnjuje vseh pogodbenih obveznosti.

"Količin Astra Zenece nimamo potrjenih za dva tedna naprej in tako je težko načrtovati cepljenje. Zato s prejetimi količinami skrbno gospodarimo, da imamo na zalogi zadostno količino za drugi odmerek, če bi prišlo do še večjih motenj," je povedal in dodal, da denimo dobave cepiva AstraZenece ta teden ne bo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.542
-3.695
113
Pa še dodatno. Kakšen kreten vladni moraš biti, da ti ni jasno, kako s svojimi butastimi nedorečenimi akcijami delaš neposredno škodo lastnemu promoviranju cepljenja? Ko se je začelo cepljenje, uvedejo spletno prijavo. Ok si se prijavil. Potem uvedejo prijavo preko zdravnikov. Ok si se prijavil, če si ga priklical. Potem so uvedli spletno aplikacijo določeni zdravstveni domi in si se moral prijaviti tam. Sedaj bodo uvedli še eno splošno spletno aplikacijo spet za prijavo. Seveda na vrsti za cepljenje še vedno nisi, ker nisi posvečena grupa ali ogrožena grupa.

Pa koga imajo za norca?
Kaj pa če je cilj da se jih čimmanj cepi in da epidemija čimdlje traja???

Gledano iz te plati pa delajo čisto uredu, na koncu bodo pa ljudem še rekli, da so oni krivi, da ni dovolj cepljenih, ker se niso prijavili, verjeli anticepilcem... ker vlada je vseskozi poskrbela za dovolj cepiva, samo ljudje se niso prišli cepit.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Fly

Guru
21. jul 2007
2.664
513
113
Se strinjam, da je njihova strategija čisto mimo. Jamrajo po tv da je vedno manj ljudi za cepljenje, ostaja cepivo, a jaz že 2 meseca prijavljen in čakam. Me zanima če se bo naslednji teden kam primaknilo.

• Všeč mi je
Reactions: cappy