Covid-19 Cepiva

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Hvala vsem za predloge. Veterinarja sem ze vprasal in ima samo injekcije. Bom pa poklical na tale lenis.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.006
9.537
113
S tabo se ne mislim vec ukvarjat, ker samo provociras in zajebavas. Pa ne samo mene.
A tko ti to vidiš.... Enkrat pišeš, da si se odločil, da se ne boš cepil, ker ni potrebe, pol spet čez tri minute, da si bil v vrsti, pa si zavrnil AZ. Prvega dela nikakor ne razumem.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Govoris, kot da smo vsi necepljeni konstantno okuzeni in kuzni.
Govoris, kot da smo samo mi lahko okuzeni in kuzni, pa ni res.

V Trboveljskem DSOju je bilo vseh 22 cepljenih okuzenih. V drugih dveh DSOjih prav tako, kar pomeni, da so kuzni in okuzeni.

Število smrtnih žrtev?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113

Sem poklical.

Je teta rekla, da ga še za bolnice ne morejo več dobiti, da so vse Evropske države, ki ga imajo, prepovedale izvoz Ivermectina.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113

An international body representing a who’s-who of Big Pharma firms has rejected a US-backed proposal to lift intellectual property rights for coronavirus vaccines, insisting the move will not speed up global distribution.
The International Federation of Pharmaceutical Manufacturers (IFPMA) criticized the IP plan in a statement on Wednesday, not long after the Joe Biden administration voiced support for the idea, first floated by the World Trade Organization last October.
“The decision of the US administration to support a patent waiver for Covid-19 vaccines is disappointing,” the IFPMA said, adding that IP waivers “will not increase production nor provide practical solutions needed to battle this global health crisis. On the contrary, it is likely to lead to disruption.”

jest5 bi rekel, da tole paše v teorije zarote.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Vrhovni epidemiolog dr. IJJ je objavil, da bo od ponedeljka dalje cepljenje odprto za vse prebivalce ne glede na starost.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Prijave so že odprte za vse na zVem portalu. Če si se že prijavil pri zdravniku, potem se tukaj ne rabiš še enkrat. Čeprav realno glede na zmedeno stanje povsod, se je verjetno bolje prijavit na več koncih, kot le enem.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.133
113
Prijave so že odprte za vse na zVem portalu. Če si se že prijavil pri zdravniku, potem se tukaj ne rabiš še enkrat. Čeprav realno glede na zmedeno stanje povsod, se je verjetno bolje prijavit na več koncih, kot le enem.

Sej realno tole je za prijavo IPju spet. Združevanje evidenc brez privolitve vključene osebe, nezmožnost vpogleda v aktualen seznam, po oddaji ni več možno umaknit podatke s seznama ....

Funkcionalno je tudi v 3pm, se prijaviš z osebnim certifikatom noter in še vedno rabiš vpisovat cel obrazec.

JU in nesposobnost v celem obsegu vidno v enem sezamu kjer ni nobene posebnosti.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.542
-3.696
113
No tokrat so jasno napisali :
Cepivo je tako cepljenim nudilo 95,3-odstotno zaščito pred okužbo

Torej cepivo ščiti pred okužbo in ne proti težjemu poteku bolezni.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
Mogoče kdo ve s čim so bili cepljeni na Sejšelih? 60% odraslega prebivalstva je dobilo že 2 dozi cepiva. Populacije je skupno 95.000, mlajših od 18 okoli 20.000. 60% od 75.000 nanese 45.000 ljudi. Torej imajo polovično precepljenost prebivalstva, so izolirani od ostalega sveta, imajo ugodno klimo in razbiti so na miljon otočkov. Pa gredo v lockdown zaradi porasta okužb. Zdaj ali imajo zdravstvo tako, da sprejme lahko 5 - 8 ljudi naenkrat in je kriza vedno ali sem kaj zgrešil, ker, če je to to, potem nas ne odreši več nič. Tudi ne najdem podatkov ali so okuženi cepljeni ali ne. Ker, če so, potem cepivo pač ne ščiti nič, če pa vsi samo posmrkajo in grejo naprej, naj pa tako napišejo, ne pa, da gredo vse zapret na podlagi številke okuženih, ne pa stanja v bolnicah.

koli99

Pripravnik
10. dec 2012
37
12
8
Offtopic Janez40; Sejšeli nimajo tisoč otočkov (sem bil), verjetno si zamešal z Maldivi...

nacek

Guru
13. okt 2012
2.958
605
113
Mogoče kdo ve s čim so bili cepljeni na Sejšelih? 60% odraslega prebivalstva je dobilo že 2 dozi cepiva. Populacije je skupno 95.000, mlajših od 18 okoli 20.000. 60% od 75.000 nanese 45.000 ljudi. Torej imajo polovično precepljenost prebivalstva, so izolirani od ostalega sveta, imajo ugodno klimo in razbiti so na miljon otočkov. Pa gredo v lockdown zaradi porasta okužb. Zdaj ali imajo zdravstvo tako, da sprejme lahko 5 - 8 ljudi naenkrat in je kriza vedno ali sem kaj zgrešil, ker, če je to to, potem nas ne odreši več nič. Tudi ne najdem podatkov ali so okuženi cepljeni ali ne. Ker, če so, potem cepivo pač ne ščiti nič, če pa vsi samo posmrkajo in grejo naprej, naj pa tako napišejo, ne pa, da gredo vse zapret na podlagi številke okuženih, ne pa stanja v bolnicah.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.664
513
113
Sem se cepil z Azro Zenico. Upam, na cimmanj stranskih ucinkov. Kar nekaj jih poznam, ki so ornk oblezali ta teden po cepljenju z AZ., :rolleyes:
Moja je bila cepljena 2 tedna nazaj in je bila zelo slaba dva dni. Samo ležala in vročina 39, potem se je pa hitro nazaj sestavila