ksz
Podobna je zgodba z vzhajajočimi medisjkimi zvezdami: najprej bi naredili vse, da bi jih le novinarji povohali in pisali o njih, ko pa postanejo slavni, jim to začne presedati in tarnajo nad vdori v zasebnost.
In s tem ni nič narobe, vsak se profilira po svoje. Mimovrste ni garažna firma, ki je pozimi dva tedna zaprta, ker je lastnik na smučanju. Je ena izmed najbolj priznanih slovenskih spletnih trgovin in to ne pride samo od sebe, predvsem pa ni zastonj. In zato tudi ne morejo / smejo brezglavo sodelovat v censki vojni.
btw. sam sem prejšnji mesec iskal HP-jev prenosnik in vsaj pri "mojih" modelih jih je pri ceni posekal enaa. Sem pa pri parih modelih opazil, da jim Mimovrste sledi s cenami (po nekaj dnevih). Seveda je šlo lahko zgolj za naključje, za nižje cene pri dobaviteljih in so na enaa prej dobili posodobili cenike / zalogo. Kljub temu verjamem, da še kako spremljajo njihove cene: če je konkurenčni garažni s.p. cenejši za 5% jih to verjetno ne gane toliko, kot če je za enak odstotek cenejši enaa.
B.