Cene servisov, olja in inflacija

Radovan46

Zelenc'
6. mar 2025
8
0
1
10+ let nazaj pri njemu kupoval Motul olje za 2t mešanico in motor, že takrat je bil bolj ugoden od lokalnih avto-moto trgovin, po navadi sem tudi osebno prevzel.
Kakšni 2 leti nazaj je imel na spletni strani eno olje za katerega sem se zanimal, pa sem raje prej kontaktiral. Rok dobave je bil 1-2 tedna ampak tega ni bilo omenjeno na spletni strani, tako da preden naročiš raje preveri, da ne čakaš za brez veze.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.779
6.070
113
Tik pred servisom enega avta v familiji sem. Olje za katerega sem lani dal 52€ je zaj 84€ na motorna olja. Tudi nekaj drugih je šlo lepo gor. Ko gledam ostale ponudnike je za isto olje bolj ali majn lanska cena. Kaj jim je blo tega treba?

sad

Guru
24. avg 2007
21.518
10.183
113
To sem tudi jaz opazil, da so motorna olja popolnoma nekonkurenčna. Pa sem skoraj vedno pri njih jemal.
Poglej na mimovrste.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.745
11.633
113
Tik pred servisom enega avta v familiji sem. Olje za katerega sem lani dal 52€ je zaj 84€ na motorna olja. Tudi nekaj drugih je šlo lepo gor. Ko gledam ostale ponudnike je za isto olje bolj ali majn lanska cena. Kaj jim je blo tega treba?
zakljucli zgodbo, kolk je meni znano. ne vem pa zakaj sploh še spletna stran in spacex cene. Verjetno še nekaj drugega zadaj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.712
5.568
113
Motornaolja....lani narocil.,...dobim mejl...za pol stvari niso imeli dobave (na strani je bila)...

Ok hocem ustrežt....narocim ekvivalente plus še nekaj dodatno.....tok da smo prišli na isto ceno +/- 1€.....

Se opravicujemo tistega dodatnega ne moremo izdobavit...

Jebiga storno vsega....vračaj nakazilo....dobil šele po dobrem tednu...enem mejlu in 2h klicih....