Cene servisov, olja in inflacija

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.525
10.743
113
Ob sobotah ne morem, ker se s frendi dobim dopoldne na kavi, popoldne greva pa z ženo ponavadi na kakšen izlet, kosilo... No, se pa tudi zgodi, da moram kaj za službo kdaj narediti, ampak to si ponavadi prišparam za nedeljo zvečer.
frendi bi lahko prišli k tebi v garažo, pa še vsak mal pometuje in kak pir spije. Ne znaš se it... to je glavni problem.

• Haha
Reactions: Vojnik

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
Kaj ti pa pi avtu s klasičnim motorjem naredijo da stane 300+ EUR? Odtoči olje, zamenja dva do tri filtre in novo olje noter natoči. 15 minut dela + material.
Pri oplu je redni letni servis 2 uri in imajo ček listo na 4 straneh, tret zavor,.... Ni da ni... Samo da opalijo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
Pri oplu je redni letni servis 2 uri in imajo ček listo na 4 straneh, tret zavor,.... Ni da ni... Samo da opalijo.
Sem pred 15 leti peljal opla na servis pa mu v 20 minutah ni uspelo niti ven vzeti parkirne žarnice spredaj desno. Sem rekel da naj pusti in sem sam doma zamenjal v 5 minutah. Samo cev.do zracnega filtra je treba odstranit pa prides s še tako veliko roko zraven....
Pa tak pooblascenec ko v 5 letni zgodovini avta ne zna zamenjat zarnice

• Všeč mi je
Reactions: tony

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.546
433
83
Problem v Sloveniji je to, da prave probleme, ki jih na pooblaščencu ne znajo rešiti, rešuje peščica junakov. Glede na ostale poklice in njihove plače pa mislim, da je urna postavka mehanika povsem realna, govoriva o delu kjer je potrebno urediti recimo mali in veliki servis
seveda je realna, ZA KUPCA - STRANKO, ker pri sklopki na računu za 300eur zasluži minimalno 100eur

luciano

Guru
3. okt 2011
1.857
879
113
MB
Je ja. Ampak so mi trije dali isto ceno, vključno s tistim, ki ga je Kalbo priporočal.

Zajeta slika.JPG

• Všeč mi je
Reactions: sajkek