Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.675
9.471
113
Kaj pa kompliciram? Samo povem, da je veliko lažja pot 3h na Hrvaško, ko dete zadaj spi 2h, kot pa 8h do tenerifa, + še vožnja do stanovanja....
V vsakem primeru je pot 3 ure lažja od 8 urne poti. Nimajo otroc kle kej dost zraven. Na konc pa vedno ugotoviš, da je z dojenčkom precej lažje potovat, kot pa s triletnikom in ja, ko imaš dojenčka, dveletnika in 4 letnika v istem avtu, z urcami spanja in prilagajanjem temu pač nehaš komplicirat, ker se nikoli, ampak res nikoli ne izide tako kot si planiral. Zato se je pri nas vedno štartalo po prvotnem planu ne glede na to, kdaj je je kateri spal. Zanimiv, da se otroc prilagodijo.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.859
-387
113
no, a smo končno prišli do zaključka, zakaj je hrvaška tako zelo bolj priljubljena kot tenerifi, grčija, španija, itn...

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.864
113
Sploh priceless je ko ti 3m otrok cudezno zboli....pa pićiš s Paga direkt na infekcijsko v Lj, kjer ga zadrzijo za 5 dni... Sem imel 2x tako situacijo. Bi si fuL zelel kak tenerife takrat ja...
A na Tenerifih se pa umira od čudežnega zbolevanja?

Glej, če se ne komplicira potem vse ge. Če se komplicira, kaj vse bo, če bo, pa bolje da se za vsak slučaj ne hodi niti v bohinj. Sem omenil ker so bili ravno tenerifi, bil sem tam z dojenčkom 3x (torej drugič in tretjič še z enim in dvema do dveh let). Pa še kje drugje, z ruzakom po Kubi z 1 in 3 letnikom, bile so poškodbe za šivanje, vročine, driske, bruhanje, ni da ni. In nikjer ni bilo nobenega problema. Kvečjemu sem bil prej na vrsti kot pri nas.

• Všeč mi je
Reactions: gas, Hondi in kalbo

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.675
9.471
113
Moj mali je (sicer na Hrvaškem ampak 8ur stran) enkrat zvečer čudežno zbolel. Pičimo mi na urgenco, zanimivo, ljudi tam ko toče, mi se usedemo vajeni SLO postopkov, pa začnejo tam čakajoči govort, da nema čakanja za malčke in je en potrkal, rekel, ovde je dete in smo bli čez 10 minut že zunaj z receptom za antibiotik, prej kot pri nas v Ivančni al pa Ljubljani.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

jezek

Guru
24. jul 2008
3.364
1.393
113
Nič drugega kot extremen egoizem staršev. Za tega dojenčka je ful doživetje letalo pa tenerif....pa še očeličil se bo, a ne?

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.864
113
Ja, ker na hrvaško bo šel pa zato da bo imel dojenček doživetje? WTF? Pač greš tam kjer ti bo fajn, kaj pa drugega. A na tenerife se gre pa trpet?

Dojenček rabi mamo in ima jo vedno ssabo. Torej, na hrvaškem, na finskem, v južni ameriki ali na severnem tečaju. Kaj je z letalom takega? Dojenček spi, je in izloča. In vse troje je na letalu lažje kot v avtu.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi in kalbo

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.864
113
Kar nadaljuj, da vidim če ti bo uspelo najt en izgovor, ki ni predsodek in ki ni za lase privlečen. Kaj je s pritiskom in zakaj bi bil priceless?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.238
2.378
113
Moj mali je (sicer na Hrvaškem ampak 8ur stran) enkrat zvečer čudežno zbolel. Pičimo mi na urgenco, zanimivo, ljudi tam ko toče, mi se usedemo vajeni SLO postopkov, pa začnejo tam čakajoči govort, da nema čakanja za malčke in je en potrkal, rekel, ovde je dete in smo bli čez 10 minut že zunaj z receptom za antibiotik, prej kot pri nas v Ivančni al pa Ljubljani.

Tudi v SLO na urgenci imajo prednost dojenčki in mali otroci.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.606
113
Iskajoč brata
Piz.... ste takoj črni beli....

Pač hrvaška ima prednost, da je blizu... Tenerifi imajo druge prednosti.... Pač nekdo potrpi prevoz, da ima druge prednosti tam... Nekomu pa te prednosti ne odtehtajo dolgega potovanja...

Tudi cenovno je Hrvaška cenejša... vsaj v mojem primeru.... za 3 osebe + dojenček v aprilu, ne med počitnicami.
Prosim ne mi sedaj limat ponudb za 50€ letalska karta, pa apartmaji za 200€ na teden.... Ker kar smo raziskovali, reklame so za 250€, ko pa želiš dobiti pravo ponudbo so pa 500€ in več... Karta je povratna 160€, ko dodaš še kovček naraste na 320€...
Lahko da dobiš kakšno dobro akcijo, ko si v paru in lahko jutri na horuk dobiš dopust in greš....

Svaka čast tistim, ki tako obvladajo sistem potovanja, da dobijo ceno letalske karte tako poceni, kot je vožnja na Hrvaško.. Aparma so kar podobnih cen....

Letos sem bil na Tenerifih, definitivno bomo še šli na Kanarce, na drug otok... bomo pa počakali ene par let, da bodo starejši in bodo imeli malo več potrplenja

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.686
5.865
113
Imaš kakšen račun in kje si to nabavljal- Istra Dalmacija?
20230818_180552.jpg

Sori ker je zmučkan, sem ga iz smeti ven potegnil... Drugače pa je to na lekarna na Pagu. Zraven je pa žena čorglala z svinčnikom, koliko so okvirno cene pri nas.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou