Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.214
1.360
113
Saj pa ne spijemo kubikov. Za kuhanje + pitje gre en balon dnevno. Kar je za celoten dopust 22€. Ni panike.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Hrčki šponarjo letos rekorde v turizmu in to je jasno vsem.
Slovenija pa namesto da bi bila druga Švica ...je pa postala druga srbija.
Paradajz proćefurĆki. Boksanje v svojo glavo tito mi se ti kunemo in lizanje -slikanje računov Nemcev k so se polno nažrli na Hrvaškem.
Drugo leto bo še hujše...
nisi edini, ne skrbi.

le % tistih, ki grejo bogato na dopust je tako velik, da pac nafilajo gostilno.

dejstvo pa je, da hrana se ni tako zelo podrazila, kot pijaca.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.556
3.068
113
res je to o Sloveniji. SDS vlada je v dveh mandatih zavozila najmanj 80 let razvoja, tako da sanje, da bomo postali druga švica so še kr daleč, zaradi napačne odločitve volilcev in zmage sds-ja.
pač je zaj ta generacija najeba.la.
tak mamo
Torej temu, kar imamo sedaj ti z 100% prisebnostjo praviš razvoj? Ja fino no, še malo pa bomo zares druga Švica. Ampak samo po cenah, ne po plačah, da si ne bi kdo delal utvar.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.556
3.068
113
Ne, še zmeraj me zanima, kje je ta razvoj. In prosim ne omeji se zgolj na območje 30 km od Ljubljane. Pri nas že desetletja štrikajo neko obvoznico, milijoni so že šli za študije, ceste razpadajo, elektro omrežje nam razpada pred očmi in v praksi, ti pa mi razlagaš o razvoju... Ne vem niti kako naj komentiram.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

sad

Guru
24. avg 2007
21.014
9.660
113
A to so komunisti na Hrvaškem dvigovali cene, da se jih vlači v to temo?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.686
5.865
113
Da nebomo samo šinfali... cene zdravil na Hrvaškem od 20 do 50% ceneje kot pri nas. Če slučajno gdo šeta mimo lekarne tam doli, se splača kupit zalogo Daleronov, Lekadolov, Olynthov ipd dnevno uporabnih zdravil.

• Všeč mi je
Reactions: AndrejEnej in sad

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.606
113
Iskajoč brata
Dojenček ni nobenea ovira, sploh pa ne za Tenerife (ali kamorkoli) in še karto ima zastonj.
Ni ravno tuk izi...
V primerjavi, da rabiš na Hrvaško 3h in lahko startaš kadar želiš, je čas potovanja kar daljši na Tenerife...
Z odhodom v benetke, 2h, 2h pred tem na letališče, pa še 4h leta in si na 8h. Ne moreš zbirat kdaj imaš odhod od doma, da bi dojenček šel na spanje od doma....
Zabavat, animirat, upaš da bo kaj spal med letom...
Letos bil z enoletnim + 7letnim in sem prišel na v apartma čist fuč. Na samem otoku pa ni razlike.... Voziček, Boba in piči miško....

• Všeč mi je
Reactions: zakajaltersuxu