Ni glih tko,cel let šparam za to.
Celo leto šparaš da te potem tisti teden v poreču ne zanima cena in kvaliteta ne? Bogi.
Ni glih tko,cel let šparam za to.
Tema je bolj kot ne o cenah... Tudi če teče primerjava dobrin v Lidlu pri nas in v tujini, Dubaj nima tukaj kaj počet.O čem zdej ti govoriš-o ceni ali kvaliteti hrane?
Ni en teden ni Poreč pa ne razumem zakaj te moj dopust sploh zanima?Vidm pa da je fovšija ena huda reč.LpCelo leto šparaš da te potem tisti teden v poreču ne zanima cena in kvaliteta ne? Bogi.
Te pa bi te še toliko bolj moralo zanimati, da dobiš ustrezno storitev za svoj privarčevani denar.Ni glih tko,cel let šparam za to.
Dol sm na svojem na ceno bencina ne morš preveč vplivat gostilne sm pa že dobr spoznal v vseh letih.Pa hvala za skrb.Te pa bi te še toliko bolj moralo zanimati, da dobiš ustrezno storitev za svoj privarčevani denar.
Verjemi mi da tega ti pa res in resnično nisem favš. Prav tako nisem favš vsem tem vikend izletnikom ki 30x na leto vozijo dol, da so 2 dni v prikolici in potem domov.Vidm pa da je fovšija ena huda reč.Lp
To pa tud men ni čist jasno kako se jim da.Verjemi mi da tega ti pa res in resnično nisem favš. Prav tako nisem favš vsem tem vikend izletnikom ki 30x na leto vozijo dol, da so 2 dni v prikolici in potem domov.
Poli že pri nas ni več ista. Včasih je imela res poseben vonj in okus, ki je bil dober. Zadnje parkrat ko sem nabavil pa je kar nekam pusto vse skupaj.V Dubaju itak prodajajo Poli v trgovini, tako da se počutiš kot doma. Nisem je sicer kupil, tako da kvaliteto tezko primerjam.
pa verjetno nimaš skupaj 30 dni dopusta, ne samo za hrčkarijo.Bi pa tudi jaz rad šel na dopust in spohal nekaj čukov v tednu dni. Samo nekako mi ne uspeva, sem nesposoben izgleda.
Ktsto kot tisti ki cel let hujsajo da en teden na morju lelo.zgledajo.Celo leto šparaš da te potem tisti teden v poreču ne zanima cena in kvaliteta ne? Bogi.
Jaz ga recimo imam...pa verjetno nimaš skupaj 30 dni dopusta, ne samo za hrčkarijo.
razn ko dobiš pico po 1 uri - brez gob: "ponestalo gljiva"Poglej priponko 69285
Normalne cene. Pizze odlične, sladoled tudi, cenejši kot pri lokalnem šiptarju.