to je kaj novega postavljeno?A tole so nasrali?
V spomin kako so sami spizdili, civiliste pa pustili na nemilost okupatorja.
Kot bi kapitan ladje s posadko sel na resilne čolne, potnike pa pustil na potapljajoči ladji.
to je kaj novega postavljeno?A tole so nasrali?
V spomin kako so sami spizdili, civiliste pa pustili na nemilost okupatorja.
Kot bi kapitan ladje s posadko sel na resilne čolne, potnike pa pustil na potapljajoči ladji.
Sam še tega se manjka, da mi Šneci reče klerojanševik in alterdomobran....Po moje poveličevalci izdajalcev oziroma potomci poražencev komaj čakajo na revanšo in teh se je treba bati.
Zmagovalci ne razmišljamo o ponovnem resetu.
Nonstop te klerojanševiške zgodbe, kopanje po grobovih.
Greš na Pohorje in ga ob turistični in planinski poti posrali z nekim brutalno velikim spomenikom, tablami, oznakami.
![]()
FOTO: Na Mariborskem Pohorju neraziskanih še veliko grobišč, žrtvam povojnih pobojev gradijo spomenik
Na mariborskem Pohorju postavljajo spomenik žrtvam povojnih pobojev na območju Pohorja, kjer bo kraj za spomin in poklon žrtvam ne glede na njihovo narodnost, vero ali politično prepričanje.mariborinfo.com
kaj enim dogaja?
gori mi alterdomobran pravi, da se treba spravit, pozabit, a v šumi, ko deca in turisti kolesarijo mimo, poserjejo naravo z nekim kao spomenikom
Dobro ti špila danes.Ni primerjava, je dejstvo.
Uh, ko bi ti sebe bral...Dobro ti špila danes.
Menjal liferanta?
Seveda zato so tudiProblem imate, da akterje enačite.
Želite, da se tisti, ki so vojno začeli izenačijo s tistimi, ki so se uprli.
Greste z glavo skozi zid in vam ne rata. Le zakaj ne.
Seveda zato so tudi nekaterim partizanom in drugim podpirnikom nob namenili jame ker si je nekdo zazelel nekaj njihovegaPovojno početje je rezultat medvojnega početja.
Razumeš zapis?