Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.361
3.425
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Kilo česa? Sredice ali oklepa?

Niti če mi plačaš, sploh pa ne kakšnih dagnjev :) Pogojno me še napizdiš da se skopam v tistih hrvaških fekalijah (otrok in to), da me pa prepričaš da bi to jedel pa težko :poreden: Drugače pa se mi že v osnovi te školjke gabijo, tudi po okusu. Buzara je dobra, školjka kot školjka pa fuj. Ajde kakšne jakobove pokrovače že.
Ne se sekirat, ostani pri mesu/zelenjavi/..., pač kar ti paše...

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.395
1.398
113
Jaz recem vsakemu svoje ;) ce ti ne pase to pa jes kaj druga, samo da smo vsi zadovoljni.
Point mojega pisanja je bil, da tukaj ne vidim nekih pretiranih cen, kot se marsikje pise. Cisto normalno se je in pije ter prezivi. Logicno pa, da so cene primerne turisticnim krajem in ne lokalni gostilni v Kungoti.
Verjetno pa je nizje, okrog Splita ali pa v Istri res divje kar se cen tice. Tud turistov, takih in drugacnih je tam vec.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.113
2.446
113
Jaz recem vsakemu svoje ;) ce ti ne pase to pa jes kaj druga, samo da smo vsi zadovoljni.
Point mojega pisanja je bil, da tukaj ne vidim nekih pretiranih cen, kot se marsikje pise. Cisto normalno se je in pije ter prezivi. Logicno pa, da so cene primerne turisticnim krajem in ne lokalni gostilni v Kungoti.
Verjetno pa je nizje, okrog Splita ali pa v Istri res divje kar se cen tice. Tud turistov, takih in drugacnih je tam vec.
Drugič malo premisli. ;)
Kungota ima dve gostilni: Denk z mišelinovo * in Marco v lasti istega mišelinkota. Obe nista prav poceni.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.801
6.475
113
Bilokaj... Ce ne pozna, je fino prej pogooglat, ce res ni nobene miselinke ali slicno tam. Ker mi jih imamo po od boga pozabljenih krajih.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.113
2.446
113
No bom pa še jaz napisal "vtise" z Murterja: gorivo je cenejše kot v Sloveniji, pizza ob obali 7-12€, pivo 3-3,5€, travarica 1,8€, ostale jedi med 10 in 20€, ribe seveda dražje, zelenjava in sadje na tržnici (šverc komerc) draga u 3PM.
Tommy in Plodine - enkrat tu, drugič tam akcijske cene za enake/podobne izdelke, cene kot doma +-, mogoče par centov dražje kot naši diskonti. Za zanimivost Ariel gel kapsule 62 komadov = 20€, pri nas na akciji 23 kapsul 12€; mehčalec Lenor duo pack 4,99€, pri nas 6,99€.

Če kdo ne ve: NKBM/SKB dvigi na bankomatih OTP na Hrvaškem popolnoma brezplačno!

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.015
9.661
113
Dizel je cenejši, bencin je ista cena.
Za zelenjavo in sadje sem jaz pisal in je res konkretno dražje.
Tudi recimo kakšni prigrizki (čipsi, itd.).
Pač odvisno kaj nakupuješ.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.599
6.679
113
pri taščici
Sadje v trgovinah je drazje?
Je drazje tudi na celini(zagreb...)?
Na teznici pa verjamem. Je pri nas isto..
Zna.pa biti na tržnicah bolj kvalitetno

jezek

Guru
24. jul 2008
3.370
1.387
113
Lahko vrtimo kakorkoli zelite, tegovina je na Pagu v povprecju 100posto drazja kot pri nas. Zaenkrat nisem nasel izdelka ki bi bil cenejsi kot pri nas. Sadje in zelenjava pa je dobra x2 ali 3, ona zanic pa x1.5.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.395
1.398
113
Ste se zapicli v tole Kungoto, mogoce pa sem mislil tisto pri Ptuju in ne Denkove.
V glavnem cene so primerne turisticnim destinacijam in niso tako pretirano visoke kot se pise.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.823
-1.077
113
145 km SZ od Opatije
Matr ste zapel s temi cenami. Pa nič novega odkrili. Torej, če greš v Sloveniji v turistično zanimive kraje (za tujce), nikakor ni poceni. Enako je na Hrvaškem. Če greš na primer v Hvar na Hvaru, pa da je to povrhu še Carpe diem, ali pa na Bol na Braču, to zagotovo ni enako, kot če greš v Petrčane ali pa na Vir (recimo).
In, če greš slučajno v Kungoto k "mišelinu", je prav tako drago, kot če greš k "mišelinu" oz. "2 in a row" "mišelinih" na Korčuli. Tisti, ki je bil tam, bo vedel, o katerih dveh govorim. Za nas, "reveže Slovence, ki jamramo" pa je malo naprej ena fina picerija Tadesci.
Torej, pod črto, drago je toliko, kot si lahko privoščiš. In to v SLO ali pa na Hrvaškem. Če je pa to vredno denarja, je pa druga pesem (in spet, odvisno od posameznika). Ampak, roko na srce, če greš k "mišelinu" dobiš malce več različnih okusov, kot če greš na pico v domači vasi (če imate picerijo). OK, sour drough so mal boljše, ampak še zmer ne klasa "mišelink". Pa si mislite svoje.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

jezek

Guru
24. jul 2008
3.370
1.387
113
Ne gre za to. Sem v letih, ko me ne zanima vec ne navtika, ne sport, ne 10urno cvrtje na kamnu. Rabim mal morja in gostinsko ponudbo. Nastanitev imam lastno, pa vseeno cepam jurja na teden ali vec. To je pac malo prevec. Za Cro. To je vse.