Matr ste zapel s temi cenami. Pa nič novega odkrili. Torej, če greš v Sloveniji v turistično zanimive kraje (za tujce), nikakor ni poceni. Enako je na Hrvaškem. Če greš na primer v Hvar na Hvaru, pa da je to povrhu še Carpe diem, ali pa na Bol na Braču, to zagotovo ni enako, kot če greš v Petrčane ali pa na Vir (recimo).
In, če greš slučajno v Kungoto k "mišelinu", je prav tako drago, kot če greš k "mišelinu" oz. "2 in a row" "mišelinih" na Korčuli. Tisti, ki je bil tam, bo vedel, o katerih dveh govorim. Za nas, "reveže Slovence, ki jamramo" pa je malo naprej ena fina picerija Tadesci.
Torej, pod črto, drago je toliko, kot si lahko privoščiš. In to v SLO ali pa na Hrvaškem. Če je pa to vredno denarja, je pa druga pesem (in spet, odvisno od posameznika). Ampak, roko na srce, če greš k "mišelinu" dobiš malce več različnih okusov, kot če greš na pico v domači vasi (če imate picerijo). OK, sour drough so mal boljše, ampak še zmer ne klasa "mišelink". Pa si mislite svoje.