Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.276
2.535
113
SLO pajkičari na HR!
Kako sprejemate tistih 10 cm od balance napram 1,5 m v SLO?
Kam se pritožite?

p.s. prekrasen foto stojala za kolo tam gori nekje!!!!!

sad

Guru
24. avg 2007
21.015
9.662
113
Roko na srce, ni ultra poceni. Spminmim se par let nazaj, ko sem naročil temnega Tomislava pivo, pa se mi 17 kun zdel luksuz. Navadni pir pa ke bil 14 kun. Danes pa za 24 kun ploskamo. Ne vem no...
Saj te pa ti je šla plača več gor. :evil: Kaj jamraš? Si morajo gostinci zaslužit v sezoni, da lahko potem noge v morju namakajo čez preostali del leta.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.559
3.073
113
SLO pajkičari na HR!
Kako sprejemate tistih 10 cm od balance napram 1,5 m v SLO?
Kam se pritožite?

p.s. prekrasen foto stojala za kolo tam gori nekje!!!!!
Enostavno, kolesarim v kopalnih hlačah, navadni majici in natičnih adidaskah.

Šalo na stran, vozim po ostalih cestah, po glavni pa zgolj kjer ne gre drugače.

To stojalo je zraven OIV in mobilnega oddajnika zgoraj zraven vetrnih elektrarn. Klop in miza za počitek in razgled. Še koš so montirali, ker se da sicer tudi z avtom priti gor, ni pa to ravno za vsakogar ampak bolj za vzdrževalce.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
ja seveda v Zadar sem se peljal, zato da sem kupil fasungo... no da te potolažim kupoval sem posteljo in jogi in mimogrede skočil še po hrano
no in ko smo že pri tem ne moreš ti pripeljat toliko fasunge da bi naš dopust šel skozi...
Kaj si ti kupil poleg fasunge, nima veze, pisal si o cenah, da je ceneje v zadru in se ti tja zapelješ v šoping. Kot da je fora na dopustu, da se bom še v šoping vozil 100 km daleč....:bonk:

A bejž, en mesec si dol pa ne morš tolk fasunge pripeljat s sabo za cel mesec? Ja če si navajen vsak dan v štacuno po žemljico ti pa verjamem....ajde, lepo se imej.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.687
5.867
113
Saj te pa ti je šla plača več gor. :evil: Kaj jamraš? Si morajo gostinci zaslužit v sezoni, da lahko potem noge v morju namakajo čez preostali del leta.
Nebi o tem koliko se mi je povečala plača, ker imam počasi občutek, da sem edini na svetu, komur se plača ni povišala nič ali le zanemarljivo.

• Wow
Reactions: jonny77

netko

Guru
25. jul 2007
6.933
2.241
113
Kaj si ti kupil poleg fasunge, nima veze, pisal si o cenah, da je ceneje v zadru in se ti tja zapelješ v šoping. Kot da je fora na dopustu, da se bom še v šoping vozil 100 km daleč....:bonk:

A bejž, en mesec si dol pa ne morš tolk fasunge pripeljat s sabo za cel mesec? Ja če si navajen vsak dan v štacuno po žemljico ti pa verjamem....ajde, lepo se imej.
Branje in razumevanje imas v ku.rcu se dva ali trikrat se bom sigurno peljal v zadar na pijaco ampak ne bom ti na siroko razlagal vidim da je tvoj domet bolj kratek

Drugac pa ja v soping pa sigurno gremo v zadar, v buzzu imajo kdaj kaksne barve jordank, ki jih pri nas nimajo, na kosilo pa ce je trebq tudi v sibenik... ampak sej pravim to ni tvoj domet ti lezi na plazi in le glej da slucajno ne naredis kaj neobicajnega

• Haha
Reactions: godfather

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.276
2.535
113
#godfather
sem računal in imam mobilnega tam nekje. kje se da preverit, kdaj ja bila številka prvič aktivirana

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.276
2.535
113
Cene plaža.jpg

• Haha
Reactions: ribicija

jezek

Guru
24. jul 2008
3.372
1.389
113
Se moram mal popravit, par dni nazaj pisal da je verjetno manj gostov ker na cesti ni gužv. Napaka. Pag poka po šivih. Toliko ljudi nisem videl niti v avgustu nikoli. Prav ogabno je. Pa enormno veliko Hrvatov je! Sicer pa par čehoslovakov in Slovencev. V Zrću pa spet veliko zamurcev.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.372
1.389
113
Dejansko pa ne vem od kje se ta folk najde! Avtov ni, parkingi vse prazno, stanodajalci smo napol prazni... Plaze pa kot mravljisce! Morda nek matrix glitch?

netko

Guru
25. jul 2007
6.933
2.241
113
Se moram mal popravit, par dni nazaj pisal da je verjetno manj gostov ker na cesti ni gužv. Napaka. Pag poka po šivih. Toliko ljudi nisem videl niti v avgustu nikoli. Prav ogabno je. Pa enormno veliko Hrvatov je! Sicer pa par čehoslovakov in Slovencev. V Zrću pa spet veliko zamurcev.
Nebi se strinjal tole ni niti blizu guzve razen ce govoris za mesto Pag... Novalja je dalec od guzve

netko

Guru
25. jul 2007
6.933
2.241
113
Dejansko pa ne vem od kje se ta folk najde! Avtov ni, parkingi vse prazno, stanodajalci smo napol prazni... Plaze pa kot mravljisce! Morda nek matrix glitch?
Do 25.9. imam v Novalji 5 dni prostih, se mi ne zdi pol prazno bi rekel daje bila izkoriscenost cca 95% od 20.6 naprej