Roko na srce, ni ultra poceni. Spminmim se par let nazaj, ko sem naročil temnega Tomislava pivo, pa se mi 17 kun zdel luksuz. Navadni pir pa ke bil 14 kun. Danes pa za 24 kun ploskamo. Ne vem no...
Saj te pa ti je šla plača več gor. Kaj jamraš? Si morajo gostinci zaslužit v sezoni, da lahko potem noge v morju namakajo čez preostali del leta.Roko na srce, ni ultra poceni. Spminmim se par let nazaj, ko sem naročil temnega Tomislava pivo, pa se mi 17 kun zdel luksuz. Navadni pir pa ke bil 14 kun. Danes pa za 24 kun ploskamo. Ne vem no...
Enostavno, kolesarim v kopalnih hlačah, navadni majici in natičnih adidaskah.SLO pajkičari na HR!
Kako sprejemate tistih 10 cm od balance napram 1,5 m v SLO?
Kam se pritožite?
p.s. prekrasen foto stojala za kolo tam gori nekje!!!!!
Kaj si ti kupil poleg fasunge, nima veze, pisal si o cenah, da je ceneje v zadru in se ti tja zapelješ v šoping. Kot da je fora na dopustu, da se bom še v šoping vozil 100 km daleč....ja seveda v Zadar sem se peljal, zato da sem kupil fasungo... no da te potolažim kupoval sem posteljo in jogi in mimogrede skočil še po hrano
no in ko smo že pri tem ne moreš ti pripeljat toliko fasunge da bi naš dopust šel skozi...
Nebi o tem koliko se mi je povečala plača, ker imam počasi občutek, da sem edini na svetu, komur se plača ni povišala nič ali le zanemarljivo.Saj te pa ti je šla plača več gor. Kaj jamraš? Si morajo gostinci zaslužit v sezoni, da lahko potem noge v morju namakajo čez preostali del leta.
Branje in razumevanje imas v ku.rcu se dva ali trikrat se bom sigurno peljal v zadar na pijaco ampak ne bom ti na siroko razlagal vidim da je tvoj domet bolj kratekKaj si ti kupil poleg fasunge, nima veze, pisal si o cenah, da je ceneje v zadru in se ti tja zapelješ v šoping. Kot da je fora na dopustu, da se bom še v šoping vozil 100 km daleč....
A bejž, en mesec si dol pa ne morš tolk fasunge pripeljat s sabo za cel mesec? Ja če si navajen vsak dan v štacuno po žemljico ti pa verjamem....ajde, lepo se imej.
Čudna neka matematika
Čudna neka matematika
Nebi se strinjal tole ni niti blizu guzve razen ce govoris za mesto Pag... Novalja je dalec od guzveSe moram mal popravit, par dni nazaj pisal da je verjetno manj gostov ker na cesti ni gužv. Napaka. Pag poka po šivih. Toliko ljudi nisem videl niti v avgustu nikoli. Prav ogabno je. Pa enormno veliko Hrvatov je! Sicer pa par čehoslovakov in Slovencev. V Zrću pa spet veliko zamurcev.
Do 25.9. imam v Novalji 5 dni prostih, se mi ne zdi pol prazno bi rekel daje bila izkoriscenost cca 95% od 20.6 naprejDejansko pa ne vem od kje se ta folk najde! Avtov ni, parkingi vse prazno, stanodajalci smo napol prazni... Plaze pa kot mravljisce! Morda nek matrix glitch?
Kvantna matematika ni za rajo.