ni mi jasno zakaj je treba toliko parlamentirat, mal smo pokomentiral cene, ki so letos kot je videti malo poskočile... nekdo bo zaradi tega manj jedel in pil in jamral drugi se bo obnašal povsem isto kot se je do sedaj tretji bo prinesel kaj s seboj in ne vem zakaj je treba delat dram... ta zgoraj ob katerega sem zapel mi je šel pa enostavno na živce, ker malo z viška označuje obiskovalce hrvaške obale sam sebe pa tolaži s tem, da hodi drugam ampak očitno zato, ker je tam ceneje... in roko na srce jadranske obale se pač ne more primerjat z romunijo... enostavno to ni ista klasa pa naj bo razlika v cenah še tako v prid romuniji. pa da ne bo pomote ne hodim na hrvaško zato, ker bi mislil, da je najlepša in ne hodim niti zato, ker bi bila poceni ali draga ampak zato ker mi je pri roki in zato ker lahko kadarkoli skočim v ljubljano če je treba pa zato, da otroci pridejo za krajši čas ker imajo neke svoje prioritete in želje. pa družba ljudi s katerimi imamo take in drugačne interese je tukaj
Ne morem it v črno goro ali pa albanijo ali pa kamorkoli drugam za en mesec, zato te kraje obiskujemo v času krompirjevih, zimskih, novoletnih počitnic pa kakšne podaljšane vikende se iskoristi da se vidi svet ampak človeku ob katerga sem zapel to enostavno ni jasno on je označil obiskovalce za zaplankane on, ki hodi v romunijo in glej ga zlomka tudi bolgarijo si bo privoščil je pa svjetski čovjek