Ceneje kot pri nas DonatItaq, če hočejo za plastenko Jane 1,3€.
Ceneje kot pri nas DonatItaq, če hočejo za plastenko Jane 1,3€.
15 eur za dunajca z pomfrijem meni pač ni v mejah normale. Ne vem kake imate plače, ampak za mene je to odiranje. Saj vem navadili se bomo in počasi bomo nehali jamrat. Ampak jaz celoletnih prihrankov pač ne mislim zapravit za 14 dni dopusta.V glavnem pir je drag v gostilni ali trgovini, drugo je pa v mejah normale.
V Novalji cene očitno niso navite, Zlatni rat, Bol (prejšnji teden) pa takole: gin tonic 15€, mini pica (za 3 x ugriznit) 10€, pivo 7€ ...Včeraj v Moby Dicku v Novalji:
panirani repki kozic s pomfrijem 16 €
pljukanci s kozicami na belo 14€
radler 0,5l 3,60€
jabolčni sok 2 dl. 3€
Vglavnem cene se mi ne zdijo preveč navite, razen 3€ za sok pa je res pretirano.
kolk imam jaz ljudi okol sebe je klientela hrvaške bolj ali manj stalna, ki hodi na isti plac že 20 let, in jim je fajn, spijejo kakega z gazdo in je to to.Ne razumes. Gre za to, da so take objave potrebne. Da se folk zave. Samo tako bo mozno ozdraviti stockholmski sindrom Slovenec-kroacija na dolgi rok. Dokler si vsak rece, jebiga...sej je dopust...si bom privoscil...lako čemo...bojo sosedi samo še bolj navijali cene. Ker oni enostavno NE slisijo ko jim dobronamerno tumbas da so predragi. Oni so RES prepricani da je Cro lepsa od vse grcije, italije in ostalega. Ko lokalnemu sefu gostinstva na Pagu jebemmater zaradi cen dosezem edino to, da imam jaz 25posto off na vse njegove pijace....zraven pa joka kako ni gostov....
V Novalji cene očitno niso navite, Zlatni rat, Bol (prejšnji teden) pa takole: gin tonic 15€, mini pica (za 3 x ugriznit) 10€, pivo 7€ ...
Auro cocktail bar
15 eur za dunajca z pomfrijem meni pač ni v mejah normale. Ne vem kake imate plače, ampak za mene je to odiranje. Saj vem navadili se bomo in počasi bomo nehali jamrat. Ampak jaz celoletnih prihrankov pač ne mislim zapravit za 14 dni dopusta.
Na dosust se gre nekaj potrošit, ne pa šparatZe 5 let beremo, kako je hrvaska draga in ne vem kaj se vse... Pol za povrhu pa vsi zacudeni...
Romunija, crno morje, 11 dni apartma za 4 343 euru, 100m od obale. Pizza 5,5 eura, hamburger s pomfrijam 4,8 eura, pivo v "gostilni" 1,1 eura, pijaca 0,5l karkoli 1,2 eura, voda 0,7 eura...
Noben ne spara... Pac, nisem bil se na crnem morju in sem sel sedaj... V ukrajino letos nekako ni za obiskat, naslednja je pac romunija... Drugo leto pa bolgarija... Neodvisno od cene...Na dosust se gre nekaj potrošit, ne pa šparat
Beden stavek, a veš.Na dosust se gre nekaj potrošit, ne pa šparat
Bogi revez... samo enkrat na leto gres na dopust pa mislis da si nekoga za jajca prijel, no ni nic narobe ce zivis s takim prepricanjem...Noben ne spara... Pac, nisem bil se na crnem morju in sem sel sedaj... V ukrajino letos nekako ni za obiskat, naslednja je pac romunija... Drugo leto pa bolgarija... Neodvisno od cene...
Ocitno pa vecino boli, glede na to da se razpravlja o cenah na hrvaskem... jaz sem samo povedal, da je svet malo vecji kot obcina v kateri clovek zivi in da ni hrvaska edina drzava katera ima morje... Ni pa nic narobe, ce clovek zivi v takem prepricanju... Vsakemu svoje...
Seveda, kaj sem lahko tvoj prijatelj? Tak biser kot si ti si ga vsak zeli...Bogi revez... samo enkrat na leto gres na dopust pa mislis da si nekoga za jajca prijel, no ni nic narobe ce zivis s takim prepricanjem...
Zadeva je pa taka... jest grem na dopust na hrvasko zato da en mesec lezim in delam nic... medtem ko preostanek leta izkoristim zato da hodimo naokoli in edino kar me boli je krščen duš za take kot si ti
Ocitno pa vecino boli, glede na to da se razpravlja o cenah na hrvaskem... jaz sem samo povedal, da je svet malo vecji kot obcina v kateri clovek zivi in da ni hrvaska edina drzava katera ima morje... Ni pa nic narobe, ce clovek zivi v takem prepricanju... Vsakemu svoje...
Ne mores, s tebi podobnini nocem imeti opravkaSeveda, kaj sem lahko tvoj prijatelj? Tak biser kot si ti si ga vsak zeli...