Cene nastanitev na Hrvaškem 2023

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.600
6.680
113
pri taščici
Ob teh cenah je mogoce bolje iti za zimske pocitnice na kanarce ali kak egipt, sedaj pa nekam na sever ali v hribe). kot pa se iti k sosedom prazit in iskat senco in testirat vzdrzjivost klime.
Sem bil v nedeljo v centru istre. Pa jim nisem pustil niti centa!
Me je pa zadnjic presenetila H Marina v izoli. Kulturne cene, res pa da je bilo se pred počitnicami. Pa folka tudi kar nekaj. Tako da narod ocitno ze mal "pogleda" na menu preden se vsede in naroci.
Mize na soncnem nabrezju ob obali pa precej prazne

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.225
4.072
113

Kava še gre nekak.
Pivo no ja predrago.
Ležalnik celi dan 7€.
Tak nekak je to.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.687
5.867
113
V glavnem pir je drag v gostilni ali trgovini, drugo je pa v mejah normale.
15 eur za dunajca z pomfrijem meni pač ni v mejah normale. Ne vem kake imate plače, ampak za mene je to odiranje. Saj vem navadili se bomo in počasi bomo nehali jamrat. Ampak jaz celoletnih prihrankov pač ne mislim zapravit za 14 dni dopusta.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.824
-1.077
113
145 km SZ od Opatije
Včeraj v Moby Dicku v Novalji:
panirani repki kozic s pomfrijem 16 €
pljukanci s kozicami na belo 14€
radler 0,5l 3,60€
jabolčni sok 2 dl. 3€

Vglavnem cene se mi ne zdijo preveč navite, razen 3€ za sok pa je res pretirano.
V Novalji cene očitno niso navite, Zlatni rat, Bol (prejšnji teden) pa takole: gin tonic 15€, mini pica (za 3 x ugriznit) 10€, pivo 7€ ...

Auro cocktail bar

tomi

Guru
1. sep 2007
18.530
9.784
113
40
MB
Ne razumes. Gre za to, da so take objave potrebne. Da se folk zave. Samo tako bo mozno ozdraviti stockholmski sindrom Slovenec-kroacija na dolgi rok. Dokler si vsak rece, jebiga...sej je dopust...si bom privoscil...lako čemo...bojo sosedi samo še bolj navijali cene. Ker oni enostavno NE slisijo ko jim dobronamerno tumbas da so predragi. Oni so RES prepricani da je Cro lepsa od vse grcije, italije in ostalega. Ko lokalnemu sefu gostinstva na Pagu jebemmater zaradi cen dosezem edino to, da imam jaz 25posto off na vse njegove pijace....zraven pa joka kako ni gostov....
kolk imam jaz ljudi okol sebe je klientela hrvaške bolj ali manj stalna, ki hodi na isti plac že 20 let, in jim je fajn, spijejo kakega z gazdo in je to to.

taki bodo šli tud drugo leto tja.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.215
1.363
113
15 eur za dunajca z pomfrijem meni pač ni v mejah normale. Ne vem kake imate plače, ampak za mene je to odiranje. Saj vem navadili se bomo in počasi bomo nehali jamrat. Ampak jaz celoletnih prihrankov pač ne mislim zapravit za 14 dni dopusta.

To nima veze s placo. Imam x3 placo izpred 10 let, pa vseeno nisem pripravljen placat x3 ceno piva. Takrat na Biogradu ob plazi nekij 1,3€.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.384
2.374
113
Pomurje
Ze 5 let beremo, kako je hrvaska draga in ne vem kaj se vse... Pol za povrhu pa vsi zacudeni...

Romunija, crno morje, 11 dni apartma za 4 343 euru, 100m od obale. Pizza 5,5 eura, hamburger s pomfrijam 4,8 eura, pivo v "gostilni" 1,1 eura, pijaca 0,5l karkoli 1,2 eura, voda 0,7 eura...
Na dosust se gre nekaj potrošit, ne pa šparat

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Na dosust se gre nekaj potrošit, ne pa šparat
Noben ne spara... Pac, nisem bil se na crnem morju in sem sel sedaj... V ukrajino letos nekako ni za obiskat, naslednja je pac romunija... Drugo leto pa bolgarija... Neodvisno od cene...

Ocitno pa vecino boli, glede na to da se razpravlja o cenah na hrvaskem... jaz sem samo povedal, da je svet malo vecji kot obcina v kateri clovek zivi in da ni hrvaska edina drzava katera ima morje... Ni pa nic narobe, ce clovek zivi v takem prepricanju... Vsakemu svoje...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Gre se nekaj potrošit ja, predvsem pa da imaš ti kaj od tega, ne gre pa se drugih, predvsem hrvatov fojtrat. Za takšne namene imaš čez celo leto kakšne dobrodelne dogodke.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

netko

Guru
25. jul 2007
6.933
2.241
113
Noben ne spara... Pac, nisem bil se na crnem morju in sem sel sedaj... V ukrajino letos nekako ni za obiskat, naslednja je pac romunija... Drugo leto pa bolgarija... Neodvisno od cene...

Ocitno pa vecino boli, glede na to da se razpravlja o cenah na hrvaskem... jaz sem samo povedal, da je svet malo vecji kot obcina v kateri clovek zivi in da ni hrvaska edina drzava katera ima morje... Ni pa nic narobe, ce clovek zivi v takem prepricanju... Vsakemu svoje...
Bogi revez... samo enkrat na leto gres na dopust pa mislis da si nekoga za jajca prijel, no ni nic narobe ce zivis s takim prepricanjem...
Zadeva je pa taka... jest grem na dopust na hrvasko zato da en mesec lezim in delam nic... medtem ko preostanek leta izkoristim zato da hodimo naokoli in edino kar me boli je krščen duš za take kot si ti

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Bogi revez... samo enkrat na leto gres na dopust pa mislis da si nekoga za jajca prijel, no ni nic narobe ce zivis s takim prepricanjem...
Zadeva je pa taka... jest grem na dopust na hrvasko zato da en mesec lezim in delam nic... medtem ko preostanek leta izkoristim zato da hodimo naokoli in edino kar me boli je krščen duš za take kot si ti
Seveda, kaj sem lahko tvoj prijatelj? Tak biser kot si ti si ga vsak zeli...

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.804
6.478
113

Kar nikakor ne gre, je to, da nekateri smo ze marsikje bili na morju, pa nam je na hrvaskem se vseeno najbolj vsec. To sploh ni mozna varianta pri enih tam v po njihovem mnenju svetovljanski odprti betici. Pacifik, atlantik, indijski ocean. Sredozemlje: spansko, afrisko, grsko... Adriatic tudi italijanski. Boh pomagi, ko pomislim morje, je zame se vedno pojem tega hrvasko morje. Nisem edina, zato pa cene gredo, kamor gredo. Seveda bi raje videla, da ne bi šle, ampak moram vzeti v zakup in se temu prilagoditi, tako ali drugace.