Spet dež pada, pa ma cajt srat.Kaj ko bi si odprl svojo temo in se tam prepiral sam sabo, ker si neprebavljiv zadnje čase. Da ne hodiš v gostilno mi je zdaj jasno, ker bi te lokalci s šankom ven nesli.
Spet dež pada, pa ma cajt srat.Kaj ko bi si odprl svojo temo in se tam prepiral sam sabo, ker si neprebavljiv zadnje čase. Da ne hodiš v gostilno mi je zdaj jasno, ker bi te lokalci s šankom ven nesli.
Sem ti že napisal, pa bom še enkrat, ker očitno ne dojameš, ne laskaj si. Tvoje dolgovezenje in jamranje me prav en qurac gane.Ti gre na živce kajne? Sploh, ker očirno precej selektivno bereš in vidiš samo moje poste. Tvoj doprinos k debati pa je tudi vreden vsaj medalje, če ne celo titule.
In zaradi mene lahko taki "kmetje" kot si ti propadete od prvega do zadnjega.Nima smisla. Te mind games se lahko sam naprej igras. Nisem rekel, da zelim da propades, ampak da v primeru, ce se to zgodi me ne gane prevec. Smo v svetu, kjer je to normalen dogodek, zato ne delaj zgodbe iz tega. Izpade, da si najvecji revcek na temu svetu. Pa bodi... smili se sam sebi... nisem presenecen. Modus operandi takih glumcev oz. 'kmetov'. Bodi lepo!
Zdaj pa res koncujem to odisejado... dobil bos samo se reakcije na poste in nic drugega (v tej temi).
A pri tebi tud, da počneš isto?Spet dež pada, pa ma cajt srat.
Seveda. Zato začutiš hudo potrebo, da se oglasiš in izbruhaš svojo konstruktivno bolečino. Kar tako naprej.Sem ti že napisal, pa bom še enkrat, ker očitno ne dojameš, ne laskaj si. Tvoje dolgovezenje in jamranje me prav en qurac gane.
Kje je ta SDS črpalka da jim nesem 1602€ oni pa meni dajo 1048 litrov dizla. Pa ni treba na decimalke računat, na hitro in na daleč se vidi da ta računica ne drži, no razen za SDS mogoče. Lahko jim ga pa takoj nazaj prodam po ceni 1.790 za liter (ki je na tej tabeli najnižja) pa bodo še več "na dobičku"Sds matematikaPoglej priponko 108364a nas niso hrvati nemal nazaj prekasali v vsem..?
Ti ne razumešKje je ta SDS črpalka da jim nesem 1602€ oni pa meni dajo 1048 litrov dizla. Pa ni treba na decimalke računat, na hitro in na daleč se vidi da ta računica ne drži, no razen za SDS mogoče. Lahko jim ga pa takoj nazaj prodam po ceni 1.790 za liter (ki je na tej tabeli najnižja) pa bodo še več "na dobičku"
Jaz razumem da za "mojo plačo" jurja šesto dva eura lahko kupim 1048 litrov dizla. Rad bi samo vedel na kateri pumpi, četudi je cena 1.939 za liter.Ti ne razumeš
Ne razumeš in nikoli ne boš. Ti nisi SDS ti si levak, ekstremni levičar, komunjara...Ti bo Daniel razložu al pa kak njegov odvetnik.Jaz razumem da za "mojo plačo" jurja šesto dva eura lahko kupim 1048 litrov dizla. Rad bi samo vedel na kateri pumpi, četudi je cena 1.939 za liter.
Tako jaz razumem tole...
In kot sem napisal, da ne pridem z IBCjem pa par kantami jim ga takoj nazaj prodam, lahko tudi po ceni 1.790 za liter. Bomo vsi zadovoljni, večkrat kot to ponovimo večkrat bomo zadovolnji, no vsaj jaz.
Če tale, ki je pripravljal to grafiko pripravlja tudi izračune za trošarine smo ga najebalJaz razumem da za "mojo plačo" jurja šesto dva eura lahko kupim 1048 litrov dizla. Rad bi samo vedel na kateri pumpi, četudi je cena 1.939 za liter.
Tako jaz razumem tole...
In kot sem napisal, da ne pridem z IBCjem pa par kantami jim ga takoj nazaj prodam, lahko tudi po ceni 1.790 za liter. Bomo vsi zadovoljni, večkrat kot to ponovimo večkrat bomo zadovolnji, no vsaj jaz.

Wilbure, počasi. Pritisk ti je šel spet v rdeče. Sicer vem, da si tam kar domač ampak celo življenje ve škoditi, če si boš tako jemal k srcu.Ne razumeš in nikoli ne boš. Ti nisi SDS ti si levak, ekstremni levičar, komunjara...Ti bo Daniel razložu al pa kak njegov odvetnik.
Meni? Pritisk?Wilbure, počasi. Pritisk ti je šel spet v rdeče. Sicer vem, da si tam kar domač ampak celo življenje ve škoditi, če si boš tako jemal k srcu.
Glej, naj doktor to presodi, menda nimaš sedaj še diplome iz medicine?Meni? Pritisk?
Viš tu si se gladko zajebal
Prej bi rekel glede na tvoje izpade zadnje dni tu na forumu, da imaš ti neke težave
Mogoče imaš pa prav. A je ta slika iz kakega internega sds glasila? Mogoče pa imajo njihovi kak dogovor s petrolom pa jim tako kot kmetom in prevoznikom drzava ceno subvencionira.Jaz razumem da za "mojo plačo" jurja šesto dva eura lahko kupim 1048 litrov dizla. Rad bi samo vedel na kateri pumpi, četudi je cena 1.939 za liter.
Tako jaz razumem tole...
Kajpak. In to bi pri 55k+ kmetijah v državi ostalo skrito in neopaženo. Domišlija vidim dela še zmeraj ok.Mogoče imaš pa prav. A je ta slika iz kakega internega sds glasila? Mogoče pa imajo njihovi kak dogovor s petrolom pa jim tako kot kmetom in prevoznikom drzava ceno subvencionira.
Samo moje laično mnenje je to, glede na tvoje izpade in konstantno drekanje gnojenje po forumu. Je pa res da tvoje gnojenje tu vsaj smrdi ne.Glej, naj doktor to presodi, menda nimaš sedaj še diplome iz medicine?
Izpadi so samo, če se mnenje ne sklada s tvojim. Tako kot zmeraj.
O znanstvenik, kaj si pa prec užaljen. Se tud zajebavat več ne smemo.Kajpak. In to bi pri 55k+ kmetijah v državi ostalo skrito in neopaženo. Domišlija vidim dela še zmeraj ok.
Kot sem dejal, izpadi so, ker se moje mnenje ne sklada s tvojim.Samo moje laično mnenje je to, glede na tvoje izpade in konstantno drekanje gnojenje po forumu. Je pa res da tvoje gnojenje tu vsaj smrdi ne.
Kje ti vidiš užaljenost bo ostalo večno vprašanje.O znanstvenik, kaj si pa prec užaljen. Se tud zajebavat več ne smemo.