Cene bencina pri ........

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.188
1.414
113
Ti si žal nisi nikoli, ne rabiš sedaj tega potencirati na ostale.

Dame in gospodje, predstavljam vam uporabnika... Najbolji.

Človeka, ki serje čez kmete ker dobivajo subvencije in nato sam uveljavlja subvencijo za sončno elektrarno "ker pač lahko".

Bravo, ploskam ti.

In placuje vse prispevke redno, brez pardona. Kar ti ne pase, gladko odjebes ne? Tipisch ampak ja, pokazi kaj znas :)

Ce si ti kmet, potem res... dizastr... takle mamo, bo ze janez postimal nje?

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.823
6.948
113
In placuje vse prispevke redno, brez pardona. Kar ti ne pase, gladko odjebes ne? Tipisch ampak ja, pokazi kaj znas :)

Ce si ti kmet, potem res... dizastr... takle mamo, bo ze janez postimal nje?
In ti meni o polaganju besed v usta? Da si še kaj izmisli no. Ta izmišljotina o neplačanih prispevkih trenutno že izgleda kot zapis iz obupa.

In ti, da si podjetnik, potem res, dizastr. Takle mamo, bo že janez poštimal nje?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.188
1.414
113
Ne rabi, ker laufa zaenkrat. Tvoj đonie bo kvecjemu vzel pa za bencin dal, to znate.

In kaj konkretno sem ti polozil v usta? A stavek "Kar ti ne pase, gladko odjebes ne?" je zate polaganje v usta? To je fakt, samo to. Ej ne vem, dol majo lep izrek: idi pa se leći, nisi ti za to...

In preden cist ubijemo temo sem ti ze napisal: čao, kmeturina! Kmet ti nisi in njih res ne mislim zalit, kmeturina pa si, ogromna :) Sam zavedas se ne.

Deejooo! Pa le pokazi kaj znas :p

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.823
6.948
113
Ne rabi, ker laufa zaenkrat. Tvoj đonie bo kvecjemu vzel pa za bencin dal, to znate.

In kaj konkretno sem ti polozil v usta? A stavek "Kar ti ne pase, gladko odjebes ne?" je zate polaganje v usta? To je fakt, samo to. Ej ne vem, dol majo lep izrek: idi pa se leći, nisi ti za to...

In preden cist ubijemo temo sem ti ze napisal: čao, kmeturina! Kmet ti nisi in njih res ne mislim zalit, kmeturina pa si, ogromna :) Sam zavedas se ne.

Deejooo! Pa le pokazi kaj znas :p
A tako kot je tebi dal subvencijo za SE? :evil: Ti si začel s prispevki in neplačevanjem le teh. Očitno iz lastne prakse, ker drugače vprašanje od kje tebi informacije kdo prispevke plačuje in kdo ne. Ali pa si stvar preprosto izmisliš in jo predstaviš kot dejstvo, kar je pri vas levičarjih stalna praksa.

No ja, če mi to, da sem kmeturina napiše zadnje napihnjeno prepotentno govno na tem svetu, se zdi skorajda pohvala, tako da hvala. O tem, da se tudi ti tega ne zavedaš pa ni treba izgubljati besed, so dovolj tvoji zapisi na alterju. Sedaj pa hitro poglej, če še lahko kje kakšno subvencijo potegneš, priložnosti je ogromno in bo takoj ostalo več za kakšno smučanje v tujini :valjamse:

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.823
6.948
113
Sam na eno mičkeno dejstvo pozabljaš. On bi brez subvencije preživel, ti crkneš....
Veš ali predvidevaš?
Torej tvoje mnenje je, da če generalno gledano v EU kompletno ukinemo subvencije, vso regulacijo in celoten javni sektor zmanjšamo za vse zaposlene, ki se sedaj ukvarjajo zgolj s tem, bo cena hrane ostala enaka? Si pa optimist. Upajmo, da se to čimprej zgodi, pa bomo takrat rekli kakšno o tem, kdo je imel prav in kdo bo preživel ter kdo crknil.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.144
11.531
113
Veš ali predvidevaš?
Torej tvoje mnenje je, da če generalno gledano v EU kompletno ukinemo subvencije, vso regulacijo in celoten javni sektor zmanjšamo za vse zaposlene, ki se sedaj ukvarjajo zgolj s tem, bo cena hrane ostala enaka? Si pa optimist. Upajmo, da se to čimprej zgodi, pa bomo takrat rekli kakšno o tem, kdo je imel prav in kdo bo preživel ter kdo crknil.
Ne to ni moje mnenje. Ti se vpikavaš v eno subvencijo za SE, med tem ko si vsako leto deležen subvencij.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.144
11.531
113
Na nivoju, ki začenja spodbujati uporabo javnega prevoza, kjer je to mogoče.

Dobro vprašanje bi bilo, ali se bo sploh še kdaj stabilizirala na vrednosti, ki so bile preden so navdušenci nad vojnim biznisom pričeli uničevati rafinerije.
Kdaj si pa ti nazadnje uporabljal javni prevoz pri nas?

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.823
6.948
113
Ne to ni moje mnenje. Ti se vpikavaš v eno subvencijo za SE, med tem ko si vsako leto deležen subvencij.
A da to ni tvoje mnenje? Torej bi brez subvencij bila hrana dražja? Kje je torej problem, da se subvencije in regulacija ne ukinejo? Dajmo jih čimprej, da sovražnikom pridelovalcev hrane vzamemo eno temo na kateri si lahko brusijo jezike med kosilom in da bojo namesto tega da razmišljajo kam bojo šli pozimi smučat razmišljajo o tem, kako bojo kupili hrano in kakšne kvalitete bo.

Ja vpikavam se v eno subvencijo, a si ti njegov odvetnik? On se celi čas vpikava v subvencije, obenem pa jo sam koristi. Kar me sicer pri vas deklariranih levičarjih čisto zares več niti najmanj ne preseneča. "Rules for thee, but not for me" sistem. Načelnost pa taka.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.188
1.414
113
A tako kot je tebi dal subvencijo za SE? :evil: Ti si začel s prispevki in neplačevanjem le teh. Očitno iz lastne prakse, ker drugače vprašanje od kje tebi informacije kdo prispevke plačuje in kdo ne. Ali pa si stvar preprosto izmisliš in jo predstaviš kot dejstvo, kar je pri vas levičarjih stalna praksa.

No ja, če mi to, da sem kmeturina napiše zadnje napihnjeno prepotentno govno na tem svetu, se zdi skorajda pohvala, tako da hvala. O tem, da se tudi ti tega ne zavedaš pa ni treba izgubljati besed, so dovolj tvoji zapisi na alterju. Sedaj pa hitro poglej, če še lahko kje kakšno subvencijo potegneš, priložnosti je ogromno in bo takoj ostalo več za kakšno smučanje v tujini :valjamse:

Vprasanje je bilo kaj konkretno sem ti jaz polozil v usta, na nacin kot si ti meni? O ostalem pa ne bi, nima smisla.

In zaradi mene lahko taki "kmetje" kot si ti propadete od prvega do zadnjega. Slabse kot je, garant ne bo.

Pa vtikuj se v kar zelis, se vedno si breme drzave, jaz ji pa vracam. Tista boga subvencija je ze odplacana (odsijana), glede na to, koliko KWh letno jim senkam, po tvoje subvencioniram :) Matr si prpalen, resno.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.823
6.948
113
Vprasanje je bilo kaj konkretno sem ti jaz polozil v usta, na nacin kot si ti meni? O ostalem pa ne bi, nima smisla.

In zaradi mene lahko taki "kmetje" kot si ti propadete od prvega do zadnjega.
Najprej, med pojmoma "verjamem ljudem" (kar sem izrekel jaz) in "poznam ljudi" (si izrekel ti) je bistvena razlika, upam, da si jo sposoben razumeti. Ne vem sicer kako ti to dvoje enacis, ampak prosim te, ne polagaj mi besed v usta, ki jih nisem napisal. Bo slo? Tak nacin debate je nemogoc...

Sva že zaključila, da ti verjameš ljudem, ki jih ne poznaš (ker sem jaz napisal, da jih poznaš). Vse ok, odlično si to zaspinal.

Saj kmetije propadajo vsak dan ampak ceno tega boš na koncu vseeno plačal ti, kakorkoli se že kot "rahlo poseben" tega propadanja veseliš.

A res, kako si pa sedaj zaključil, da sem breme države, glede na to, da pridelano prodajam pod ceno, da lahko tudi takšna naduta rit kot si sam hrano v trgovini kupi ceneje, kot bi jo sicer?
Sem ti lepo napisal, zahtevaj ukinitev tega sistema, pa da vidimo kdo bo na koncu najglasneje preklinjal nad stroški, ne pa tu kot mala punčka jokaš kakšna krivica se ti dogaja, ker kmetje dobijo preko subvencij kompenzirano razliko do realne cene hrane, te subvencije pa potem v vsakem primeru končajo v gospodarstvu. Upam, da pri bolj normalnih ljudeh, kot si ti, čeprav jaz tebi ne želim propada, ker takšno govno pa še nisem. Ti pa si svoje že pokazal.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.188
1.414
113
Nima smisla. Te mind games se lahko sam naprej igras. Nisem rekel, da zelim da propades, ampak da v primeru, ce se to zgodi me ne gane prevec. Smo v svetu, kjer je to normalen dogodek, zato ne delaj zgodbe iz tega. Izpade, da si najvecji revcek na temu svetu. Pa bodi... smili se sam sebi... nisem presenecen. Modus operandi takih glumcev oz. 'kmetov'. Bodi lepo!

Zdaj pa res koncujem to odisejado... dobil bos samo se reakcije na poste in nic drugega (v tej temi).