Cene bencina pri ........

aljoman

Majstr
16. dec 2013
4.114
-1.573
63
Ti gre na živce kajne? Sploh, ker očirno precej selektivno bereš in vidiš samo moje poste. Tvoj doprinos k debati pa je tudi vreden vsaj medalje, če ne celo titule.
Sem ti že napisal, pa bom še enkrat, ker očitno ne dojameš, ne laskaj si. Tvoje dolgovezenje in jamranje me prav en qurac gane.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.823
6.948
113
Nima smisla. Te mind games se lahko sam naprej igras. Nisem rekel, da zelim da propades, ampak da v primeru, ce se to zgodi me ne gane prevec. Smo v svetu, kjer je to normalen dogodek, zato ne delaj zgodbe iz tega. Izpade, da si najvecji revcek na temu svetu. Pa bodi... smili se sam sebi... nisem presenecen. Modus operandi takih glumcev oz. 'kmetov'. Bodi lepo!

Zdaj pa res koncujem to odisejado... dobil bos samo se reakcije na poste in nic drugega (v tej temi).
In zaradi mene lahko taki "kmetje" kot si ti propadete od prvega do zadnjega.

Kratkoročni spomin je jeba.
Lahko zaključiva, ker sedaj si pa že začel srati z nekimi revčki. Kar je seveda edino kar lahko napišeš, da se poskusiš distancirati od bedarij, ki si jih naklofal. Glumce pa išči kar doma.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.990
464
83
Vipavska dolina
Sds matematikaPoglej priponko 108364a nas niso hrvati nemal nazaj prekasali v vsem..?
Kje je ta SDS črpalka da jim nesem 1602€ oni pa meni dajo 1048 litrov dizla. Pa ni treba na decimalke računat, na hitro in na daleč se vidi da ta računica ne drži, no razen za SDS mogoče. Lahko jim ga pa takoj nazaj prodam po ceni 1.790 za liter (ki je na tej tabeli najnižja) pa bodo še več "na dobičku"

• Všeč mi je
Reactions: Piton

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.167
-441
113
Kje je ta SDS črpalka da jim nesem 1602€ oni pa meni dajo 1048 litrov dizla. Pa ni treba na decimalke računat, na hitro in na daleč se vidi da ta računica ne drži, no razen za SDS mogoče. Lahko jim ga pa takoj nazaj prodam po ceni 1.790 za liter (ki je na tej tabeli najnižja) pa bodo še več "na dobičku"
Ti ne razumeš

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.990
464
83
Vipavska dolina
Ti ne razumeš
Jaz razumem da za "mojo plačo" jurja šesto dva eura lahko kupim 1048 litrov dizla. Rad bi samo vedel na kateri pumpi, četudi je cena 1.939 za liter.
Tako jaz razumem tole...
In kot sem napisal, da ne pridem z IBCjem pa par kantami jim ga takoj nazaj prodam, lahko tudi po ceni 1.790 za liter. Bomo vsi zadovoljni, večkrat kot to ponovimo večkrat bomo zadovolnji, no vsaj jaz.

• Haha
Reactions: kajpace

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.167
-441
113
Jaz razumem da za "mojo plačo" jurja šesto dva eura lahko kupim 1048 litrov dizla. Rad bi samo vedel na kateri pumpi, četudi je cena 1.939 za liter.
Tako jaz razumem tole...
In kot sem napisal, da ne pridem z IBCjem pa par kantami jim ga takoj nazaj prodam, lahko tudi po ceni 1.790 za liter. Bomo vsi zadovoljni, večkrat kot to ponovimo večkrat bomo zadovolnji, no vsaj jaz.
Ne razumeš in nikoli ne boš. Ti nisi SDS ti si levak, ekstremni levičar, komunjara...Ti bo Daniel razložu al pa kak njegov odvetnik.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.823
6.948
113
Tako jaz razumem tole...
Če tale, ki je pripravljal to grafiko pripravlja tudi izračune za trošarine smo ga najebal :evil:

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.823
6.948
113
Ne razumeš in nikoli ne boš. Ti nisi SDS ti si levak, ekstremni levičar, komunjara...Ti bo Daniel razložu al pa kak njegov odvetnik.
Wilbure, počasi. Pritisk ti je šel spet v rdeče. Sicer vem, da si tam kar domač ampak celo življenje ve škoditi, če si boš tako jemal k srcu.

Za sprostitev lahko z druščino vmes pripravite nekaj zlepljenk o ivanu groznem, da se ne bo oni tam na fb profilu sam mantral, revež je že čist prešvican.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.167
-441
113
Tako jaz razumem tole...
Mogoče imaš pa prav. A je ta slika iz kakega internega sds glasila? Mogoče pa imajo njihovi kak dogovor s petrolom pa jim tako kot kmetom in prevoznikom drzava ceno subvencionira.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.823
6.948
113
Samo moje laično mnenje je to, glede na tvoje izpade in konstantno drekanje gnojenje po forumu. Je pa res da tvoje gnojenje tu vsaj smrdi ne.
Kot sem dejal, izpadi so, ker se moje mnenje ne sklada s tvojim.
No vidiš, pa na krožniku ti tudi ne smrdi kajne? Sicer pa hvala enako, s tvojimi prispevki forumu bi lahko par hektarov pšenice brez težav zraslo zgolj, če bi ti stal na njivi.