Bomo avtobus linije nove naročli, da par dodatnih fur naredijo, al pa starši menjajo šiht, da bojo lahko ob neki uri vsi pripelali froca na bus in ga predali šoferju. Ker itak vsi delajo na istem kraju in začnejo ob isti uri to sploh ni neka ovira. Pa prvi bus bomo dali ob 5:30 za one ko majo jutranje varstvo. Zadnji bus jih bo cukno ob petih, ko se OPB konča. Vmes bo pa fural enega po enega domov ali v šolo, da jih bo lahko šofer predal staršem ali pa starši šoferju.K te jaz vem, ka vi delate. Morda imate pa le lene učitelje, ki nočejo žrtvovati še 1 uro več dela na dan.
Jaz sem samo napisal, da se očitno zadevo da urediti. Ti pa lahko še malo težave iščeš, namesto rešitev.
Že v vrtec in iz vrtca smo lahko sami hodli.... ni noben kompliciral. Mati je šla v eno smer jaz pa v drugo. Popoldan pa sam do ome par ulic stran. Pa nobenega niso vkradli.Mi smo pa kar sami šli v 1.razred.
Ej stari. A ti delaš v javnem sektorju? Ker razmišljanje že imaš isto.Bomo avtobus linije nove naročli, da par dodatnih fur naredijo, al pa starši menjajo šiht, da bojo lahko ob neki uri vsi pripelali froca na bus in ga predali šoferju. Ker itak vsi delajo na istem kraju in začnejo ob isti uri to sploh ni neka ovira. Pa prvi bus bomo dali ob 5:30 za one ko majo jutranje varstvo. Zadnji bus jih bo cukno ob petih, ko se OPB konča. Vmes bo pa fural enega po enega domov ali v šolo, da jih bo lahko šofer predal staršem ali pa starši šoferju.
Stari ne praskaj se tam kjer te ne srbi, ker ni tak preprosto. Ko ti froci hodijo od 5:30 do 8:15 v šolo in odhajajo od 12 do 17 ure boš kak točno to rešo?
Vidim ja, kak ti te to delaš. Cela razprava se je začela s tem, da je nekdo napisal, da se prvošolci kao ne smejo vozit z avtobusom. In jaz sem zapisal PRAKTIČEN primer, da to LAUFA. Kaj ti vpletaš sem noter neke izjeme, ej ti pojma nimam. Ker če se froc zdej ne vozi z avtobusom, ker starši ne morejo, se verjetno tudi potem ne bo? Ne? Ali imaš ti kakšna alternativna dejstva pri roki?Vi ste pisali, da ga starši predajo šoferju, šofer pa staršem.
In kak bo šofer predal froca staršu, ki dela do 16 ure, bus pa pelje ob 14 uri? In kdo bo predal froca šoferju če stari gre od doma ob 5:45 bus je pa ob 7:45.
Seveda je nimajo. Ker VAŠI šoli dol visi, da bi strašem kaj olajšala. No, naši pa ne. In ja, s ŠOLSKIM avtobusom se pri nas vozijo IZ OKOLIŠKIH VASI tudi prvošolčki.Ja jaz delam tam kjer se s tem ukvarjamo, ti pa samo po forumu o tem pametuješ.
Kak laufa pri nas? Na bus hodijo tisti froci, ko jih starši ne rabijo več v šolo vozit, ker ostali pač realno izvedljive možnosti za to nimajo.
Samo ti si res preveč pametn ej, ki spiš, da te ne vkradejo?Seveda je nimajo. Ker VAŠI šoli dol visi, da bi strašem kaj olajšala. No, naši pa ne. In ja, s ŠOLSKIM avtobusom se pri nas vozijo IZ OKOLIŠKIH VASI tudi prvošolčki.
Imaš prav, brez veze, da nadaljuješ, ker LAŽEŠ. Namreč pokaži mi, kje sem jaz trdil, da se VSI vozijo z avtobusom v šolo. Jaz sem napisal, kako imamo pri nas urejeno za OBSTOJEČE ŠOLSKE AVTOBUSE, ki jih pač uporabljajo tisti učenci (TUDI PRVOŠOLČKI), katerim staršem to znese. In kako je šola to uredila, da se lahko tudi prvošolčki, KI JIM ZNESE, tako peljejo z avtobusom.Samo ti si res preveč pametn ej, ki spiš, da te ne vkradejo?
Spet pametuješ o stvareh o katerih nimaš pojma kot že ničkolikokrat.
Jaz pa tudi nevem zakaj se sploh spuščam še v debato s takim vseznalcem kot je sad. Vem pa, da je ne mislim več nadaljevat.
Lahko pa nadaljujema, ko si boš malo zakonodajo o financiranju prevozov prebral. Pa kdo odloča kateri prevozi bojo. In, ko boš poznal specifiko vseh učencev in urnike njihovih staršev. Pol pa lahko nadaljujema zakaj se ne vozijo vsi s šolskim busom. In zakaj ene vozijo (in jih bojo tudi v prihodnje) tudi če bo benz 2.5€
"Poceni" bencin in dizel nas bosta drago stala
Od včeraj imamo spet regulirane cene bencina. Zakaj, ni jasno, koliko bo to stalo, tudi ne, je pa jasno, kdo bo vse to plačal.zurnal24.si
In sedaj jamranje, da bo vse propadlo in tovornjakarji nas bodo izropali.
V bistvu ga imajo najceneje v EU drugi Putinovi "lizači" v naši vzhodni sosedi.A imajo v srbiji putinovi lizaći ritne luknje dražji bencin kot v Sloeniji al ne ?