Tole je super stvar, samo ko imaš enkrat šobe uničene ti ne pomaga nič.Točiš navadnega in sam dodajaš tole.......sam pol maš lahko kdaj mal umazane rokice!
Tole je super stvar, samo ko imaš enkrat šobe uničene ti ne pomaga nič.Točiš navadnega in sam dodajaš tole.......sam pol maš lahko kdaj mal umazane rokice!
Ti bi nujno moral tankat premium - posledice, crknjeni senzorji/detektorji so že vidni!Kako pa zgleda klenkanje pri dieslu, ki itak deluje na principu samovžiga?
Kaj to naliješ na cel tank preventivno ali kako?
Imaš tri variante uporabe: preventivno cca deci na tank, občasno čistilno - flaša na pol prazen tank in servisno čistilno - čista uporaba brez goriva - to naj delajo profiji!!!!Upam, da ne. Doziraš.
Upam, da imaš obrazložitev. Aja, ne uporabljaš, ne poznaš, samo sigurno veš, da je brezveze, ker je od brata prjatu rekel, da je.Upam, da ne. Doziraš.
Zadihaj in preberi še enkrat. Nikjer nisem napisal, da je brez veze. Napisal sem, da bi bilo čudno, da za en tank uporabiš celotno plastenko. Doziraš po navodilih proizvajalca.Upam, da imaš obrazložitev. Aja, ne uporabljaš, ne poznaš, samo sigurno veš, da je brezveze, ker je od brata prjatu rekel, da je.
Ko sem jest prejšnjič rekel, da sprostitev cen nafte in bencina ni bla glih briliantna poteza, mi je en pametni rekel, da sem primitivc. Zdej bodo počas Švabi šli v to smer....super. Je pa jasno, da je bla to bolj Počivalškova ideja kot Janezova, zato je zdaj lažje potegnil ročno.Zdaj pa mi naj en razloži to logiko če lahko. Sicer ne velja za nas, ker je janez potegnil ročno, ampak recimo za Avstrijo in Nemčijo. Cena soda ekspodira gor, sinhrono eksplodirajo cene na pumpah. Ta teden cena soda pikira dol v prostem padu, na pumpah...nič. Stoji na mestu.
Kaj jaz tu ne razumem?
3 dni nazaj sem tu pisal da smrdi po kartelu, očitno je neki nemški minister prišel na podobno zamisel. Tak da ne jamrat nad janezovo potezo, ker če si to lahko privošči ena nemčija z ogromno ponudniki, je to za naš duopol šala mala.
Spritpreise: Robert Habeck drängt Kartellwächter zur Prüfung
Die Mineralölkonzerne stehen im Verdacht, die Benzin- und Dieselpreise durch Preisabsprachen in die Höhe zu treiben. Nach SPIEGEL-Informationen hat Wirtschaftsminister Habeck das Kartellamt um genaue Prüfung gebeten.www.spiegel.de
Ko sem jest prejšnjič rekel, da sprostitev cen nafte in bencina ni bla glih briliantna poteza, mi je en pametni rekel, da sem primitivc. Zdej bodo počas Švabi šli v to smer....super. Je pa jasno, da je bla to bolj Počivalškova ideja kot Janezova, zato je zdaj lažje potegnil ročno.
Meni osebno je regulacija cen nafte jasna in se mi zdi v naših razmerah ko imamo samo dva ponudnika potrebna, tako zdaj kot prej. Tud mi je jasno, da je bila deregulacija cen Počivalškov plan še preden se je zlizu z Janšo, pod Janšo mu je ratal, tokrat je Janša potegnil ročno in držal obljubo. Ena pika zanj.> Avstrijci nimajo reguliranih cen
Hvalospevi Jodlarjem in pljuvanje čez naše regulirane cene
> Jodlarji nabijejo cene bencina
Neeeeee, to mora država reguliratiiiiiii!!!!!! Janša slab!