Oni so vklalkulirali že 100 miljard (oz. kolikor so se namenili), ki jih bojo dali za vojsko.Evo frišno iz Brunšvika v Nemčiji.
Pa je pri njih dizel bil vedno konkretno subvencioniran. Poglej priponko 53697
Osebno bi trenutno raje imel nemško plačo in nemške cene goriva kot naše 'plače' in cene goriv.
Zapomnite si.. Ce mate koliko toliko ok placo, pozabite na tujino in bodite zadovoljni s Slovenijo. Ker bi drugje bilo slabse.
Jaz sem v A, brat v DE. Ce si navaden delavec, si hud siromak. Isto kot pri nas.
Če nimaš pufa pa urejen stanovanjski problem recimo da potem mož in žena prineseta tam okoli 1300€ je to OK. Seveda pa da nisi požrešen in ne kupuješ več kot si lahko privoščišKaj je to kolikor toliko OK plača? To razumevanje dobre plače me običajno fascinira. Ni provokacija, resnično me zanima.
Kaj je to kolikor toliko OK plača? To razumevanje dobre plače me običajno fascinira. Ni provokacija, resnično me zanima.
a sem rekel, je ze Mad Max scena
A na stara leta pa nič ne misliš? Kok misliš, da bo znašala penzija, če imaš 650 EUR plače? Mal si poglej kok košta dom za ostarele. Pa da imata ta dva še kaj otrok, recimo tri šoloobvezne, pa položnice namečeš skup, pa račune iz trgovine (sploh zadnje 4 mesece je šla hrana gor za 30 posto) je teh 1300 EUR bolj en drek.Če nimaš pufa pa urejen stanovanjski problem recimo da potem mož in žena prineseta tam okoli 1300€ je to OK. Seveda pa da nisi požrešen in ne kupuješ več kot si lahko privoščiš