Kurilec gre za Karcherje in sušilnice žita. Vsekakor ga je smiselno nabaviti sedaj.Kurilna sezon se zaradi hude zime izgleda še ne bo hitro končala. Danes sem šel mimo Petrola, in so kmetje v vrstah čakali v koloni s traktorji, da bi v plastične posode natankali kurilca.
V Karcherju ne smeš imeti kurilca, če ga uporabljaš kot pravna oseba, sp, kmet......Kurilec gre za Karcherje in sušilnice žita. Vsekakor ga je smiselno nabaviti sedaj.
Jaz sem nabavil 1900 litrov dizla in to je to zaenkrat. Za ene 3, 4 mesece bo, naprej pa nihče ne ve.
Kalijev jodid.V okoliških bencinskih ni dizla več. Folk je, sodeč po fbju, tankal par kanistrov, s prikolicam itd. Lol. Kaj, wc papir, kvas, kaj še?
Vransko, šentrupert zmanjkalo goriva. Naprej nisem šel več po celi dolini gledat, verjetno pa zgodba ista. Gužva povsod za popizdit, Mad Max scena skoraj.
sitnicaČe bo šlo gor za 15 centov sem v mojem primeru prišparal tako od oka enih 300 eur.
Ja ti si, ko si vzel veliko količino. Za 40l avto rezervar je pa druga pesemČe bo šlo gor za 15 centov sem v mojem primeru prišparal tako od oka enih 300 eur.