Cena diplomske naloge

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
hjahahah:) Pokaži mi nekoga, ki ti nardi diplomo za kak tehnični faks za ta gnar:)))))))) Ga pomoje ni budale...

Hm, slisal sem ze za precej hude prismodarije kot teme diplom na elektro faksu. Za kaksno zakljucno nalogo (konec srednje sole, matura) bi pa najbrz za tak denar lahko naredil marsikaj, morda tudi unikat (torej ne klon necesa, kar ze obstaja).

Odvisno pac od tega koliko casa gre za to, sem pa v tem "fohu" ...razvoj elektronike "na kljuc", manjse serije ali samo prototipi. Za svoj cas pa vsak sam ve, koliko se mu zdi vreden
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
on govori o bančništvu na ekonomskem faksu. Če je luliko že sam za sebe spesnil diplomo iz tega podorčja, potem je narediti še eno mala malica. Dobesedno copy paste iz recimo 10 drugih diplom, nekaj malega z svojimi besedami in diploma je tu. Jaz bi ga opipal za ene 500€.
tehnični faks je nekaj drugega, tam moraš dejansko uporabit možgane in pridobljeno znanje, pa dosti raziskovanja,... ekonomija pa je šala proti temu, vsaj po mojih izkušnjah. to so malo bolj obsežne seminarske naloge z dodatkom birokrackih postopkov, da zgleda bolj resno
smirk-1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
meni je še bolj zanimivo iz česa vse ljudje delajo diplome oz. njihovi naslovi
bonk.gif

potem pa ni čudno, da eni ne dobijo nikjer službe, če pa delovno mesto sploh ne obstaja za njihovo področje
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vzel bi mu eno mesečno plačo (če nima minimalca). Če bi on pisal, ne bi mogel delati 1 mesec, torej mesec dni plačanega dopusta(dvomim) ali 1 mesec neplačanega (bolj verjetno). Tako pa lahko dela naprej svoj šiht, pa še nič truda ne vloži v dipomo.

Pod 1.000 se pa ne bi pogovarjal. Boš delal za njega po 3 EUR na uro?
crazy1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vzel bi mu eno mesečno plačo (če nima minimalca). Če bi on pisal, ne bi mogel delati 1 mesec, torej mesec dni plačanega dopusta(dvomim) ali 1 mesec neplačanega (bolj verjetno). Tako pa lahko dela naprej svoj šiht, pa še nič truda ne vloži v dipomo.

Pod 1.000 se pa ne bi pogovarjal. Boš delal za njega po 3 EUR na uro?
crazy1.gif

Pri ceni 500€ to znese slabih 167ur dela? A ti misliš da bo vaginar pisal 160 ur diplomo?
hysterical-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Evo relano:

Naslov INFORMATIZACIJA LOGISTIČNEGA PROCESA. VPŠ 34 strani (več pač ne smemo met
stupid-1.gif
). Pisanje približno 1 mesec. S tem, da sem jo v popoldanskem času pisala po 1 ali 2 uri 3 x ali 2 x na teden. Razlika pa je, ali si že v tem fohu notr ali ne.

Torej dokaj hitro. Tople vode itak ne odkrivaš, tako da je brezveze komplicirat.

Moje delo bi ocenila na 250 evrov, ker sem to področje zelo dobro poznala. Če ga nebi in bi mogla še vse raziskati, bi bila cena 450-500 evrov.

Moje mnenje
priden.gif

Univerza je spet drugače. Kolega jo je pisal 4 x na teden po 1-2 uri, 1 mesec. Računovodstvo. Menotorica jo je prvič zavrnila, popravil. Od začetka pisanja do končnega izdelka. 1.5 meseca. (poleg službe, žurk in hobijev)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ynos ne bodi vedno pameten! Prosim
wink-1.gif
Nisem še diplomiral, bom pa letos na smeri finance in bančništvo, EPF Maribor. In JA vem koliko je dela z diplomami te vrste. Kot je nekdo omenil, tukaj ni nobene tople vode za odkrit. Mesec dni enostavno nimaš kaj pri bogu za počet, seveda če se zraven spraviš.

Lp

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Bančništvo sem delal, naredil 63 strani delal pa sem jo 14 dni nekaj malega sem jo vmes popravljal.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
ksz...

Ne morem verjet, kako nekateri lastno delo podcenjujete....

Kvalitetna diplomska naloga s približno 40 strani čistega teksta (in to ne c/p iz 10 diplom) ne sme imeti ceno pod 1600 EUR.

Lp, Mitzy

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Točno tako, če pa je avtorica luštna in če uporablja všečno pisavo Calibri pa najmanj 2000€! Torej 50,00€ na stran!
evil.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
obstaja kakšen cenik na netu?
npr. 40 strani....................................1600€
41 strani....................................1628€

sprasujem se.gif

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
Diplome za 1 teden dela: EF, VPŠ, FDV, FOV - vse iz prve roke oz. bližnjih kolegov.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
Diplome za 1 teden dela: EF, VPŠ, FDV, FOV - vse iz prve roke oz. bližnjih kolegov.

Mojstri, ni kaj. Jaz med mojimi znanci ne poznam nobenega, ki bi jo spravil skupaj v enem tednu (EF uni), vsem je trajalo precej tednov, sploh ce res delas nekaj (ce obdelujes in interpretiras podatke in ne prepisujes samo iz literature). Baje da so zadnjic enega cepca zalotili s preplonkanim magisterijem in da zdaj precej bolj navduseno iscejo plagiate tudi med diplomami, ukinejo jih pa kar retroaktivno. Meni se zdi to pravilno - ne more biti diploma samo copy&paste !

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sigurno da diploma ne more bit samo kopiranje kako besedo pa že lahko tut sam napišeš vmes
cheer.gif
.
Za svojo diplomo, morem rečt, da sem se zelo potrudil in lahko rečem, da sem 98% napisal tak kot je potrebno, torej s citati vred 2% pa je bil res c/p pa še tam sem kaj po svoje dodal.
No res pa je tudi, da sem jo delal na FM in to je garantirana kvaliteta na koncu
evil.gif