Jaz jih imam. Narejenih cca 22k-23k km.Ima kdo izkušnje z GOODYEAR Vector 4Seasons Gen-3?
Glede na to, da snega praktično več ni, si ogledujem to opcijo.
Te bi naj bile najboljši kompromis med pomembnimi lastnostmi in predvsem da dolgo zdržijo
Zimske si mislil anede. Dobre celoletne se presenetljivo solidno obnašajo.Enako z celoletnimi pri 32+ stopinj. Pač kompromis. Za drugi avto OK.
Pri 35 so bile čisto normalne, je pa res, da so napolnjene na 3.0 kot zahteva avto.Enako z celoletnimi pri 32+ stopinj. Pač kompromis. Za drugi avto OK.
khm khm BS, khm khmPa si že probal kako veselo je zaviranje z letno gumu na mokri cesti pozimi? Ne prime čisto nič, pa če tudi imaš še 4 ali 5 mm profila. Sem lani imel tak problem sam na mojem avtu, v vsakem rondoju me je odnašalo, zavorna pot je bila konkretno daljša in to z gumami, ki so bile stare 1,5 leta, temperature pa tudi niso bile tiste prave zimske, ampak tam okrog 5 ali 6°
pa saj ni mogoče, da ne bi videl 10T 30m dolgega objekta, kako se bliža iz stranske ulice?pelješ se po mokri cesti, temperature nekje malo nad 0, iz stranske ulice zapelje avtobusar, ki gleda kdove kam, le na levo ne. in bremzaš na polno, če bi imel letne gume, bi se zaletel v avtobus. ne rečem, da se dogaja vsak dan, se pa dogaja
previdnost ni odveč tudi na strani voznika na glavni cesti, drugače pač na nagrobniku piše: imel je prednost.ti veš, da obstajajo tudi takšna križišča, kjer na vogalu stojijo hiše?
Rondo pri Europarku/Lidlu/UKC je zgodba zase že zelo dolgo in naj ti ne bo merilo za kvaliteto gum.V mojem primeru je šel avto vsakič ko je bil rondo pri Europarku moker po svoje. Hitrost je morala biti pol manjša v mokrem kot takrat ko je bilo suho. Pa so imele letne gume še dober profil in tudi stare niso bile.