Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ima kdo izkušnje z GOODYEAR Vector 4Seasons Gen-3?
Glede na to, da snega praktično več ni, si ogledujem to opcijo.
Te bi naj bile najboljši kompromis med pomembnimi lastnostmi in predvsem da dolgo zdržijo
Pa si že probal kako veselo je zaviranje z letno gumu na mokri cesti pozimi? Ne prime čisto nič, pa če tudi imaš še 4 ali 5 mm profila. Sem lani imel tak problem sam na mojem avtu, v vsakem rondoju me je odnašalo, zavorna pot je bila konkretno daljša in to z gumami, ki so bile stare 1,5 leta, temperature pa tudi niso bile tiste prave zimske, ampak tam okrog 5 ali 6°
ljudje pišejo, kot da nastanejo take situacije kar same od sebe...pelješ se po suhi cesti in naenrkat kup snega pred rondojem in moraš zavirat na polno.
pelješ se po mokri cesti, temperature nekje malo nad 0, iz stranske ulice zapelje avtobusar, ki gleda kdove kam, le na levo ne. in bremzaš na polno, če bi imel letne gume, bi se zaletel v avtobus. ne rečem, da se dogaja vsak dan, se pa dogaja
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.