če koga zanima kako zapret mejni prehod...

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
:poreden:
greta se vozi z električnimi vlaki, ne pa s fuj-fej dizelskimi avtobusi

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Naši policaji imajo težave s prepoznavanjem orožja.
Prvo plastično od varde, sedaj obračalec listov (airturn 105).

Rus z dokumenti je očitno zelo sumljiv, medtem je v tem času šlo 100 bradačev skozi zeleno južno mejo.

Kaj šele ustavijo da kakšnega gamerja z Joystickom in vr čelado v potovalki.Bodo klicali v Pentagon.

• Všeč mi je
Reactions: navlixx in 8888

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113

Rus z dokumenti je očitno zelo sumljiv, medtem je v tem času šlo 100 bradačev skozi zeleno južno mejo.

Kaj šele ustavijo da kakšnega gamerja z Joystickom in vr čelado v potovalki.Bodo klicali v Pentagon.
Strokovnost policajev na nuli.
Moraš imet pa zelo močno domišlijo, al pa da si pod vplivom močnih drog, da se ti zdi ta obračalnik strani podoben bombi.

To ti je nožno stikalo, ki ti preko bluetoth povezave na tablici prestavi nek tekst eno stran naprej ali pa nazaj.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113

mas kaksen dokaz da je v tem casu slo 100 bradacev cez?

• Haha
Reactions: klekej

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Moraš imet pa zelo močno domišlijo, al pa da si pod vplivom močnih drog, da se ti zdi ta obračalnik strani podoben bombi.

To ti je nožno stikalo, ki ti preko bluetoth povezave na tablici prestavi nek tekst eno stran naprej ali pa nazaj.

ko bo prva bomba prisla v slo, bojo pa nesposobni in nicvredni. raje prevec strogi kot premalo.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Andrey Gugnin : Pokazali so mi fotografijo rentgena in mi natančno pojasnili, kaj na njej je videti kot detonator z baterijami in SIM-kartico. Če sem odkrit, bi tudi sam v takem primeru pomislil in ravnal enako. Pazite, kolegi," je še zaključil v svoji objavi.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
ko bo prva bomba prisla v slo, bojo pa nesposobni in nicvredni. raje prevec strogi kot premalo.
Itak da so nesposobni, če ne ločijo enega bt stikala (na katerem piše kaj je) od bombe.
pa plastičnih igrač od varde ne ločijood pravega orožja.

Ko bo prva bomba prišla v slo...... haha, verjemi da jih je prišlo že desettisoče, brez da bi jih policija odkrila.
Saj eno je nekdo vrgel v kranjsko policijsko postajo, za kar je metalec celo dobil visoko nakazilo od države v €€€€€

Si pa predstavlam, kako so sedaj visoki politiki razočarani, ker si ne bodo delali reklame za atentat nanje.

Kaj mislite, kakšno gospodarski škodo so policaji povzročili z nepotrebnim zaprtjem mejnega prehoda?

• Všeč mi je
Reactions: zaseka

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83

Oni niso gledali slikce na facebuku ampak rentgensko sliko, kjer je zadeva res podobna bombi. Tudi drugi uporabniki te naprave so se oglasili s podobnimi izkušnjami drugje po svetu.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
Andrey Gugnin : Pokazali so mi fotografijo rentgena in mi natančno pojasnili, kaj na njej je videti kot detonator z baterijami in SIM-kartico. Če sem odkrit, bi tudi sam v takem primeru pomislil in ravnal enako. Pazite, kolegi," je še zaključil v svoji objavi.
Andrej je glasbenik, ne spozna se on na detonatorje, bombe pa elektroniko, pa ga je bilo lahko nategnit.
Že tu se vidi, da so ga nategnili, ko omenja sim kartico.
Ta naprava nima nobene sim kartice. Ima stikalo za vklop, dva konektorja enaka kot za slušalke, led lučko, v ohišju pa baterijo, ki se polni preko usb- priključka, nekaj elektronike z bluetoorh anteno. Verjetno pa je imel kje blizu še nožno stikalo s kablom in konektorejem na koncu. Kaj od tega je eksplozivu, bombi ali detonatorju podobno pa ve samo policaj,

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.366
-2.867
113
Oni niso gledali slikce na facebuku ampak rentgensko sliko, kjer je zadeva res podobna bombi. Tudi drugi uporabniki te naprave so se oglasili s podobnimi izkušnjami drugje po svetu.
Podrobnost je res osupljiva
Za tiste, ki ne opazite razlike, - bomba je desno.

bomba airturn.JPG

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in zaseka