A lahko malo bolj podrobno razložiš prosim.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
"Izvleček" plačila.
A lahko malo bolj podrobno razložiš prosim.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
"Izvleček" plačila.
Tudi pri meni je bilo nekaj takega avgusta s tisto "kopijo kopije go pro kamere. Sem bil ze malo jezen ker bo drazja za cetrtino, pa se je na koncu samo znasla v nabiralniku. Sem jim pa poslal vse dostopne prtscn, pdf....Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Če je deklaracija pravilno izpolnjena ne zaračunajo. Ravno imel pred kakšnim tednom primer, na cn22 20.06$, na računu 20.06$, v opisu paketa je bil vpisan celoten naziv izdelka. So pregledali in poslali naprej brez stroškov. Sem pa kitajcu prej napisal, da naj na paket napiše vse tako kot mora (pravilno ceno + pravilen opis vsebine).
Citat:
Uporabnik MaliRevez pravi:
Da malo vskočim v temo... Naročil en player iz Banggood-a, ki je bil v akciji za 19,83 € + 1,17 € poštnine, kar skupaj nanese 21€. Poslal sem jim Banggood invoice v pdf, ki sem ga dobil na email, screenshot naročila in screenshot iz paypal-a. Danes so mi poslali email, da naj jim "Posredujem prosim javno dokazilo, kjer bo popust objavljen. Cena na spletu je višja."
Kaj naj jim še pošljem?
Citat:
Uporabnik MaliRevez pravi:
Plačal sem z paypalom. In tudi ta screenshot sem jim že poslal. A na Banggood obstaja mogoče link oz. product snapshot izdelka tako kot na aliexpress?
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Letos sem preko ebaya naročil vsaj 20 drobnarij in mi niso ničesar dali v postopek. In ne bom rekel, da je bilo popolnoma vse s strani pošiljatelja pravilno označeno.