Citat:
Uporabnik bula pravi:
1. Carina ti ni zaračunala ničesar - poglej, kdo ti zaračunava stroške. Hint: poglej kaj si napisal zgoraj.
2. Napisana cena oziroma vrednost: a če jaz na novega Mercedesa 600 napišem vrednost 100 EUR bo tudi v redu?? A ti tudi verjameš vsemu kar napiše recimo Požar ali pa kar nam pismeno servirajo iz Parlamenta??
3. Carinski postopek je v EU brezplačen, če ti bo kdaj Carina zaračunala carinski postopek , obljubim, da ti osebno povrnem celoten znesek.
glej ne delaj se zdaj norega...dobro vemo kdo zaracunava (posta namrec) in tudi vemo ZAKAJ zaracunava, ker vi ne znate pogledat mejla...ker bi komot pri carinskem postopku lahko posiljali na mejle zadeve...ne pa da najprej na posto potem pa dalje k vam printan izvod nesejo...
in ce smo si dalje na jasnem...meni povsem dol visi ali je postopek carinski brezplacen ali ne za mene postopke NI brezplacen, ker morem zaradi neorganizirane carine placat 10% vec.
primer debiln kot si ga dal je pa samo za naso carino primern...ce je paketek 3x3 cm in vi menite da je noter vredno nekaj vec kot 20 € to ni moj problem ampak vas...oziroma sedaj je moj ker, morem doplacat....torej mene carinski postopek STANE nekaj, ker ce mi nebi vi šli odpirat zadev me nebi stalo NIČ dodatno...ker pač težko ločimo tukaj zadeve ne? brez zlatih sprinatnaih papirjev vi ne morete speljat postopka in ti papirji so naprintani samo za vas zaradi vasega postopka...
tak da neko igranje z besedami in zavajanje tukaj ne pomaga...strošek dodaten nastane izkljucno zaradi vas...pošta pa je zavohala poceni denar...
ne vem zakaj mi do sedaj 10 let niso nic zaracunavali...