cabrio?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Toretično ima po podatkih 1.8 vvc 8s do 100 km/h, praktično pa še verjetno malo več glede na starost in ohranjenost teh avtov.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

cabrii za velike fante so, bmw 3, novi slk, clk cabrio itd... v glavnem vecji rang.

Zaj nevem koga ti šteješ za velike fante, ampak za prave dede je kabrič kova 645, ne pa 325,...

zmaga.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kot sem rekel, nasplošno je bil probelem samo z tesnilom glave motorja. Zadnja serija, od poznega letnika 03 naprej, nimajo več teh problemov. Problemov s črički ni, enako z elektriko itn.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

cabrii za velike fante so, bmw 3, novi slk, clk cabrio itd... v glavnem vecji rang.

Zaj nevem koga ti šteješ za velike fante, ampak za prave dede je kabrič kova 645, ne pa 325,...

zmaga.gif
Lool. 645 je čista šminka. Nobenega užitka. Razen, če je zate užitek, da si prvi na semaforju ali na avtocesti. Če pa hočeš kaj užitka po ovinkih, pa se le to začne pri takih hitrostih, da je že minimalna napaka smrtna. Sicer se kanta pelje kot po tirih in užitka ni.
crazy1.gif

Pri 160 km/ s streho dol je kot da bi stal na mestu.
frown-1.gif

V glavnem, avto za wanabe ''jebače'', kateri poknejo ključ na sredo mize v kafiču, ne pa za užitkarje.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
S tem se pa strinjam. Ravno včeraj sem govoril z lastnikom 645Ci in je dejal da išče eno lepo Miato 1.6 90ps, ker bavarec ni to to.
zmaga.gif

B81

22. jul 2007
36.951
10.509
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Ne se jebat, tema je o avtih, ki si jih lahko mi tu privoščimo in mislim da so mogoče trije, štirje tu, ki bi lahko kupli 645....za nas pa je 325 čisto realno ok.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Kaj pa Honda S2000? 2.0 mašinca z 240 konjiči...
zmaga.gif

Edino drage so...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Če bi bil visok do 180 je zmaga tole...ga skoraj ni junaka, ki bi se približal po vozni dinamiki za ta razred. Motor ima pa pod 7 sekund do 100 km/h.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2761725&show=1

ali pa avto, ki je bil prvi na svetu, ki je v svojem rangu dobil najboljše ocene za varnost ( **** EuroNcap)!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2719717&show=1

Zanesljivost je odlična, verjemi!

Bilo bi lepo ce bi malo manj lagal.

Pospeske "7" sekund ima samo VVC 160KM varjanta. OStalo je sivo povprecje.

Toliko problemov kot pa je z temi MGji pa ni z nobenimi avtomobili na svtetu. Potem je tu menjalnik, tako kot se ta menjalnik nenatancno vede in zatika, in to v roadsterju, je prava sramota. Zamakanje strehe, problem dostopa do motorja itd. itd.

Proti MX5 nima pogojev.

hysterical-1.gif
. Kje sem se zlagal? Da ima pospešek okrog 7 sekund? Saj ga ima, teoretično 6.9!! Pokaži mi tako mx5tko! Že navaden TF 135(136konjski) scat pelje mx5 tko po dinamiki vožnje! menjalnik se zatika??!! Resno, ne vem katerga TFa si ti vozil...:rofl:
Gremo po vrsti:
"toliko problemov, kot jih ima MG..." nisem vedel, da se pogovarjamo o Roverjih. Edini "problem", ki jih ima TF je "problem" s tesnilom glave motorja, pa še to se da lepo rešit!!
"zamakanje strehe"....spet pravim, ne vem katerega in totalno zje..anega si videl, vozil ga nisi, če ne ne bi klanfal kozlarije.
"problem dostopa do motorja"....jah, motor je sredinsko nameščen, tko to je! Pa tudi zadnja hauba se lahko sname in imaš dovolj dostopa do kamerkoli.
lp
ne bom več offtopical
grin1.gif

V zivljenju sem vozil 3 MGF in vsi menjalniki so povsem nedorasli taksnem avtomobilu. Prmerijat z Mazdo je tukaj prava zalitev za mazdo. Ena izmed "serijskih" napak je tudi sklopka oz njena hidravlika.

2 od 3 je zamakala streham eden od teh celo ljubiteljsko vzdrzevan. In ravno ko omenjas cricke, polno jih je bilo v vseh ki sem jih vozil. Povesena vrata "serijsko".

Da snames motorni pokrov potrebujes izvijac
bonk.gif

Sedaj pa o pospeskih, 0-100kmh je 7.7sec za 145 verzijo in 7,2 za 160verzijo ki je prava redkost.

MX5 je tankaj i vozi. Pa ce ves MGrover klub tukaj pripeljas jokat.

4 leta stara tema (vecina kar sem napisal so opazli tudi tukaj):
http://www.avtomobilizem.com/f...asc&start=0

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Brez veze kar koli oporekat....imaš svoje mnenje in ga kar uveljavljaj. Meni ga ni treba...hehe
grin1.gif

kar se pa tiče linka, ki si ga podal, mislim, da se pogovarjajo, kateri avto se da boljše stunat v NFS....
shocked-1.gif
troc press:

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Takoj vzamem enega za cca 6000 EUR, kolikor se tukaj pogovarjamo oz. vrtimo... prosim, da mi enega zrihtaš
smile-1.gif

Aja....

Drugače je baje Bently brez strehe za še večje dede
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Ne se jebat, tema je o avtih, ki si jih lahko mi tu privoščimo in mislim da so mogoče trije, štirje tu, ki bi lahko kupli 645....za nas pa je 325 čisto realno ok.

Saj če gledaš avto.net, jih lahko dosti dobiš za 30-40 tisoč, to pa po malcomovih besedah lahko hitro naklepa vsak sin z redno plačo, ki živi pri starših, in tudi sicer je nemalo alterjevcev, ki ti lahko 40 tisoč danes dvignejo v gotovini, tako da tvoja izjava ne bo držala.
cheer.gif

Mejduš, zakaj bi se v a5 vozil, če se lahko v bmw6
hysterical-1.gif

4_530.jpg

Človk lahko reče edino, da je avto čudovito krasen.
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

zmaga.gif
Lool. 645 je čista šminka. Nobenega užitka. Razen, če je zate užitek, da si prvi na semaforju ali na avtocesti. Če pa hočeš kaj užitka po ovinkih, pa se le to začne pri takih hitrostih, da je že minimalna napaka smrtna. Sicer se kanta pelje kot po tirih in užitka ni.
crazy1.gif

Pri 160 km/ s streho dol je kot da bi stal na mestu.
frown-1.gif

V glavnem, avto za wanabe ''jebače'', kateri poknejo ključ na sredo mize v kafiču, ne pa za užitkarje.

Užitkar (divjak za ostale) si pol spet kupi klasično m3, ne pa kabrio, ker kabrio ni za iber športno vožnjo, ampak za guštanje.
Glede nato kak govoriš o divji vožnji,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nisi našel ravno najlepšega šestaka.

Glej kaj je prava kola, za prave dede, ki čejo kabriča, pa da je vse orginal, tako se spodobi!

bmw-m6-convertible-nm-editi.jpg

Če pa hočeš, da malo po mafiji zasmrdi, pol pa rabiš kaj takega;

Bentley-d1.jpg

Da pa odpelješ plehkuro domov, pa rabiš to;
(vam nebo pomagalo nič dražjega, pri plehkurah se okus neha pri črki F.)

04acdec6f0_1243916_med.jpg

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Užitkar (divjak za ostale) si pol spet kupi klasično m3, ne pa kabrio, ker kabrio ni za iber športno vožnjo, ampak za guštanje.
Glede nato kak govoriš o divji vožnji,...
Pri BMW-jih se užitki in divja vožnja res ujameta, pri drugih za užitke ni treba divjat.
nahrung002.gif