KSZ.
S pubeci danes nekaj letimo v .at po neke dele za enega fiata od kolega, ker mu je nekaj zabilo na motorju, pa se furamo nazaj...
Pa vlka tabla "SIXPACKER jezt nur bei uns!!" Pa gledamo mi toto tablo... Kak zaj oni to mislijo? Naslednja tabla: "Nur fur die
grossten manner!" Hebomater, gledam jaz to... Timater, mislim da bi mogli it. Kolega ni hoto it, ker se mu je mudilo da bi še danes
italjana postavli na kanal, pa da zmontiramo, da lahko gre ju3 dol v smeri gardalanda,... Ko sn pa tretjo tablo vido...
"Trauen Sie sich?!" Pa vlka slika SIXpackerja, pa spodaj napis "Je nur 7.49€!!"
Jaz gledam... Lačn tak da bi kačo pojedo. Frend nabija, kak moremo domu, da zmontiramo skup italajana... Ga z drugim frendom
prepričujema, da gremo samo na brzaka pojest za 10 minut, da do polnoči bo že italjan skup. Se ded preda, in pravi da te pa gremo.
Pubeci... Ko sn jaz dol šalto, ko smo mi začeli letet proti sajersbergu... Kaka provida, ni tu nič, samo gasaaa... Pridem not.
Pozdravim tam vse za pultom... Naročim sixpackerja... Pa ona ženska pravi, če vem kaj sn naročo... Pa ji pravim, ja, študiram
da bi 2 vzel... Še ona ko na Drive-in-u dela, je prišla gledat, kdo si je uspla 6packerja naročit. Mi da babika, pa se lepo odpravimo
s pubeci jest.
Frenda sta zrušla vsak po enega tripla pa enega long čili čiza, jaz pa sem lepo zdradiral enega šestaka. Dober, še bom šel večkrat.