Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Te kameltrajberje je pač treba navaditi, da bodo delali za naše penzije in da bodo čim prej postali Slovenci. Ali misliš, da jih Merkelca vabi, ker so se ji zasmilili v dno srca? Nekatere države pač vedo, kakšne so zakonitosti demografije in se na to tudi pripravljajo. Mi bomo pa s takim mišljenjem kot narod pač izginili.
Utopija. Razumem napisano in vse demografske probleme naše družbe ampak to, da bodo pa tile z bližnjega vzhoda (oz. večji % njih) delali zase in za nas - je pa utopija. Mi še Ciganov ne znamo porihtat pol bomo pa te prevzgajali, japajade. Mi Slovenci bomo pa kot narod izginili tako ali tako. Žal. Tako to je, če se pa naprej rine vse druge kulture kot oh in ah, slovenske te pa mora biti ravno toliko da ne sram, tako se dandanes žal obnašajo premnogi. Vsaka grupa čefurjev v Lj ima več narodnega zavedanja kot pa povprečen Slovenec, če pa kot Slovenec poudarjaš to morebitno narodno zavest si pa itaq takoj fašist, nacist, homofob, u name it. J3besh to.
Kaj ti pomaga zavest če pa Slovenci ne delajo dovolj otrok.... Ogromno ljudi joka kako kao slovenska kultura umira a pol tega folka sploh otrok nima...
Prav zares, tu leži srž tega problema slovenske demografije. Definitivno bi bilo potrebno narediti tudi kaj v to smer recimo v smislu konkretnih davčnih olajšav za vsakega oz. prvega otroka in potem še dodatne olajšave za vsakega otroka dodatno oz. kaj v temu smislu. Ampak tega od države, ki zna nabirati denar v proračun predvsem z davki in krediti, žal ni za pričakovat.