okrog leta 97 sem se zače briti s "staro" želetko. Nekako sem bil ves mozolast in porezan...zato sem rekel da grem na štrom. Najprej sem se nekajkrat sposodil od fotra starga brauna(zdaj ma zagotovo že 20 let), kateri je bil boljši. No potem sem okrog 98 leta kupil philpsa na tri gibljive glave (mislim da je serija 5, brez baterije, za takratnih 20 tisočakov).
Do letos je bil to moj edini
, letos sem se zaradi "življenja" na treh lokacijah privoščil za 50€ še skoraj nerabljenega cool skina (po nasvetu brata, prodajalec-znanec ga je dobil za darilo pa mu ni ustrezal). sedaj se brijem z obema, odvisno kje sem, na dva do tri dni.
Tole z brivniki zna biti res "loterija". Vendar sam osebno ne bi nikdar dal 200+ evrov za brivnik, razen če bi se pisal "Hrvatič" in bi me pop tv snemal, kaj bom kupil za darila prijateljem, sploh pa če ne veš, če bo obdarovancu darilo ustrezalo.
Do letos je bil to moj edini
Tole z brivniki zna biti res "loterija". Vendar sam osebno ne bi nikdar dal 200+ evrov za brivnik, razen če bi se pisal "Hrvatič" in bi me pop tv snemal, kaj bom kupil za darila prijateljem, sploh pa če ne veš, če bo obdarovancu darilo ustrezalo.